120

Анонимен

преди 7 години

Това изобщо не вярно!Социолозите не отчитат нещо твърде очевидно-степента на омразата!Тъкмо заради политици като Цвета Караянчева,разликата между БСП и ГЕРБ ще бъде повече от десет процента в полза на БСП!Борисов така и не се научи да се вслушва в обикновените хора,а не в самозабравили се и повярвали в своето величие и неповторимост посредствени страхливци с оскъдни интелектуални дадености.

119

бай Петко

преди 7 години

Като в САЩ, републиканци и демократи. Честито !

118

Анонимен

преди 7 години

Това кой го каза, червен Кольо ли? Чак ушите му са червени. Има много здраве от арменския поп. До изборите този човек ще лъже, ще маже, ще изкара, че БСП е с 10,15 процента пред ГЕРБ. Ако му се върже някой, добре дошло. Айде Кольо на бас, че няма да ти мине номера. Отново няма да познаеш.

117

ПОРЕДНАТА ИЗМАМА

преди 7 години

Спокойно! До изборите платените социолози на комунистите ще дадат предимството на БСП, но истината ще ги попари и сложи на мястото ! Другари русофили и комунистически ***! Няма да помогнат и рублите, които получавате от ,,приятелската,, ви страна! Българите вече поумняха! НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ!

116

Анонимен

преди 7 години

С две ръце за Веселин Мутрешки.

115

u4en

преди 7 години

От 1 седмица шеф на Центъра за анализ и маркетинг е Кольо Колев!

114

До: Дабъл С

преди 7 години

Не е странен, просто народът разбра, че за да махне ГЕРБ трябва да гласува за БСП.По-големи вреди от ГЕРБ нанесени на БГ, няма. Народът разбра, че не трябва да гласува за партиите подкрепили геноцида на ГЕРБ - АБВ, ДПС, ПФ, БДЦ, РБ - особено Куневица - Пръмова, която незнайно защо не е в затвора, Корман Исмаилов,БДЦ, и бъдещи патерици на ГЕРБ и мутри: Марешки, Хр.исто Иванов.А на БСП народът ще даде 1 г. и ще види дали са се реформирали.Факт че искат да махнат сградна инсталация, лошо ли е?

113

СС

преди 7 години

Странно нещо е България, трите най-компрометирани и корумпирани партии водят в проучванията?!Явно на избирателите им харесва да бъдат лъгани и ограбвани постоянно и без прошка! :(

112

Сеа

преди 7 години

Първо махаме патериците на ГЕРБ - Христо Иванов - бивш служебен мин. на ГЕРБ.Махаме Марешки - ясно е, че при нарушение на куп закони има политически чадър, а и ми прилича на ББ от по-младите години, същата визия и интелект.Махаме АБВ, ПФ които се коалираха с ГЕРБ. БДЦ, РБ - и новите им производни. ДПС - редовните предатели. ДОСТ и на Корманчо партията, зелени и пр.Като махнеме ГЕРБ, да се готви БСП. След това да работят на мин. заплата и 1 лв. субсидия, а и да колелета, мразя дебели депутати.

111

Скитник

преди 7 години

Жули *** ракия със кисело зеле и ръси праостотии. А после и едните и другите ще го жулят ама той как да знае?

110

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 7 години

ас ще гласувам за БОЙКО БОРИСОВ!

109

Анонимен

преди 7 години

Аз пък ще гласувам за Да България.

108

Туй сигурно Галъп, а

преди 7 години

Или Галъп или на Станишев природения брат /ѝсланов май се казваше/са пресметнали. Ами може и да е вярно, докато живеем в Държава в която хората си хвърлят парите през прозорците -- същите тези гласуват и за БеСе Пето

107

Бай Ристо

преди 7 години

ГЕРП и БСП не могат да бъдат премахнати едновремнно. Ако бешипету нямаха твърд електорат от изфирясали пенсионери, щяха да последват шедешету и сега нямаше да се налага да гласуваме за борисов.

106

Анонимен

преди 7 години

Комунисти,разделени на два отбора.Левски и ЦСКА.

105

Анонимен

преди 7 години

Пак някой лъже ГЕРБ,че ще спечелят.

104

Анонимен

преди 7 години

Защо манипулирате хората - бе-се-*** -то не моат да имат 16% ,най -много 15 %.

103

?

преди 7 години

Защо не хейтъриш против Марешки? Или той ти плаща?Гласуващите за Марешки са Овци заблудени.

102

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 141Г-жа Лъжа е и др- Корупция . Показаха и разследването за кражби и корупция по телевизията . Такова унижение БСП никога не са преживявали . Толкова долна и гадна жена да им е шеф .

101

Анонимен

преди 7 години

по големи крадци от ГеРОБ няма,, вижте им само миналото ...бодигарди,, ВИС-аджии,, ИПОН ...апартаменти по 7-8 ..крадци крадци мърсни и лъжливи ..Да се вдигнем като Румънците и да ги осъдим