8

Ами да

преди 7 години

По-добре е да раздават на туристите по една бронежилетка срещу 5 евро

7

Анонимен

преди 7 години

Je suis стена!

6

Анонимен

преди 7 години

До наблюдателИдеята е в собствените си държави да живеем като в затвор.Не позна, като в затвор, тоест , на ОЛИМП ще живеят само златния милион, а ти навън при тълпата и на кучетата. Ако се доредиш за слуга на боговете-милиардери, ще оцелееш.

5

Анонимен

преди 7 години

Да вадят от музеите рицарските брони и всеки французин с ламаринени ***.

4

Хаха

преди 7 години

Така ще ги предпази тази стена че направо никак. Само ще загрози гледката и ще се изхарчат няколко милиона на вятъра. Тези Французи е време да се събудят вече

3

наблюдател

преди 7 години

Идеята е в собствените си държави да живеем като в затвор. А, навън да се разхождат радикализирани мюсюлмани, седящи спазването на законите на Шериата и граждани излизащи на собствен риск.До там я докарахме, никой вече не може да гарантира сигурност на данъкоплатеца в Европа. Парите вместо за охраната на границите отиват за изхранването на главорези, чакащи сигнал да почнат да колят и бесят.

2

амок след кома

преди 7 години

стига ве, то около Пирамидите няма такава стена.много зле положението при франсетата, сигурно затова англосаксоните искат да взривят Ламанша и ако може да отплават с целия остров по към Америка. или това само край изборната истерия за пабедата на Люпкен.

1

Анонимен

преди 7 години

Мнооого са *** тия франсета. След 10-15 години всички в Париж ще ходят с бурки, фереджета и чаршафи... Няма да има нужда от стени и бронирани стъкла. Шериата ще им донесе мир и благоденствие.. Толерантно ще се затрият