67

Анонимен

преди 7 години

Да ви пикая на ЕС и НАТО !!!!!!!НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА МАЙКО МУ СТАРА ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ НЯКОЙ ВСЕ ЩЕ НИ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВИМ НИЕ СУВЕРЕНИТЕТНА СТРАНА ЛИ СМЕ ИЛИ НЯКАКВА КОЛОНИЯ НА АМЕРИКАНЦИ И РУСНАЦИ

66

Гошо

преди 7 години

Ми да си ги вземат!

65

venix

преди 7 години

начи... сметни 160000 * 7000 на колко евро е равно... и после си задай въпроса къде аджаба отиват тия пари. щото нали се сещаш тия каналджии на #кой са хора?

64

Анонимен

преди 7 години

Брюксел да не си гони гостите . В България гости не сме канили.

63

Ако не искате араби

преди 7 години

Ако не искате емигранти, не гласувайте за тези. които ги вкарват. Това са Герб и бсп. За герб е ясно, а за бсп - техните депутати, вкл. др. Йотова, Станишев и 15/15 и Г, Пирински гласуваха в Брюксел за УВЕЛИЧАВАНЕ на броя им. Ужким Нинова била против, щеше да ги вика да обясняват. НИЩО не направи. само прах в очите.

62

venix

преди 7 години

всичко това се прави нарочно с цел да се претопи целия генофонд. поетапно да се стигне до Нов Световен Ред - да няма държави, да има само една раса и Земята да се управлява от Глобален Съвет, както от части е и сега.

61

venix

преди 7 години

*** бизнеса! по 7000-8000 USD на калпак взимат трафикантите на бежанци!

60

Анонимен

преди 7 години

Сега кажете едно "благодаря" на българските мъже по границата, които "съветват" нарушителите по наш стар български обичай за неканени гости. Пожелайте им да са живи и здрави и да продължават все така, докато желаещите да дойдат при нас не станат една кръгла нула.

59

nqkoi

преди 7 години

До Анонимен29 са бежанците с документи, официално са толкова, другите 50 -100 хил. не се водят на отчет, съответно все едно не са тук. Всъщност едва ли някой ги знае, колко са.

58

nqkoi

преди 7 години

Имам чувството, че всичко това се прави умишлено дали с цел някакво подмладяване на Европа или друга цел не знам, но цялото население на Европа е против бежанците, само правителствата нищо не виждат и вадят някакви смешни статистики, че са приели или преминали през територията на дадена страна само неколкостотин човека. Като се заговори за стотици хиляди бежанци или милиони такива, институциите веднага обявяват, че това са неофициални, непотвърдени данни и още подобни глупости.

57

Анонимен

преди 7 години

Какви квоти,какви 5 лева.В страната ни влизат всеки ден десетки "бежанци",които никой не може да спре,на път за мечтания запад,като в момента никой не знае колко точно са тези,които са останали тук не по тяхно желание.Дори ги задържаме и връщаме насила ако ги хванем на излизане от страната.Това е пълен абсурд,на който трябва да се сложи край.

56

Анонимен

преди 7 години

В България ша доидат теа дето за нищо не стават - неграмотни бедни и агресивни , Лекарите и Инжинерите са в Германия

55

Анонимен

преди 7 години

Какъв ша е тоа глупав Бежанец да дойде в България като в Германия другите вече получават по 700 евро с квартира и право да кандидатсват безплатно в Университети и Училища , тука у нас няма нищо да получат

54

От нас зависи

преди 7 години

Някои, преди да говорят от името на държавата, нека да проучат мнението на народа и чак след това да канят пришълци.При една такава дискусия относно приемане на "бежанци", аз ще предложа да се въведе ясно правило - още на границата на пришълеца (пришълката) да се връчва по една мотика-подарък от домакините и след това да ги заселват при пустееща земеделска земя. Най-вкусните зеленчуци се произвеждат посредством примитивното мотично земеделие. Имаме нужда, а не да внасяме.Ако не им харесва, чао

53

Анонимен

преди 7 години

te si znaiat v germania

52

въй

преди 7 години

В страната на Аспарух и Тодор Живков никой не ще да идва. Ние им показахме как ще ги уважаваме, така както ни уважават политиците нас Българите на глад и мизерно съществуване.

51

Анонимен

преди 7 години

И най-закъсалият бежанец нема да дойде да живее в тоя ***, ама псевдопатриотите ни скъсаха от вицове как африкан;ците ще ни претопят и ще ни завладеят :)

50

да

преди 7 години

те не искат да участват във филм на ужасите

49

Евролюб

преди 7 години

На всички, дето се оплакват от диктата на Брюксел, искам да припомня, че правителството на Бойко Борисов подкрепи тези квоти и политики. От името на всички нас.

48

Анонимен

преди 7 години

Koito iska emigranti da si gi vzema v tiax tezi koito ne pitat xorata a sami si pravat igrite sas Brussels mai triabva da se eliminirat ot Balgarskata politika. Balgaria kazvam e za Balgari a ne za emigranti , vie ne gledate za Balgarite a tragnaxte emigranti da vkarvate.