116

user

преди 7 години

защо не се работи по синхронизация на светофароте и умни такива? това е огромен проблем, който ще намали значително вредните емисии. инвестирайте малко не може само с крадене

115

Държавна Тарикатка

преди 7 години

Когато видя г-жа Фандъкова да се вози и да използва този "безплатен" градски транспорт, вместо луксозните държавни возила, тогава да ги предлага тези безумия! Ако има добри заплати в другите градове, хората няма да се блъскат като *** в София, а щеше всичко да е нормално...

114

Анонимен

преди 7 години

До 127Да, Лондон може да де отървава от смога като затваря тецове, ама те са били на въглища. А софийските са на газ. Те не замърсяват с прах. Т.е. решението е отопление с ТЕЦ, ама и да е ниска цената на топлото.

113

Колио

преди 7 години

Сметката с билет е проста 1989г,цена на дизела 60ст билетче 6 ст.Сега дизела 210ст билет 21 ст.Значи лакомите общинари в София крадьт по 145ст от билет понеже себестойността на пътуването е 15 ст и нормалната печалба са 6ст а не 145.Крадливо герберски самоковско банкянско племе.

112

Колио

преди 7 години

Тая *** даскалица няма ли да фаща пътя вече.Неиния началник вече да хвана.При билет от 20ст колите в София ще станат три пъти по малко.Ако газифицирт София и продават газта с надценка 20% не 200% то отоплението ще е четири пъти по евтино от теца.Но всеки гледа да бързаме раята не да и е добре. През 50 г Лондон се отърва от смога рез затваряне на тецовете и газификация.

111

Vlado14

преди 7 години

Софийско жителство

110

Анонимен

преди 7 години

Бих дал една идея, при тия цени на горивата и на билетите, излиза по-изгодно да ползваш автомобил. Градския транспорт не е на нужното ниво все още, идеята ми е да се направят велоалей (веломагистрали) отделени от улиците, мястото на колелата не е при колите, и да обхващат целия град.

109

Анонимен

преди 7 години

С тия разписания ли ще извозва допълнителните пътници? Сега по спирките се събират десетки хора и чакат по 20-30 минути, а някои линии като трамвай 23 са на 50 минути. По ненормалните маршрути ли да обикалят хората? Или да сменят по 2-3 превозни средстав за нищожни разстояния? Разстоянието от Бистрица до София е 13 километра и се изминава за 90 минути. Това ли предлага кметицата?

108

Анонимен

преди 7 години

ако при 30км се замърсява по малко отколкото с 60км , то значи пътя трябва да се измие.или се мие само този който го мързи да се почеше?

107

Анонимен

преди 7 години

Няма такъв филм, другарко Фандъкова!Асматик съм и ще си ходя на работа с колата.Няма да стоя и една минута на спирката и да дишам мръсния софийски въздух!

106

Анонимен

преди 7 години

Не знам кой ви е лъгал ама по морето се говори в пъти по правилно от Шопландия. Вие дето говорите на Е, че и говорите с неправилно ударение и грешно построено изречение. А за разликата между зимата и лятото рсзликата е че зимата има Мъгли и натискат смока на долу.

105

Анонимен

преди 7 години

Въпрос с повишена трудност - имате ли си идея къде отива отработеното масло от всичките автомобили??? Правилен отговор - в печките!

104

Анонимен

преди 7 години

Докато се наливат пари в тази бездънна яма софия - така ще е. После гетото ще бъде напуснато а баце ще се вози сам на метрото по който метродиаметър иска!

103

anonimen

преди 7 години

edna pe4ka s briketi zamarsqva kolkoto 20 avtomobila,kakvo sa vinovni xorata 4e gi varnaxte v kamennata era s tazi visoka cena na toka

102

anonimen

преди 7 години

ima6e predlojenie da se kriminalizira prevartaneto na kilometraja v avtoka6tite ,e za6to otpadna kak iskate edna kola deto e nad 300xil km nai malko da ne pu6i ,vsi4kite tezi koli sa ot morgite na Evropa,90 % u nas kolite sa ot tam

101

Анонимен

преди 7 години

Само се чудя,как ще свалят селяците дошли от прованса от 20 годишните таратайки,и ще ги натоварят на градски транспорт.Селяците продали,кой нива,кой лозе,само да са в София и да си карат бракмите и изведнъж да не ги карат,не ми се вярва!

100

Анонимен

преди 7 години

Тая селска даскалица колкото по-бързо я изгоним обратно на село толкова по-малко бели ще направи в София.

99

софиянец

преди 7 години

В много градове в Европа са забранени дори и камините на дърва и "еко" *** , това е решението - пълна забрана на територията на голяма София отопление с въглища , дърва и *** . Ще се отопляват на газ или на ток , като не им изнася да ходят да живеят на село или в Кербала , ако искат ! От намаляването на скоростта на автомобили ще се задимим още повече , а за да не се вдига прах , мий бе Фандъкова , мий улиците по често , защото по просто и евтино решение от миенето на улиците няма !!!

98

Анонимен

преди 7 години

"...С това са натоварени колегите от Столичния инспекторат", каза тя и уточни, че те проверяват пунктовете за изкупуване на гуми..."Да де, само дето не можах да схвана как точно става изкупуването по телефона от 9 до 17(18), всеки работен ден. Толкова са благоволили да ни кажат от общината.

97

Никола

преди 7 години

А защо няма такова замърсяване през топлите месеци , а ми защото т.н. баровски квартали т.е селата Бояна , Драгалевци , Симеоново и прочее се отопляват масово с въглища ?! Това едно , другото са *** гета където се горят всевъзможни токсични материали и авто гуми .Също така, като се кара с ниска скорост автомобила има най-непълното изгаряне и още повече вредни емисии , така че "мерките" на Фандъкова са още от сега ялови .