7

Анонимен

преди 7 години

хахаха цистерната излязла от релсовият път, слезли двамата машинисти и я върнали с 2 шута. А каква е застраховката на цистерната? да позная пак фирма бушон с капитал 1000лв?

6

Анонимен

преди 7 години

Тези цистерни и изобщо товарните вагони и пътническите са оставени без всякаква подръжка и ремонт. Всички бригади които работеха в подръжката са унищожени халетата сринати а обурудването разпродадено и мангизите делнати между дебелите вратове. 30 години съм работил в подръжката на локомотивите и вагоните и знам че без подръжка и качествени резервни части всичко се разпада. Може ли да ми кажат кога за последно е правен ремонт на ходовата част на вагоните и локомотивите? Преди 30 години ли?

5

Анонимен

преди 7 години

Кой е превозвачът. Как са върнали многотонната цистерна на релсите?

4

Реалист

преди 7 години

У нас вече е по опасно ако пътуваш с влак , от колкото с кола.Затова никакви влакове и никакви заеми от банки и бързи кредити.Умирай , но на влак не се качвай и заем не вземай.

3

Анонимна

преди 7 години

Не е сигурно че машинистите са виновни, но някак отново прилича на Булмаркет! Още повече дестинацията е доста обичайна за тях!

2

Анонимен

преди 7 години

"От релсовия път за кратко излязла цистерната. Двамата машинисти успели да я върнат върху релсите и да възстановят движението на композицията."Тая цистерна да не е била от мукава и с големината на кашон? Иначе няма разумно обяснение.

1

смЕх

преди 7 години

Пак ли машинистите са виновни???