41

Анонимен

преди 7 години

Щом е защитил, родината си, защо са го оволнили от работа? От рибаря са излезли 4 куршума!!! Проверих в старите новини за случая в турските сайтове. Предупреждение първо се прави стреляйки във въздуха, после го раняваш някъде по крака и ако се наложи вече тогава го удряш в по опасно място. 4 куршума???

40

Матьо

преди 7 години

Колко му е да теглиш куршума с/у бежанец или рибар.

39

Бойко готви Чартър

преди 7 години

Бойко е готов да им го прати

38

боби

преди 7 години

ЗАЩО НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН МАГИСТРАТ КОЙТО ДА СПРЕ ТАЗИ ПОЗОРНА, ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И НАЦИЯТА, ПРОЦЕДУРА ЗА ВРЪЧВАНЕ. КРАЙНАТА ЦЕЛ Е ПОВТОРНО РАЗГЛЕЖДАНЕ И ОСЪЖДАНЕ НА М.Ц. ТОЕСТ ДВА ПЪТИ ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ЕДНО И СЪЩО ДЕЯНИЕ. НИМА ТОВА НЕ Е ОЧЕВАДНО-ИМА ЛИ БЪЛГАРИ В ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ ИЛИ СА СЛЕПИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ.

37

Кьорсуфра

преди 7 години

Докога ще слушаме други да казва т какво да правим.А нашите управляващи само дето не правят фитиш на турците.

36

Анонимен

преди 7 години

Толкова ви е мощта за един рибар стига.

35

Анонимен

преди 7 години

Момчето изобщо не е виновно. Помним случая. Драстично, пиратско поведение на рибарите. Какво, трябваше да се остави да го убият ли? При това той не е стрелял. А щом нападателят е предизвикал боричкане, може сам той да е натиснал спусъка... България трябва да защитава гражданите си. САЩ и затова е силна държава, защото нейните граждани никой никога не може да съди в чужда държава. Позор ще е ако допуснем чужда държава, та макар това и да е Турция, да призовава наш гражданин, при това полицай.

34

Boss

преди 7 години

До БългаринаТочно това са направили, с тази разлика, че ти говориш в бъдеще време, а то вече е минало време, но главният Асфалт Паша го е шубе да каже, че е продал България на Ердоган, щото тогава ни САЩ, ни Путин, ни Извънземните ще го спасят.... И питам къде е Ниновата, БСП-то, поддръжката за Путин у нас ?? Ко правят, те просто си трайкат, щото и те са в кюпа и те са взели нещо и тях ги е шубе от народният справедлив гняв ....

33

Boss

преди 7 години

От кога чужда държава като Турция придоби правото да дава призовки на български граждани и да ги съди !!!! Това означава само едно, че вече сме турска губерния и няма значение БГ законността, щом Тежкият Турски Наказателен Съд има превес над нашето законодателство - нямам думи !!! Б**** К***рво, ти ли ни продаде на турците и "брат" ти Ердоган, а "ЧЕРВЕНИТЕ" ПУТИНИСТИ У НАС КВО ПРАВЯТ - ЧЕПКАТ ВЪЛНА ???!!!! ДО СТЕНАТА И ЦЕНАТА ЗА РАЗХОДВАНИТЕ К*РШ*МИ ДА ГИ ПЛАЩАТ БЛИЗКИТЕ ИМ, КАКТО Е В КИТАЙ !!

32

Анонимен

преди 7 години

Ясно, турците ще искат нещо от нас. Какво ли?

31

Сън

преди 7 години

Ех сънувам един ден да имаме силни управници които да слагат благото на родината и народа пред своите лични.Сънувам как със силна ръка ще теопнем по масата и ще покажем на всички съседни страни че не трябва да се подиграват с нас. Сънувам как 100 адвоката и управниците ще скочат да защитят този граничен полицай който съвестно си е свършил дълга пред родината и е защитил нейните граници.Сънувам как фес овете ще ни се извинят като видят 5 катера и 3 фрегати да бдят като соколи на това същото място само да докопат някоя лодчица и да е потопят с цялата си бойна мощ...Еххх събища, е бати и държ

30

vvvv

преди 7 години

do Социопатпризовката я е получил сега случката е от 2008

29

Анонимен

преди 7 години

Бившия граничар Цонков преспокойно може да си избърши г**а с тази призовка...със същия успех рризовка могат да му пратят от Саудитска Арабия в коато любезно го молят да се яви за да му резнат главата. Думата ми е че няма никаква юридическа стойност.

28

Българина

преди 7 години

Да не стане като с медиците в либия, отиде им живота заради надежда нейски, и отписване на либийски дълг. Сега да не продадат южна България ***

27

Анонимен

преди 7 години

Прекрасна страна с гнусна държава, що е то?

26

Анонимен

преди 7 години

Делото срещу Цонков приключи преди 8 години с решение на Военно-апелативния съд- Цонков не е извършил престъпление. Покажете им един среден пръст на фе совете и приключете драмата.

25

анонимна.

преди 7 години

Българина няма работа там.Нека властите го защитят.

24

Анонимен

преди 7 години

Излишно е да се обсъжда един АБСУРД!!!!!!!

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"гарантирано неутрален съд в Турция" те турци в Германия говорят английски по улиците с децата си от страх да не ги екстрадират в Турция, ти какви глупости си издръндил, да не кацаш от Марс преди час или играеш девица от Хелзинки

22

***

преди 7 години

"Започнал ръкопашен бой, при боричкането един от турците се опитал да избие пистолета от ръката на Цонков. Двамата се оплели в мрежите и при падането им служебният "Скорпион" гръмнал само веднъж. Изстрелът обаче се оказал фатален за Ерджан Ялчън, който почина на път за бургаската болница."Аз бих казал, че Цонков си е свършил работата.