96

Анонимен

преди 7 години

голям спорт е това ха ха - бегаййййй бе бахтур че ни надуха главите с *** от един месец по новините и в какви ли не предавания сутрин вечер обяд *** та друшоо пууу аман с това мекотело 13-14 в света голямо нещо голямооо ха ха ха

95

Троя

преди 7 години

Мишоците не могат да се поберат в кожата си,че Григор не загуби. Имайте търпение. Все някога ще стане. И тогава ще можете да извадите на показ цялото си невероятно "интелектуално богатство" с което разполагате! Успех.

94

Анонимен

преди 7 години

oshte ne znaete che samo Sofiq ne e Bulgariq

93

Анонимен

преди 7 години

има ли сърби тука бе

92

Идем от далеко в СФ

преди 7 години

Същите тия селчовци дето пишат тука, *** в арена армеец и освиркват. Това е аристократичен спорт тъпири, не селския стадион. Мъка българска...

91

Анонимен

преди 7 години

До nevidimata 100Повечето от топ 100 са били някога в топ 20.Не е важно къде е бил а къде е СЕГА!Хайде *** да издоиш кравата и стани "видима"!

90

nevidimata

преди 7 години

До АнонименСъщият този номер 300 беше и номер 14 така, че хайде да не плюем по успехите на Григор, а да бъдем благодарни за това, че покрай него света научи за България.

89

Анонимен

преди 7 години

победа срещу полския гигант и 267-и в света Йежи Янович хаххаха.............по смешно нещо нямаше ли

88

Потресен

преди 7 години

Потресен съм от коментарите на някои тук.Бил от провинцията ,а не от столицата.Не владеел добре български и английски език.Гаджето му било старо.Чудя се вие нормални ли сте?И всичко това при най-добрата му форма в кариерата.Представям си какво ще става като тръгне да губи мачове.

87

Анонимен

преди 7 години

Какво браво бе.Съперникът му беше в топ 300 и за малко нашият да падне.Почти съм сигурен,че накрая организаторите на турнира някое евро на полячето,та да пусне Григор.Инак целият турнир,който и сега не е кой знае какво,щеше тотално да се провали,особено откъм зрителски интерес.

86

Анонимен

преди 7 години

Провансалите си личат от километри...............и Мришо е един от тях.По какво ли?Столичаните знаят ..........

85

Мхммм

преди 7 години

Интересен спорт. Двама готвачи без престилки и с *** мъскат мъжката гумено яйце.Кой печели? Тоя дет утърва яйцето ли?

84

Анонимен

преди 7 години

Залата е била пълна с чобани от провинцията.........

83

Анонимен

преди 7 години

До Smile 91Ха-Ха, писна ми от провинциалисти които берат ягоди в Европа...........Това че си отишъл да слугуваш някъде не те прави гражданин бе селскиии!

82

Анонимен

преди 7 години

Дано момчето издържи на цялата атмосфера. В първия мач се овладя, на целия натиск от публиката.Има сили на победи всички, и психика.

81

Анонимен

преди 7 години

до 98да се стремиш да бъдеш "номер 1", не означава че задължително ще станеш номер едно , но ще вложиш максимални усилия и дори да не станеш номер 1 ,ще бъдеш по добър от останалите заради това, че изтикваш максимум от себе си.Елементарна мотивация която е добра не само в тениса но и в живота.Опитай я, и ше разбереш но все пак този трик изисква много усилия от страна на този които я практикува но си заслужава.

80

замислен

преди 7 години

Последните успехи на това момче го накараха все повече да споменава "номер 1" като цел. Лично на мен това ми се вижда доста амбизиозно, граничещо с изхвърляне.Ако си тръгнал да ставаш първи в ранглистата, не трябва ли с лекота да печелиш срещу 267-те в нея?

79

Анонимен

преди 7 години

И Красимир Черничкия изживява радостта от победата на Гришо при това от първия ред. Интересно защо го нямаше Банкянският футболист и тенисистка - любимият Вожд на масите.

78

йаБ йуХ

преди 7 години

а миналата зима всички го плюха, а?

77

Моряк и половина

преди 7 години

Браво, на Гришо! Обаче при коефициент 1,22 за победа, доста по-изразителна трябваше да е тя!