19

Анонимен

преди 7 години

По света за да свършиш определена работа се изисква съответната квалификация. В България безпроблемно веднага можеш да станеш строител, брокер... още по-странно е, че ставаш преподавател също безпроблемно. При последното ми посещение на езиков курс преподавателката се оказа танцьорка в нощен клуб със съмнителни познания по езика, щом дори един от колегите влезе в спор за граматиката докато тя проверяваше упражненията с помощта на телефона си.

18

НАС

преди 7 години

ИНОВАЦИИ ,КАТО В НАШАТА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА !!! ЗАТОВА ИМА САМОУБИЙСТВА,САМОЗАПАЛВАНИЯ И Т.Н !!!

17

Анонимен

преди 7 години

За 8 години и празника хазната и изтеглиха 46 млрд заеми които ще плащат и внуците ни - нашите, не техните.

16

Тт

преди 7 години

Еййй,. много ИНДЖИНЕРИ се обидиха!!!

15

ха-ха-ха

преди 7 години

Предполагам че това са снимки на построеното от Герб.Такива са всичките им проекти-безсмислени , неизползваеми и абсурдни ,но задължително много скъпи за да могат да откраднат повече пари.

14

анонимен

преди 7 години

Като виждам какви кадри излизат от образователната ни система винаги съм споделял с приятелите си:некадърни икономисти-слаба държава,некадърни юристи -да му мисли който отива на съд,но дано в медицината нещата да си вървят по старому,че иначе майка ни жална -ще ни морят от некадърност.Но уви това днес е повсеместно явление в държавицата ни -излизат полуграмотни хора от висшето образование,това е факт.А искаме добра държава,как да стане?

13

:)

преди 7 години

Напишете си го честно:КАТО ЗНАМ КАКЪВ СЪМ ЖУРНАЛИСТ, МЕ Е СТРАХ ДА ОТИДА НА ЛЕКАР :)

12

Женско

преди 7 години

Абе, жено' в техниката има технологични отвори, допълнителни елементи и много подобни и създаване на допълнителни елементи за подпомагане на създаване дадено изделие. На почти всяка отливка ще се видят подибни отвори които са затапени и елиминирани по различен начин. Но какво да се прави женката толкова може и напъването си иска усилие.

11

Анонимен

преди 7 години

Това са извадки от руската действителност.

10

Марийка станала

преди 7 години

Марийке не знаех, че си станала рижисьор. Браво Марийке чудесна си! Откога пишип за днес бг? Много поздрави на Иванчо от мене кат са вииш с негу!

9

Анонимен

преди 7 години

"Като знам какъв инженер съм, ме е страх да ида на лекар"По същата причина би трябвало да ходя редовно на лекар ли?Този мохабет е страшна тъпотия! То да ги бяха мислили инженери тия изцeпки, пък то сега и инженерите вече ги замениха с палячовци, които са преминали някакъв бърз курс и си мислят, че могат да имат нещо общо с инженер... и после инженерите са им криви!

8

Анонимен

преди 7 години

Аз на лекар не съм ходил от доста години ;)

7

Анонимен

преди 7 години

На снимка 8 ясно се вижда, че строителите още не са премахнали загражденията на обекта. Не знам защо я представяте като завършена постройка. По всяка вероятност ще поставят метално съоръжение със стълби, подобно на американските общежития.

6

КВИ ИНДЖЕНЕРИ ,БЕ...

преди 7 години

ВСИЧКИ СА САМО ---ИЗКОПЧИЙ ,ЗИДАРО--МАЗАЧИ И БЕТОНДЖИЙ.......!!!ЗА ДРУГО НИЩО НЕ СТАВАТ!!!!!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Не обиждайте професиите. Това на снимките са самоделки на жителите на въпросните домове. Тези "решения" не биха минали пред ръководството, ако бяха представени от инженер или архитект.

4

DdR

преди 7 години

Това с мивката само че в комплект с душа, който стътчеше извън ваната на душкабината (която нямаше стени), съм го преживял лично в Литва, хотел Вардува в Швентой.Голям майтап беше 14 години.Сега сигурно вече е оправено.

3

Един от Северозапада

преди 7 години

Бас ловя, че инженера е проектирал правилно комина на камината, и е точно там, където трябва да бъде, но кифлата, жена или любовница на собственика на и след като жилището, е искала самата камина да е малко по-настрани, и след като му е пилила 3 дни по мозъка, той се е предал, а резултата го виждате на снимката.За всички останали снимки, инженерите имат най-малка вина.Предприемачите, както винаги,гледат да минат тънко и евтино.

2

Анонимен

преди 7 години

И кога зидаро-мазача с начално образование стана инженер?

1

Анонимен

преди 7 години

Ко туй? Ново строителство по 3000 евра метъра?