152

Видинлията

преди 6 години

софия с малки букви,хахаххаа,дишайте и още ,,,,,ами ако искате чист въздух айдееее куфарите и на село,там въздух бол.Градовете са за млади и работещи хора,пенсовете,***,и шибаняците вън.

151

Видинлията

преди 6 години

Анонимен не се отваряй щото навсякъде другаде софиянчетата ядът дървото,седи мирен и не лай щото лошо,,,,,,

150

Анонимен

преди 7 години

У нас си е провинциалистика - че то в София не останаха коли със софийски номера бе.После... кой ми.... в гащите.

149

Тихомир Томов

преди 7 години

Скоро в София всичко ще стане на фандаци !

148

Ivo

преди 7 години

Проблема е в хората, не в институциите. Всеки го мързи да ходи дори до близкият магазин за хляб... и как иначе при положение че си събирал 10 години за смотана кола на 20 години (или още я изплащаш) да я оставиш да ръждясва на паркинга.

147

Mama i'm a crim

преди 7 години

До Анонимен 16Не е истина кви профани има. :) Кво да правят в Исперих при условие че там няма кво да се работи? Естествено, че ще дойдат в София или ще си бият камшика в чужбина. Ако в тая страна имаше работеща икономика, всеки щеше да си седи в родния град. Освен това София е на всички и всеки може да си ходи където поиска.И не, не живея в София.

146

Анонимен

преди 7 години

До ТАми и аз ходих на зъболекаря, но пеша - три километра ги минавам за 30 минути, в центъра хем се движа, хем върша работа.... но друго си е да се тулупиш с КОЛАТА.

145

az

преди 7 години

Стига тези глупости за колите за твърдото гориво за отопление просто трябва да се спре застрояването на всички паркове и градинки

144

CommonRail

преди 7 години

А това, което четете тук, мили читатели е просто поредното промиване на мозъци, имащо за цел да оправдае поредната *** поправка в някакаъв измислен закон и да оправдае налагането на някаква такса, стикер или нещо подобно, за кожето трябва да се вземат парите на хората.Ако софиянци искат да им е чист въздуха и останалата част от пребиваващото население да не запълва тая дупка, наречена София, нека се примолят на правителството да създаде условия в другите части на страната.

143

CommonRail

преди 7 години

От прочетеното дотук ми става ясно само едно нещо - никой, ама никой не знае нищо за устройсктвото на автомобила си и защо въобще съществува катализатора???Ами той не е за екология, а за неутрализира вредното действие на EGR и други тем подобни еко приумици на инженерите. Акоа си направите труда да се поровите във форумите и разни сайтове в нета ще установите с изненада, че технически изправен автомобил без система за екология е много по-екологичен от такъв с въпросната система.

142

Анонимен

преди 7 години

Пидори сммотани - "Сега някой ще каже билетчето, пък билетчето... стига с това билетче, беше преди почти година."Сега И преди година е същото 1.60 , а относно картите - направиха ИЗНУДВАНЕ чрез синдикатите на фирмите с по-голям персонал и сега има КУПЕНИ карти за цяла година които СА НЕИЗПОЛЗВАЕМИ !Нищо лично бизнес - Община ООД

141

:):):)

преди 7 години

На моята кола (модел2009)и откраднаха катализатора.Бих платил за нов,колкото и да струва,защото не искам да замърсявам въздуха,но как умниците от общината начело с Фандъкова ще ми гарантират,че няма пак да ми го отрежат?А ако ме спрат от движение ще ми върнат ли парите за току що платениа данък и ГО?

140

;)

преди 7 години

Стига...моля ви мадам, с това билетче. Как си представяте, че е възможно нещо да се случи в столицата на държава, в която и на името и на людете им изнася да плащат 15лв данък за автомобил с отрязан катализатор преди 10 години... Вместо 300-400 за нов такъв, който дори и част от дизелгейт е 30 пъти по-чист. Как си представяте на газифициране София да й се диша чист въздух, вместо нагар от епоксидни смоли от "еко-пелети". Майната му на билетчето, с това мислене всички сме с карта за ада!...

139

Анонимен

преди 7 години

С цена на билет 1,60 на всеки му е по евтино да се вози с кола. Отделно гетата горят какви ли не ***, колко дървета се отсякоха и тревни площи изчезнаха, за миене на града да не говорим. Данчето си е останала с манталитета на селската даскалица и хич не и е ясно какво трябва да се прави за да е хубава и чиста столицата. Точно като даскалица само си философства, но това не помага. Трябват кадърни хора, а не аматьори.

138

Шофьорко

преди 7 години

Предлагам в града да не се пътува с 30 км/ч, а с 4 км/ч.Така ще замърсяваме още повече и общината ще заделя още повече пари за оркрадване.Абе, мръсният въздух, цицеромите и уличните любимци са си далаверка!Дупките по улиците са своеобразна социална политика - все повече работни места в автосервизите! Повече алъш-вериш с резервни части. автоджамбазите и те на далавера - осигуряват клиенти на застрахователите, на полицията, и на сервизите!Абе - умното си е умно. Такива умници сме си избрали...

137

DIZELIAK

преди 7 години

А така айде да забраним и продаването на части за колите, за да може като се счупи нещо и хайде нова. Аз карам 20 годишен дизеляк ама като взе да ми попушва и да пали трудно - на майстор основен ремонт ДВГ, помп дюзи и сега на -20 от четвърт, а вие искате да го хвърлям и да си взема нещо 5 годишно със съмнителни 100к.км, карано служебно със 180 и сменяно масло чат пат на 20 х. км в ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ. Не мерси.

136

Анонимен

преди 7 години

до 148Така де кражбите на прочиствателните устройсва на автомобилите води до замърсяване на въздуха ,и когато замърсителите са много плюс другите замърсители резултата е ясен

135

Анонимен

преди 7 години

Ако просто спират от движение трошляците, които пушат и горят масло, то даже не ти трябва уред, като покараш 1 мин зад такъв полу-човек, ти е ясно, че трошляка му е за ***. И не е задължително колата да ти е 30 годишна или 3 годишна, за да си я избушил и да доливаш по 2 литра масло на 1000 км. А иначе главно замърсяването е от това, че столицата на*екистан се топли на кюмбе през 21 век, нещо забравено в цивилизованите страни към края на средновековието.

134

DIZELIAK

преди 7 години

До 77777Браво е това си го мислех цял ден. Дали вместо да се занимават с малкото на брой толкова стари коли, не вземат да направят химичен анализ на тия прахови части. Защото си мисля, гума на джип 250+ търка много здраво камъка от асфалта, а 90км/ч градско вдигат прахоляка чак в облаците.

133

Анонимен

преди 7 години

През януари 2017 година в София, почти 100% от замърсяването се дължеше на използването на твърдо гориво, но има едни, които не ги е грижа за здравето им и като латерна повтарят - колите, колите, колите, ....