8

до 8

преди 7 години

Кое е това описание? Дейли мейл циркулира под същото име от 1896 г., когато вестници не е имало нито в големи тиражи, нито в разнообразие от формати.

7

Анонимен

преди 7 години

"Редакторите на "Уикипедия" са взели след гласуване решението да забранят в статиите в свободната интернет енциклопедия позоваване на британския таблоид "Дейли мейл" поради "репутацията му на слаба проверка на фактите, склонност към сензации и откровено фабрикуване" на данни."То описанието на Дейли Мейл крещи "аз съм жълт вестник". Учудващо е, че едва сега са се сетили от Уикипедията.

6

До Камелия Цветанова

преди 7 години

Ками думичката е "неблагонадежден" в заглавието си написала нещо подобно почти същото но .... ;-).

5

Анонимен

преди 7 години

Скоро Тръмп ще забрани СNN, а Путин днесс.бг

4

смЕх

преди 7 години

Също като вас!

3

Анонимен

преди 7 години

Това е малко иронично защото всеки който разбира нещо от образование и източници знае, че самата Укипидия не е разрешена като сериозен източник на информация в есета и статии дори за учениците в средно.

2

Анонимен

преди 7 години

Дейли Мейл може и да е жълтурник, но все пак под статиите си все още разрешава коментари за разлика от ББС и Гардиан. Гардиан разрешава коментари само под най-безинтересните новини, а ББС за нищо. Гардиан, надеждният източник, пуска само пропагадни статии вече.

1

Анонимен

преди 7 години

Това не е забрана а препоръка, т.е. всеки има възможност да провери информацията и да каже дали е достоверна, когато източника често дава грешки губи доверието на проверяващите и отива в съмнителна информация.Просто "Дейли мейл" не са за места където се проверява информацията.