11

Анонимен

преди 7 години

Не е вярно ,депутатите не работят ,те се убиват времето в Парламента за някакви си 5-6хилки.,а навалицата пак не благодарна.

10

naco

преди 7 години

Естествено ,че не знаем къде работят ТЕ,но бихте ли ни казали колко от ТЯХ в момента са на БОРСАТА?!

9

Соцялно слаб депутат

преди 7 години

Депутат това е символ на почтеност,личности която се скьсва от бачкане за някакви мизерни 5-6 хилки, а бьлгарина все реве ,че с 460лв мин.заплата все неможел да врьзва двата края.

8

фри

преди 7 години

Хората искат да видят сърцето на българската демократична история..сърцето ще го видят , но мозъка - не! т.е. дефакто - нищо няма да видят

7

смЕх

преди 7 години

Ха-ха там се снимат за спомен ,а работят на маса отсреща на коня под опашката и си договарят процентите.

6

Работа

преди 7 години

Чак пък работа хайде да не ги обиждаме. Като погледниш заседанията излъчени по ТВ и залите в парламента са винаги 2/3 празни. Тези които са там решават кръстословици и си бъркат в носа. Наскоро бяха публикували че имало 15 депутата които даже не са влизали в сградата на парламента. Няма друга такава страна ... дори и в Сомалия е по-добре..

5

Anonимеniст

преди 7 години

240 безплодни за страната търтеи. Факт най-много милионери, най-нисък стандарт на живот, най-голяма корупция, без съдебна система, без наказани крадци, просещи пенсионери - ТОВА СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РАБОТАТА НА ЦЯЛО СТАДО НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЗА 27 ГОДИНИ.

4

Анонимен

преди 7 години

Сега..., един по един, в колона, към съда! После както в клипа на "тухла в стената", в пандиза, нека не е в мелачката!!! Ще се сдобием със зидари, мазачи, дърводелци, на минимална заплата, с която да възстановят получавани до сега! Другата част, ако изобщо я заработят, да е за лихвите по досегашните заплати!

3

Ходих там януари

преди 7 години

Водих деца там януари, сградата е доста остаряла, ресторанта им е една столова, ама много зле....Настина на децата им е интересно, снимките, картините, историята.. снимаха се с Росен Петров, много забавен и земен човек, разказа им много интересни истории...Иначе депутати всякакви ,99 процента не ги познах дори аз, някой се държат нормално и непринудено, други надуто, общо взето у нас няма парламента , а премиерска републиката.Мисля, че има и едно 30-40 нормални свестни хора от всичките 240.

2

Щирлиц

преди 7 години

Ако отида да видя къде .....депутатите,после трябва да се дезинфекцирам.

1

Циник

преди 7 години

Това ще да е вица на годината!Къде работят народните ни преДатели....най-вече в ресторанта на народното събрание....и по мазните си...шкембета, и гуши!От бай *** на Алеко досега - нищо не се е променило - само дето - тогава народните избранници ПОНЕ са мислили, и за доброто на народа! Сегашните - само за джоба си!