66

Български Патриот

преди 7 години

Няма нужда да си разваляме отношенията с Република Турция която е наш страгегически партньор както в политическо така и в икономическо отношение.Нека да оставим нещата в ръцете на турското Правосъдие. Да бъдат екстрадирани граничарите и да отговарят за провиненията си.

65

Анонимен

преди 7 години

Що за глупост е въобще да се води процес и от там да се разгласяват имена.Толкова сме *** и това е. Това е работа на военна прокуратура и събитията и имена от инцидента не се разгласяват. Води се разследване и се засекретява. Толкова. Какви са тия простотии да му знаят името в Турция и да си въобразяват нещо турците.

64

S

преди 7 години

Така и не сте ги доказали като психично болни, каквито упорито настоявате да са..

63

Анонимен

преди 7 години

Ако държавата позволи този неин държавен служител, граничар, да бъде екстрадиран и съден в турски съд това ще е абсолютната нула и ще ни се смеят и кучетата. По-добре да закриваме държавата след това. Няма държава на света, която да допусне неин военен, извършил каквото и да било по време на изпълнение на служебните му задължения, да бъде съден от съд на чужда държава!!! В потрес съм - какво ли са ни приготвили новите турски управляващи след това??

62

Анонимен

преди 7 години

Ако бях на граничаря, щях публично да се избърша отзад с призовката и да я пратя обратно по пощата. Така, да знаят анадолците какво ми е мнението за техните призовки и съд. Ама нашия граничар явно е добре възпитан...

61

tony malinov

преди 7 години

Скъпи мои българи, играта отдавна не е в бункери и с куршуми. Играта е за кинти и след това за власт. Добре е, че в Щатите пристигна един добронамерен човек. В Белия Дом. Нямам честта да го познавам. Тръмп. Явно уважението ни е реципрочно. Опитваме се отделно да разпръснем едни марокански скакалци около нас. За разлика от Тръмп не се занимавам с неприятните начинания. Хвърлих се в неизвестността на приложната медицина. Победихме рака. В най-тежката й форма лингфосарком. Помогнаха исполините от Клиниката в Ливърпул. Оставам по неволя един от пионерите на изчислителната техника. Едно по едно.

60

stoyko malinov sofia

преди 7 години

Скъпи мои българи, играта отдавна не е в бункери и с куршуми. Играта е за кинти и след това за власт. Добре е, че в Щатите пристигна един добронамерен човек. В Белия Дом. Нямам честта да го познавам. Тръмп. Явно уважението ни е реципрочно. Опитваме се отделно да разпръснем едни марокански скакалци около нас. За разлика от Тръмп не се занимавам с неприятните начинания. Хвърлих се в неизвестността на приложната медицина. Победихме рака. В най-тежката й форма лингфосарком. Помогнаха исполините от

59

S

преди 7 години

Имат достъп до жилищните ви входове.. Ние откъде да знаем, че вие психиатрите не сте убийци и разследване ли искате?!Или психиатрите остават без достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани и то докрай!!Не се отнася само за България!И какви са тия злоупотреби с хранителните стоки?? Това вече е прекалено Нито от храните и напитките, нито клиентите им са психично болни!

58

Анонимен

преди 7 години

Граничарите са прави. В Конституцията на Република България пише че границите са свещени и неприкосновени. Всеки нарушител влиза в затвора. Който не се подчинява граничаря има право да използва оръжие. Защо на времето нямаше такива нарушения, защото се стреляше и биеше, а сега? Върнете запасните граничари от набор 51 - 54 и за две седмици нарушенията ще спрат. Така се действаше по рано.

57

Анонимен

преди 7 години

За цялата история на България, Турция е изпитвал респект и страх от родината ни единствено по времето на социализма.

56

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До ЕАКО ПРАВИТЕЛСТВОТО РЕШИ ДА ГИ ПРЕДАДЕ ЩЕ ИГРАЕ ДЪРВОТО И ПО ТЯХ

55

Истината!

преди 7 години

Все по-често ще виждаме възраждане на имперските амбиции на Турция! Дали е справедлив или не е имало съдебен процес у нас! Той е приключил на две инстанции, по действащите закони в Р България. От тук пътят не е "Тежкият" съд в Турция, а Страсбург за недоволните!

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонименти да не си от хелзингския комитет.бракониерствай тогава в турски води с канджи по граничарите и викай на ония да ти покажат прокурорска заповед за "влизане" на борда

53

Стар Бургазлия

преди 7 години

Не само на думи, но и дела да последват. ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ЗАСТАНЕМ ТВЪРДО В ЗАЩИТА НА МИХАИЛ ЦОНКОВ, ако се наложи с протести пред турското посолство !

52

До НЕГО

преди 7 години

Като знам какви са нашите политици : И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ.МОМЧЕТО ТРЯБВА ДА СИ ПООООМИСЛИ ХУБАВО ИЛИ ДА СЕ МАХА ОТ ЕВРОПА. С НЕЯ ИМАМЕ ЗАКОНИ ЗА ЕКСПУЛСИРАНЕ. ПО ЗАКОН И ПО ДОКУМЕНТИ Е ДЕЙСТВАЛ АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО, но сшедва едно НО, НО В БЪЛГАРИЯ ЗНАЕМ Е КАК Е В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ КЪСМЕТ И ДА ИМ СЕ ИЗМЪКНЕШ ОТ ТУРЦИТЕ И ОТ ТЕХНИТЕ ПОД.. ГИ.

51

Лъвско Сърце__

преди 7 години

БРАВО НА ГРАНИЧАРЯ!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

50

Анонимен

преди 7 години

Тези мъже са за уважение!Турските гемии бракониерстват и се държат като пирати в наши териториални води!Преди няколко години подобна арестувана тяхна гемия бяга от пристан във Варна!Измъкна се от наш преследващ я гран. катер поради по-мощните си двигатели.Сега Външно трябва да си е на мястото-да защити подобаващо тези български граждани!

49

Анонимен

преди 7 години

Продажника Борисов на тепсия щеше да им ги поднесе, само и само да угоди на откачалника Ердоган. Той предаде онзи човек така долно и подло което гърците не направиха. Борисов заслужава да бъде съден и вкаран в затвора защото предадените ще бъдат убити, ако вече не са.

48

Жалко, ЩЕ ГО ПРОДАДЪ

преди 7 години

Жалко ЩЕ ГО ПРОДАДЪТ. ЖАЛКО.

47

Анонимен

преди 7 години

Ако това момче го предадем на турците, това ще е позор за България!