99

ГАДОРЯН

преди 7 години

Ще видиш червеите , ***!

98

WTF

преди 7 години

До boy.deНали се сещаш, че това е много по-секретно от най-секретните документи. Ако някой някога успее да го докаже с документ, това означава краят на САЩ - политически, финансов и т.н. Това не е документ, в който Джордж казва на Мишо да купи 2 кг тротил и 6 кг яйца като ходи в супера.

97

Анонимен

преди 7 години

Shte vidish semki v ogunia

96

Феликс

преди 7 години

Това, че един терорист счита американците за змия не означава задължително, че не са змия.Даже счупен часовник два пъти в ден показва точно време.

95

Анонимен

преди 7 години

Факт 1. WTC е трябвало да се разруши и построи на ново, защото не отговарял на съвременните стандарти. Това от общината е било категорично отказвано, поради използването на азбест в конструкцията. Решението е било разглобяване етаж по етаж, което е било безумно скъпо.Факт 2: Три месеца преди атаката собствениците на WTC увеличават двойно застраховката и новата полица изрично включва терористична атака.И още много други "съвпадения"...

94

ЛЕЛЕ

преди 7 години

ОТКЪДЕ ЛИ СЕ ПРЪКНА ТОВА ПИСЪМЦЕ?ПОШЛА ПРОЗА.САМО 1 ВЪПРОС, ЗАРАДИ ПРИЯТЕЛ ПИТЕМ:ОТКЪДЕ АРАБИТЕ ИМАТ НАНОТЕХНОЛОГИИ?

93

boy.de

преди 7 години

Наскоро Уйкилийкс помести топ-списък на най-важните разкрити документи (секретни или с ограничен достъп).В нито един от тях няма и следа от конспирацията на някои болни мозъци по-долу,че атентатите на 11.09.2001 год. са организирани от САЩ и Израел (респективно ЦРУ и МОСАД).А броя на разкритите секретни документи от Уйкилийкс надминава 10 000 000!

92

WTF

преди 7 години

Ако така падаха кули от пожар в кухнята, щяхме всички да оцеляваме само в палатки. Те изобщо защо вкараха самолети в кулите - трябваше просто да кажат, че някой си е забравил фаса и двете кулите са паднали от дима в едната. Сигурно пак щяха да им вярват повечето хора...

91

АНОНИМЕН

преди 7 години

Има ли още марсианци , които да не знаят , че САЩ сами си предизвикаха и направиха тези "Атентати"? Как камикадзето ще взривява самолет , а паспорта му цял намерен невредим близо до Кулите? Умните хора гледащи от години АЛФА ТВ отдавна с филми направени от Американци категорично опровергават, че е имало атентати. Но не трябва да си кон с капаци и да слушащ поръчкови медии като СНН, БТВ, Нова и други купени от господарите на Евро и Гей ценностите. Случката с американеца на Луната доказана лъжа.

90

Teo

преди 7 години

Колкото по-фанатизиран си от определена религия,толкова по-лесно управляем си.От всички значими религии по света има две с фундаменталисти-мюсюлманската и еврейската.Глупавата прослойка евреи се засели в земя,уж свещенна за тях и се крият по къщите си като Хисбула пускат ракети,а хитрите евреи са в САЩ и продават оръжие хем на Израел хем на арабите като гледат да има равновесие.Народа кучета го яли.Мюсюлманите няма какво да се коментират-пет пъти на ден да биеш кратуната в земята не е нормално.

89

Анонимен

преди 7 години

Интересно. Тук руските агенти се изживяват като защитници на джихадистите и ислямския фундаментализъм. Каква ирония? Те вярват и вземат страната на престъпника Халид Шейх Мохамед.

88

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 94Ами може,ти си типичен пример за това!

87

ДО 100

преди 7 години

А ти вярваш на БТВ,НОВА ТВ и CNN ли?Мислиш,че от телевизора ти говорят истината ли?

86

Хм

преди 7 години

бла-бла-глупостиии

85

бай Х

преди 7 години

тия неокони що не спрат да ни досаждат с тези съчинени етюдинещо като последния доклад на ЦРУ за кибер атаките, в което не се описвали действителни факти, а се описвали възможни алтернативи .....но това не е уточнено в самия доклад

84

Англия е виновна

преди 7 години

Англия е виновна по последни данни,какво се правите на ударени

83

WTF

преди 7 години

Пак ни баламосват. Няма грам съмнение, че САЩ сами си спретнаха атентатите. Само лунатик или крайно нелогичен човек може да вярва друго след десетките филми на тази тематика. Въпросът е сега какво ще си спретнат пак.

82

Анонимен

преди 7 години

11/09 беше 100% работа на терористичните организации на ислямския джихад.Всички палестинци и араби се качваха по покривите на къщите си, пееха и се веселяха а по улиците на ивицата Газа се раздаваше локум.Същото беше и след атентата в Париж, Ница, Берлин. Дори в квартали на България надуваха музика, хвърляха гюбеци и се веселяха.Може ли да има толкова т.ъп народ да не се сети от къде идва злото.

81

Гатанка

преди 7 години

Казването на истината със сигурност няма ми донесе аплодисменти ни приятели ,но вече ни писна да мразите Америка и да я вините и за вашите нападения.Кой е *** и кой е с комлекс за малоценност може да попитате в Москва защо направиха това и от какво е омразата им към старана като САЩ(щото това са комплексите),която доста помогна на Русия след 1991 да се справи с кризата.За благодарност въоражаване и нова студена война .

80

до 89

преди 7 години

Я се скрий някъде ........