111

анонимен

преди 7 години

след 70 години мир примерьт сьс сьрбия е пред нас искам мир мир мирне искам ам воиски в бьлгария не искам конфликт с русия не искам атомноорьжие

110

патриотични мечти

преди 7 години

Аз пък бих желал България да може да мери сили със Саше-то по отношение на атомното си въоръжение. Всеки л.у.д с номера си.

109

Тъпи хора

преди 7 години

В кой век живеем вместо за мир и спокоен живот те говорят за ядренни оръжия и без тва САЩ скъсява живота на земята с всичка сила като че ли са безсмъртн.Живейте си живота весело и оставете на другите да живеят

108

Безпартиен

преди 7 години

До Анонимен. Германия подписва договор с Полша при Пилсудски през 1934-а година (10 годишен)....ама обстоятелствата я подтикват да го наруши.

107

Ами ,да...

преди 7 години

ЗАТОВА ТРЪМ КАЗА , ЧЕ НАТО Е ОСТАРАЛА ОРГАНИЗАЦИЯ!!!ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЪОРАЖИ И СТЕГНЕ!!!/...а това става само с щатско оръжие и техника.../ЧАТ ЛИ СТЕ СЕГА ....КЪДЕ Е "КЛЮЧЕТО ОТ МАЗЕТО"...??!

106

Анонимен

преди 7 години

единственият шанс на ЕС да просъществува е да върви към федерална държава с обща валута , армия и правителство

105

ИРЪПШЪН

преди 7 години

Не беше ли руското атомно оръжие 10 г. в ръцете на алкохолик , а сега не е ли в ръцете на северно-корейски ,,леко странен,, диктатор. Защо Европа да няма стратегически ядрени сили , управлявани от най големите държави, тогава ще разговарят с нас малко по внимателно и от Изток и от Запад.

104

Соросоид

преди 7 години

До НЕКЪВ СИ ТАМ..Вземи се разходи до Централна Европа и след това до която и да е точка в Русия без централната част на Москва. После пиши коя територия е опаскана ;) Ако пък нямаш пари за билет, провери данните за БВП на глава от населението в нета.

103

Анонимен

преди 7 години

Само една държава в историята хвърли атомни бомби срещу жени,старци и деца.Но не е Русия!

102

Анонимен

преди 7 години

До ИРЪПШЪНхубаво е да имаме ние, тогава никой няма да ни се дърви... още по-хубаво ако е в ръцете на лют, луд националист, който ще има смелостта да го използва при нужда.

101

ИРЪПШЪН

преди 7 години

Супер, добре е няколко големи държави в Европа да имат атомно оръжие, така няма да ни се дървят руснаци, американци и турци

100

НЕКЪВ СИ ТАМ..

преди 7 години

абе тиа добре ли са...за какво Русия ще напада го.в.ня.на.та пропаднала Европа....за чий член и е...тая опоскана територия ...петрол ли има ...газ....руди ..или друго...само пед.али и вече ***.н.га.ли от близкия изток и Африка....Русия си има всичко .....това са Хамерикамските бъртвежи...

99

Анонимен

преди 7 години

Украйна ако не си беше нарязала атомните оръжия дали щеше да има "референдум" в Крим?Европа трябва да е защитена за да не последва съдбата на Украйна.

98

Анонимен

преди 7 години

Оти ривети бре? Раша има ли атом? Има.Е па оти и ние да немаме?Раша нямало да ни напада. Па защо са и тогава бомбите?И ние няма да я нападаме, защо да нямаме и ние нуклеари?

97

Любопитен

преди 7 години

Ядрена война не трябва да има и изобщо никакво война. Ако някой е виждал невидяната до сега кола на Путин , моля да ни информира. Още ли я рисуват с водни бои по картинките?

96

17 г.

преди 7 години

Е само това ли можаха да измислят идиоIтите в Брюксел? На вас ясно ли ви е защо искат да водят война с Русия? Защото на мен - НЕ! И никак не ми влиза в плановете да мра за ЕС.

95

Анонимен

преди 7 години

Ох на баба и дедо пидорите - на снимката Урсула фон дер Лайннен (военен министър !!!) демонстрира новото ЛОГО rusnext.ru/sites/default/files/3909847_original_0.jpgпидори от всички страни с боммби :))Мамунски пшеки с бомба !

94

Бай Данчо

преди 7 години

До Отвратен 156Ако четеш история разшири периода 1917-1990 не е цялата история!.Виж какво казва Чърчил за Полша.Полша анексира части от Чехословакия и т.н.Полша 4 години преди СССр подписва пакт с Хитлеристка Германия.Украйна държава не е имало преди СССР.Вземи се образовай от книги не от форуми !!!Напиши няколко реферата за упражнение и тогава раздавай акъл.Иначе ще докажеш че България е най пострадала от всички прелетни птици по виа понтика!

93

Отвратен

преди 7 години

До анонимен 151 Не знам колко е изкукуригал поляка , но знам че Украйна и Полша са най пострадалите от руснаците държави.Който познава историята , знае за какво говаря. И тези зверства не се забравят.

92

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

европа искат да исключат полша българия и румния ес а те говорят за въоружаване