123

Коко

преди 7 години

Еми с тоя бум на цените на имотие е нормално - който е задържал през кризата 2-3 панелчета и сега ги е пуснал за по 80 К евро - е ти 1/2 милион. Сега е момента да продават в пика и да гушат. Просто за пореден път някои по-заможни се наядоха кат св*не. Строителите продават с 3-4-5 пъти надценка. Но и масата "уж" интелигентни са виновни че се подлъгват и се пускат на пързалката. От друга страна еврофондовете наливат по нечии джобчета без спир.

122

Боко

преди 7 години

Народе спокойно още малко търпение всички ще сте богати всеки ще получава по 1500лв заплата край на бедността

121

Karl Marx

преди 7 години

Logichno.

120

Анонимен

преди 7 години

:D Любовта е ключа, запомнете го хубаво, ще ви трябва за по-нататъшните ви приключения, няма как да си откупите душите с илюзорната ви представа за богатство, на която сте решили да придавате изкуствена стойност, където в природата на реалността не струва нищо, хаха, колко има да учите още за обективната реалност на космоса.

119

Анонимен

преди 7 години

Я, някой филмиран сектант от потъналото в илюзиите на физическата реалност масонско сборище на олиг0френи, служещи на същност от "тъмната" страна на светлината е дал минус :D Космическата любов на източника, братко, която изгаря всяко его, а да, забравих, че вие нямате душа :D

118

Нас

преди 7 години

Народеееееее ,!?

117

Анонимен

преди 7 години

На масоните(богатите) им предстои да разберат най-важният урок в живота - любовта е ключа. Те не знаят какво е това, те могат само да говорят за нея, а ще разберат колко всъщност е важна и колко мн е в основата на сътворението, ще разберат, че тяхното Върховното Същество и то не я изпитва, а в новата епоха на човечеството без нея няма как да оцелееш :D

116

Масони им викат

преди 7 години

Ами той народа не виждам какво е виновен, че е ***, когато се ражда в среда, където единственото с което трябва да ангажира съзнанието си е да се чуди как да оцелее, с какво ще си изкарва прехраната и какво да учи, където е манипулиран изцяло да бъде слуга на системата, така че без да се усети, че всъщност е най-обикновен роб в света на богатите, които крият какви ли не тайни от него, елит, които си мислят, че са по-висши същества от народните профани, а унищожиха цяла планета от алчност.

115

Бедните

преди 7 години

обикновено са и ***-сами играят по правилата на игра, която автоматично прави богатите по-богати. Като в казино, там баламите също не свършват.

114

Анонимен

преди 7 години

Милионери в ***, с въздух като в мина, с тотално замърсяване на околната среда като цяло и все по-агресивен климат :Д Жалка масонска история, *** на богатите интелектуалци ще достигне нови висоти през този век, нямам търпение да видя, как се самоунищожават!

113

Оби Уан

преди 7 години

До МилионерАми не купувайте бе!това и се прави, при това - в цял свят. нали затова е тоя рев и сополи и затова е провокирано "захранването" с нова, бежанска, евтина работна ръка и нова "жадни" за "пазаруване в аванс" гърла

112

Анонимен

преди 7 години

Да, доста хора се накрадоха от обществените поръчки, от които си прибират чисто 70% от цената на поръчката, да им се радват докато могат, защото скоро нищо хубаво не ги чака, както и цялата държава. С днешните енергии кармата(балансирането на енергиите) е почти моментална.

111

.!.

преди 7 години

До финансистПразен гаранц.фонд и над 70млд.депозити,които ще бъдат изпарени.-Ами как банките да си покрият "напразните очаквания", съзнателно провокирани, рекламирани и финансирани през периода 2003-2009 г? Как, като "на босия цървулите" няма да им свършат работа.

110

Питам

преди 7 години

Ами не може да стоиш по цял ден на пейката на улицата на село с бира Ариана в ръка и да не ставаш по беден.Икономически закон.Някога казваха : За лудо работи , за луда не стой, сега е За лудо не работи ,за лудо стой.Има ли някой не разбрал?

109

реалист

преди 7 години

След санирането богатите ще станат още по - богати, а беднита все така бедни. Краденето продължава с пълна сила, а прокуратурата спи зимен сън.

108

Анонимен

преди 7 години

Забелязвам че статията много ОСТОРОЖНО се ЦЕНЗУРИРА.Типично по сталински.

107

финансист

преди 7 години

Тази статистика подготвя почвата за нечуван рестарт на цялата, неплатежоспособна банкова система у нас. Който има каквито и да е пари в BG банки има сериозен повод за притеснение.Празен гаранц.фонд и над 70млд.депозити,които ще бъдат изпарени.

106

Анонимен

преди 7 години

Най-богатите са в изпълнителното бюро на БСП!

105

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 113"След 9ти септември 44та комунистите избиха цвета на българската нация, затова днес има бедни".Цвета на българскат нация са били група прости селя*ндури еквивалент на днешните Веждички, Батко и братко, Баце, Цецо-пипоня и т.н.

104

?

преди 7 години

До Капиталисткапиталистическия милионер мисли за работниците и отделя от печалбата си за да могат работниците да получават големи заплати.________________________________________________________________________Trump za tova li se 4udi kak da ozapti milionerite si???