95

натовско море

преди 7 години

Каква работа имат руските терористи и окупатори в натовското море. искат навярно да окупират и анексират България защото има заселени рускоговорещи туристи.

94

Анонимен

преди 7 години

НАТО - Нема Алтернатива за Треперещите Охлюви

93

S

преди 7 години

Имат достъп до жилищните ви входове.. Ние откъде да знаем, че вие психиатрите не сте убийци и разследване ли искате?!Или психиатрите остават без достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани и то докрай!!

92

Анонимен

преди 7 години

Винаги с Русия !

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100Господинчо, известно ли ти е че най-много серопозитивни ХИВ вирус на 100000 души има в Русия, защото там никой не ги лекува и не се интересува от тях.

90

Анонимен

преди 7 години

До по-далече от РусияКолкото по-далече от Русия, толкова по-близо до ХИВ .

89

Reuters :)

преди 7 години

Какво е НАТО вики - Клуб застаррели пиддераси които бичат бюджети.С тая цел периодичо вадят плашилото от гардероба и дружно треперейки от страх (пред камера - тип биг брадър) , се опитват понякога успешно да предадат тези ТРЕПТЕНИЯ на подконтролните им народи.Непослушните се наказват с пидорски майдан. Точка

88

чичо ви Сорос

преди 7 години

Момчета, не се справяте добре. Пак ще *** надниците, ще има и нови уволнения. Не си мислете, че странджата, шопа и одисей са последните атлантически форумци без работа. Вие сте следващите.

87

Анонимен

преди 7 години

НАТО - измислена организация, измисля си заплахи. Два шамара от баба Меца и ще си измисли и капитулация и разпад.

86

язък

преди 7 години

Много люта тая Шекерджиева. Май няма кой да я разтрива през дългите зимни нощи.

85

русофил

преди 7 години

Независимо от братската и безкористна помощ която оказваме на тази пропаднала държава, тя продължава да потъва и както каза Тодор Живков: "Не може малка България да изхрани Големия Съветски съюз."Те просто трябва да се вземет в ръце и да започнат да работят.

84

Анонимен

преди 7 години

НАТО са люти като градински охлюви и почти толкова бързи, умни и боеспособни.

83

Анонимен

преди 7 години

Русия е винаги заплаха.НАТО има няколко задачи,а възпирането на руския агресор,е една от тях.

82

Русия е

преди 7 години

Русия е No Future CountryСтрана без бъдеще -- поколения алкохолици и сега има един деградирал народ. До като имат Бензин ще се крепягт някак си, а има и страни на които продават газ с 140 % ПО-СКЪПО ОТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЦЕНИ.Коя е тази страна ли -- ами България бе !!!

81

Проклятието на

преди 7 години

Проклятието на България се казва Русия.

80

Султан Ердоган

преди 7 години

Вай, Аллах, вай! Таз лаф-моабет кадън на руското външно министерство, Мириам Шекерджи, ако ми падне в харема, как ще я гледам като царица, ще я направя Мириам Шекер Султан, прима балерина, любимата султанска жена, може и Валиде да я направя ако стане майка на Шехзаде!

79

S

преди 7 години

Имат достъп до жилищните ви входове.. Ние откъде да знаем, че вие психиатрите не сте убийци и разследване ли искате?!Психиатрите остават без достъп или отдалечен такъв до заключващи се системи, това е..

78

БГ

преди 7 години

До АТАКИСТДа , има еничарска порода от партия ЮРУШ, която само на думи е българска. а иначе беше на турска, а сега на руска издръжка!Да живее България!

77

Китай идва!

преди 7 години

Китай е новата свръх супер сила не Сащ не Русия с руснаците китайците имат общи интереси и не кой знае,какви противоречия но с Сащ,ще имат доста сериозен конфликт до 5 години между впрочем Китай до 5 години,ще стигне Сащ икономически а Хонк Хонк,Тайван и Монголия,ще бъдат китайски.Агент Алберт Щутгардов(Щази)!!!

76

А

преди 7 години

NATO е организейшън, която иска да държи Пасифика, Антлантика, Северноледовика, че и индийския оушън и земите между тях под шапката си.А това на Рашата, Чайната и останалите неамерикански щати много, много не им се харесва.