12

Е

преди 7 години

Сега ако успеете /държавните институции/ да дабиете в главите на нашите родни програмисти ,че всички платформи трябва да са на български -ще сте факири.Това е гилдия, която нито приема, нито предава.

11

Анонимен

преди 7 години

До Дечощот пък много са се засилили чужденците да гледат български сайтове.. за местният пазар си е ок + това са на цената на горе долу

10

Дечо

преди 7 години

Скука, за кво ми е такъв домейн дет ше го четат само в БГ, Русомафията, бивши соцлилипути и евентуално някой заблуден монголец. По-ефективно ще е да пуснат някоя китайска йероглифница.

9

Анонимен

преди 7 години

Пълна глупост !

8

Пешо*

преди 7 години

Тази ентелегентна идеа на патреотите ли е бела?Сериозно, кой нормален бизнесмен ще си сведе зорлем пазара до една шепа хора?

7

Нако

преди 7 години

И каква точно е ползата от тези безмислици...единствено за *** и неграмотните. Кой бизнес (освен ако не е селската ракиджийнича в Долно Нахуйново) би си позволил да се ограничи в нета с подобен .бг домейн? А гледам по долу че има и доста доволни и щастливи люде, патриоти. В света в който живеете, да си налагате такива ограничения е равносилно на самоубийство. Май не разбирате, а?

6

Анонимен

преди 7 години

До ШведМного си прав, видят ли кирилица западните клиенти все едно ги бие ток

5

Швед

преди 7 години

Тия домейни само Киро Домуса и монополите ще си ги ползват.Истината е, че ако сте дизайнер, разработчик, ИТ, или нещо от сорта и вашият таргет са чужди потребители и да имате успех, с тези домейни само будите недоверие. Личен опит! Дългогодишен! Изскубват одма `се едно лъв ги гони! Това е защото светът ни третира така, благодарение на това, което сме в момента. Все едно да наемеш *** на работа... Вервайте ми!Що за гордост е това!?

4

браво!

преди 7 години

Страхотно!

3

Анонимен

преди 7 години

ICANN е пълен .... Даже и TLD .wtf .ninja направихаКакъв е смисъла въобще на тези ?!?! Та и .бг същата глупост.

2

Анонимен

преди 7 години

Супер, браво, каква положителна новина, вече ще мога ди си регистрирам дубълиудубалиудубалиу.давиeбамайнaта.беге

1

Господинов

преди 7 години

.ею е идиотщина! Защо не .ес(Европейски съюз) или .ео(Европейска общност)?!