117

Кики

преди 7 години

До Панарет 163 Ако СССР разсъждаваше като теб, още през 1973 г.можеше да стане войната... американска тикво!

116

Анонимен

преди 7 години

До Нико само дето няма и глад и ще е 1 към 1 с комунизма и ссср

115

Нико

преди 7 години

Там където отиде демокрацията настъпва война убийства сваляне на правителства окупация глад мизерия и бежански потоци- фактите го доказват 65

114

Анонимен

преди 7 години

Путин 4еп за за зеле не става само се пиари като дърт ром

113

ПАНАРЕТ ИФИГЕНИАС

преди 7 години

400 000 кв км. от ЧАД ПРЕЗ СЪЩАТА 1972-1973 ГОДИНА, И ООН, ФРАНЦИЯ И НАТО КАЗАХА НА МУАМАР КАДАФИ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ РАЗЧЕКНАТ И СПУКАН ОТ БОЙ...И ЛИБИЯ СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ ЧАД .ЗАЩО ПАК СССР ПРЕЗ 1973 Г. НЕ ПОМОГНАХА ТОГАВА НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БРАТСКА ЛИБИЯ И ПОЛК. КАДАФИ ?ИНАЧЕ ДНЕС ЛИБИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ НАД 2 МИЛИОНА И 100 ХИЛЯДИ КВ. КМ !

112

ПАНАРЕТ ИФИГЕНИАС

преди 7 години

СССР АКО БЕШЕ ГЛОБАЛНА СИЛА И СВЕТОВЕН ФАКТОР -- ЩЕШЕ ДА ИДЕ В ЧИЛИ ПРЕЗ 1973 Г. И ДА СПРЕ АУГУСТО ПИНОЧЕТ И САЩ..НО НЕ ГО СТОРИ, ЗАЩОТО Е ГОЛЯМА РЕГИОНАЛНА СИЛА, НО НИКОГА -- СВЕТОВНА И ГЛОБАЛНА.КИТАЙ ИМА ШАНС ДА СТАНЕ ГЛОБАЛНА, АКО СПЕЧЕЛИ МОРЕТО И ВЪЗДУХА....ОКЕАНА И ВОДАТА СА 71 ПРОЦЕНТА ОТ ПЛАНЕТАТА.САЩ СА НОМЕР 1 ТАМ.И ВЪВ ВЪЗДУХА, КОЙТО Е НАВСЕКАДЕ !СУШАТА Е ЗА ЛУЗЕРИТЕ ОТ ЗАТВОРЕНАТА РОССИЯ.АЗ ПОМНЯ И ЕДНО ДРУГО НЕЩО -- ЛИБИЯ СЕ ОПИТА ДА ОТКЪСНЕ 300 000-400 000 КВ КМ ОТ ЧАД ПР

111

Цецо

преди 7 години

Американците, водени от полумюсулманина Обама настроиха ЕС и разпертушиниха сума ти държави като махнаха хората, които спираха исляма да завладее Европа. И какво стана.. Те си гледат кефа отвъд океана, а ние се ислямизираме. НЕ ИСКАМЕ ТОВА. БАБА М. ДА СИ ГИ ВРЪЩА ПО РОДНИТЕ МЕСТА. ВЕДНАГА.

110

ПЕНКОВ

преди 7 години

ПОЛЕКА , ЛЕКА НЕЩАТА СИ ИДВАТ НА МЯСТОТО. ПРЕХВАЛЕНАТА АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ СЕ СРИВА ,ЗАЩОТО Е *** ЛЪЖА. ИЗПОТРЕПАХА ХОРАТА ОТ БЛИЗКОИСТОЧНИТЕ ДЪРЖАВИ И НЕ САМО ТАМ.

109

Симо

преди 7 години

Този нма ли да го махнете от полезрението....................

108

пенко

преди 7 години

По долу чета ,че "Руската ***" трябва да бъде оградена с противоракетни системи?! Много странно- прасета и ракети за портиводействие !!!Но повече ме притеснява друго : Вие сте част от народа ни, нацията ни, държавата ни ! Ако продължавате така ,ще получите здравословни смущения от отключени нелечими болести !!! От безмисленна злоба най -много страда черният дроб,а той има над 160 функции!!! А Маугли казва :"НИЕ СМЕ ЕДИН НАРОД ...ТИ И АЗ" !!! Моля ви пазете се !!!

107

ром от Берлин

преди 7 години

Този сатрап сорос изби толкова невинни хора, колкото и фамилията Ротшилд не е.

106

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин!

105

Станой от Ахелой

преди 7 години

Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир, на земята носи мир!

104

Анонимен

преди 7 години

ОТ РУСОФОБДо русофиль от ГерманияАми такава е мечтата на гладните и мизеруващи руски алкохолици ! Спомняте ли си как на митинги в Москва и много други руски градове сибирските диваци най-нахално скандираха - СЛЕД УКРАЙНА ИДВА РЕД НА ПОЛША !... СИБИРСКИТЕ ДИВАЦИ НЕ САМО СКАНДИРАХА ТЕЗИ ТЪПОТИИ ,А ДОРИ БЯХА ПОДКРЕПЯНИ ОТ РУСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВМЕСТО ДА БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ !ЗАТОВА МРАЗЯ КАКТО РУСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ,ТАКА И РУСКИЯТ НАРОД ,КОЙТО Е БЕЗМОЗЪЧЕН И АЛКОХОЛИЗИРАН ДО ДЪНОТО НА КОСТИТЕ СИ !

103

55555

преди 7 години

Русия е най гамсъзката държава !!! За нея чуждата кокошка е ***!!Ако могат всичките ябълки ще нагризат! Най голямата държава по площ са,достатъчно е да се научат да работят като хората..Ама кунки в газунки....

102

русский алкоголик

преди 7 години

Украйна наша , Полша тоже наша !

101

Хех

преди 7 години

До Анонимен 151И аз мисля точно като Вас относно Ердоган. Започна да прекалява и турците виждат това. Но той изобщо неиска да си ходи. Иска да си е султан. Като Лукашенко, Назърбаев, Алиев, Кадиров и т. нт. Но това НЕ Е възможно да се случи в ЕС. И ето - смени мигача и газ - към Евразийският съюз на Путин. Единствената причина поради която тотално е е отрязал ЕС все още е че се опитва да им измъкне колкото се може повече пари докато шикалкави налявао надясно.

100

Анонимен

преди 7 години

Ето защо руската кочиина трябва да бъде мачкана ежеминутно!Трябва да бъде обградена отвсякъде с военни бази, което вече е факт и да бъдат изградени противоракетни системи. В Европа започна това изграждане, скоро и в Япония. Руската имзеет трябва да си знае мястото!

99

Анонимен

преди 7 години

До русофиль от ГерманияПрав си ! Русия помага само на тоталитарни режими защото само с тях се разбира и само от тях има полза ! Сега помага на Асад , а след някоя друга година ще помага на Ердоган когато на турският народ му дойде до гушата и възникне гражданска война с цел отстраняване на режима на демократично избрания Ердоган ,който от години наред манипулира изборите и не дава на турския народ право на свободен избор , а в последно време Ердоган направо взе да прекалява !

98

Хех

преди 7 години

До хахахахахаааа.......Ами по всичко вече личи! Няма никаква адекватна реакция от страна на другите държави на намесата им с Сирия, изведнъж (за около 10г.) вдигнаха армията си практически от "0" и я направиха най- боеспособната в света, което няма как да стане БЕЗ безумно големи разходи (наливане на пари неизвестно за нас откъде) защото те нямат такива пари, умишлено подтискане и унищожаване на народите в западна Европа и тоталното обезценяване на всичките им морални ценности, и др.