8

У нас също

преди 7 години

И у нас също е претъпкано ... само че на Пампорово.Напрягам се да се сетя за някой осъден у нас ... уфф мнофо ми е трудно че даже започвам да си мисля че няма дори един. Овцеее събудете се

7

vlady

преди 7 години

Винаги има място за още. Примерно в едни от най-добрите затвори в света като Khao Bin, Bang Kwang, Rayong, Kerobokan, Karangasem, Permisan, Batu и т.н. площта на човек е около 1m2 и осъдените спят на рогозки на пода.

6

Анонимен

преди 7 години

Да ги пращат в *** да се похвалим че и в наш затвор лежи осъден политик-защото това скоро няма да стане.

5

Анонимен

преди 7 години

Ко ли не правят хората от ЕС да ни научат наред. То няма братче.... индианци...само корупция и мизерия. Ако бях на мястото на богатите и разумни държави още 2007 щях да напусна ЕС. Просто нямаме оправия.

4

Нас

преди 7 години

А при нас кога !?

3

Темида

преди 7 години

ЗАда стане и при нас като при Румънците ще гласувам за БСП....да разсипят съвсем държавата и да стане натърпимо и хората най-накрая да станат и да се събудят.....за съжаление друг изход не виждам.ЗА 25 години колко политици има в затвора влезли в България, или те тук са най-чистите от целия свят?

2

Анонимен

преди 7 години

ББ защо не взе пари и да започва да строи затвори, явно не му е мерек да си осигури бъдещето на него и останалите калинки.

1

Анонимен

преди 7 години

Улавяте ли разликата? В България е пълно с корумпирани и далавераджии, но в затворите лежат само будали, откраднали кокошка.