15

башибозук

преди 7 години

До АнонименБългария има нужда от въоръжена борба всички *** на смърт крадливи партии досега да бъдат закрити тотална революция с огън имеч да направим движение за освобождение на България от мафията и крадливите политици време е да започнем да ги трепем корумпираните политици .

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Журналистчето отново лепва етикети без да знае някои елементарни неща."---Абсолютно сте прав: НЕ знаят! Както и термина "популизъм" - едва ли някой от "днесбегето" може да обясни, какво е това. Ползвват думичката за всичко "отрицателно" според тях.

13

Анонимен

преди 7 години

Какво може да се очаква от хората изгаврили се с изкуството на кафето - това да ти наливат бълвоч в кофа и да го представят за кафе.

12

Анонимен

преди 7 години

Западналоевропейски политици казват:бежанец - на нелегален мигрант;нацист - на патриот и националист;солидарност - на свободия;култ.особиности - на насилници и убийци!Моля, да бъдат заделени еуро средства за изготвяне на речници, ако ще и със златни корици да са.

11

Анонимен

преди 7 години

А защо над 3милиона гладни българи работят в чужбина....Всички на самолета и в България...

10

Главен мюфтия

преди 7 години

Уважаеми братя мюсюлмани. Това е сексуална дискриминация на мюсюлманския мъж и полово неравенство. Откъдя накъдя само Старбурка и Стархиджаб?! Искаме незабавно Старчалма и Стартюрбан!Въй-въй-въй!

9

Йорго

преди 7 години

Старбурка. Уникално!

8

В Испания и у нас

преди 7 години

Всеки ще се разбунтува, ако в собствената му страна е безработен, защото някои работодатели, с някаква цел, наемат на работа нежелани чужденци.Но ние какво да кажем?И у нас през 60-те и 70-те години бяха доведени 300-400 000 без някой да ни пита дали ги искаме. Най-напред ги абонираха за заплати, защото законът не разрешаваше да има безработни. След 1989 г. обаче стана друго - те лежат и мързелуват, ние работим и ги храним. Предлагат им работни места - те не щат.У нас е още по-зле!

7

Анонимен

преди 7 години

Кой решава, че тези са неонацисти, как го сложи този етикет, ние *** ли сме!? Утре белите християни ще ги наричат и терористи, защото не прекланят глава пред терористи!Моля, обръщайте внимание на манипулациите и си качете левъла!

6

Анонимен

преди 7 години

Не бих им платил и за тоалитна на тея, ще пикая пред вратата безплатно!

5

Анонимен

преди 7 години

евтина работна ръка.

4

Анонимен

преди 7 години

Кой е собственика на веригата по целия свят??? Това е една отвратително скъпа верига, качеството ...долу горе! Ясно е че с тези надути цени се обслужват интереси в посока ***,и всякаква ***... не ходете там! Пълен бойкот!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Тези са фенове на "Атлетико Мадрид" 100%. Феновете на "Реал" са евротолерантни.

2

Анонимен

преди 7 години

От тоя буркаджия никога не си купувал кафе и никога няма да си купя. Той затова го е направил по 5 долара чашката - за да хрантути бурките фереджетата. От мене е получил три пръста с подчертано изпъкване на средния.

1

Анонимен

преди 7 години

Интернационалните корпорации са ракови метастази.