177

ТРАКИИСКИ

преди 7 години

Лавров ,уведомявам те ,че скоро повече от 200 американски танка Еибрамс и над 400 бронирани машитни ,заедно с няколко ракетни установки и артелииски такива с над 8000 воиници ще бъдат разположени постоянно в България. И друго -над 60 самолета и 100 хеликоптера ще се дислоцират в България. Лавров ,какво ще направиш .Ще ни плашиш ли. Българите не се плашим от рашките ,защото те са варвари .Запиши си това .

176

Катински

преди 7 години

Лавров ,не знаеш ли ,че България е отдавна независима държава и е част от НАТО и ЕС. Българите нищо не ви дължим -нито обясненния ,нито пари ,нито обич ,нито признателност.Не гледаите в нашия двор. Гледаите си вашая.Приемете нашата омраза и отпиите още една горчива глътка . Не се гаври с българския народ г-н Лавров. Не забравяи ,че ние помним... и не прощаваме. ..По- добре промчетни още веднъж какво каза Никита Михалков за смърдящата Русия и лаината ,в които се забърква.

175

КИТАЕЦ

преди 7 години

Китаиски воиници маршируваха на парада на Червения площад на 09.05.2016г. След 5 години китаиски воиници ще маршируват по всички руски площади в градове и села ,а КНР ще има обща граница с Полша и Украина.Рашките умират пияни ,бедни и нещастни бавно и безславно ,затова хленчат ,скърцат със зъби, лъжат и заплашват. Трудно се погребва огромната държава .Но малкия Путин и Лавров направиха точно това ,което могат. Честито на рашките затова че стават част от Поднебесната империя. .

174

ОХРИДСКИ

преди 7 години

Българи ,гордеете се ,че сме в ЕС и НАТО. Това е лицето на световната цивилизация. Русия както винаги е била дивашка държава ,ръководена от азиатски варвари и интелектуални недорасляци като путин ,лавров ,наришкин ,толстои и подобните им изчадия адови.

173

Анонимен

преди 7 години

България и Румъния са членки на НАТО и си е тяхна работа какво въоръжение ще приемат Раша да не си пъха носа в чуждото канче

172

Ноа

преди 7 години

България и Румъния могат да приемат колкото си искат натовски войници и оръжия. Въпреки Русия и кефовете й!

171

Анонимен

преди 7 години

"Нищо не променя хвърлянето на къчове и цвиленето и на коньо Лавров срещу НАТО!"НАТО се пука по шевовете. Американците говорят за 25% съкращаване на базите им по света. Като се дръпнат назад в Кравария, грантаджиите ще си останете с едните разтворени бузки срещу една вбесена мечка. Ама не, аз съм бил "русофил". Не съм. Българофил съм, и виждам по далеч от няколко цента на пост.

170

Анонимен

преди 7 години

България все още не е руска губерня. И дано да не стане.

169

mnenie

преди 7 години

spored mene edni i sashti evroatlanticheski pu.miari pishete tia komentari oshte 100000-00(znak za bezkrainost) da napishete nemogete mi povlia ama si zarabotvate tzentovete.Koito ima mozak v glavata i nravstvenost v dushata nai mnogo da vi tegli edna maina

168

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..................и без друго писането ви нищо не променя..............Нищо не променя хвърлянето на къчове и цвиленето и на коньо Лавров срещу НАТО!

167

Анонимен

преди 7 години

Демагогия вместо доводи и опорни точки вместо факти.Извод - паричките на дедо Дьорд ромолят.Ама дойте го, лошо няма да го джобите, и без друго писането ви нищо не променя.

166

жълт

преди 7 години

лавров, защо си затрая като плъх в брашнян чувал, когато китайците разположиха ярени ракети до вашата граница? Май нямаш топки да се зъбиш на югоизток?

165

донки хот

преди 7 години

Колко тъжно цвили този кон!

164

Анонимен

преди 7 години

До св.св.Маркс и Енгелс 196Лавров има вид като да е раждан в пловдивската Шекер махала...------------Той затова е професионален лъжец.

163

Анонимен

преди 7 години

Историята добре показва, че страните в които е имало американски бази са постигнали значителен икономически разтеж. Сега е нашият ред.Примери: Западна Германия, Япония, Англия, Южна Корея, Турция и други.

162

Анонимен

преди 7 години

До 544....Русия е велика...Русия е велика ***!

161

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Лавров има вид като да е раждан в пловдивската Шекер махала...

160

КПенчев

преди 7 години

Русия е създадена върху основата на Българската държава. След това Свтослав е изклал всички Българи.

159

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Тоя пък кой е ,че да казва какво ще става в България и Румъния???

158

Жоре Трабанто

преди 7 години

Китайците сложиха ядрени ракети на километри от Раша, обаче за там немат топки да се пънат на другаря Си Дзи Пин, дадоха територия колкото Крим за следващите 50 години на Китай, където официално руска власт няма и си затварят очите за постепенната китаизация на задбайкалието, обаче 4 танка Абрамс в Полша са им голям проблем...Лесно е да се зъбите на малките, а я да видим можете ли на Поднебсната да се озъбите???