48

Анонимен

преди 7 години

Защо ли си си мисля че пак ще ни излъжете-естествено заедно със всички останали с които и без това сте си едно !

47

?

преди 7 години

Изкуфелия наистина ли се надява да успее още веднъж да се пребоядиса и пак да докопа голямо парче от баницата?Защо не, народът е казал "Всяко чудо до три пъти!"

46

Любопитко

преди 7 години

И ако претърпят пълен изборен провал, Корнелия в коя партия ще прескокне пъргаво, като козичка?Дали ще успее да го направи още в първите дни след изборите, когато все още не е обявено кои ще бъдат назначени на най-апетитните места? Та да се шмугне тя и да заеме някое от тях!Иначе просто няма да е Корнелия!А полугладните, мръзнещи бабички с крехка надежда ще гласуват за столетницата и ще чакат тя в съкратени срокове да им изгради комунизъм ...

45

Анонимен

преди 7 години

Телефонните измами са един от методите на бесепе ,да накарат бабите да излязат да гласуват .Кхмерите са виртуози на конспирациите .Но пак 15% ще имат.

44

РККА

преди 7 години

тази ми е противна почти колкото вълчицата Кунева дайте и власт и ще сътвори нещо много голямо и ***...бих я застрелял

43

Анонимен

преди 7 години

В Българиана има нещо самоунищожително,обича свойте палачи,така че нищо чудно тия пак да станат екзекутори !

42

Анонимен

преди 7 години

До РКомунистите ще ни докарат до режим на тока !!! Пак ще трябва да ги гоним с камъни и домати!

41

Анонимен

преди 7 години

До Р 48Абе, къде си сънувал сега "власт на комунистите"? Допреди 2 седмици на власт беше една 10-годишна партийка! Която между впрочем само се и бие в гърдите, че строи магистрали, дъги, метро......Та за МЕТРОТО - КЪМ ТЯХ!!!!А парното и топлата вода - това към Бай ти Тошо! Той строи и блокове и парно и канализации....А след него тези не могат САМО ДА ГИ САНИРАТ!!!!

40

Р

преди 7 години

Дойдоха на власт хора на комунистите. не е минал и месец и се започна. Хора без парно и топла вода. Започна спиране на тока. Мотрисите в метрото вече се чакат 10 минути вместо 5 минути. Ето и днес. Към 3 е спряла топлата вода и парното. Това е в квартал Връбница 2. Сега е 8 и няма вода. Защо - никой никъде не пише, никой никъде не казва. КАто при комунизма - в България никога не се случва нищо лошо.

39

Анонимен

преди 7 години

До Хамлет 46 Просто човече какво ти пречи ГЕРБ , че си необразован и неквалифициран . Такива като тебе при всяко правителство ще мизеруват .

38

Годзилчо

преди 7 години

излизала от пълната изолация........и влиза в пълна забрава!?

37

Анонимен

преди 7 години

Вижте назначенията на 70 годишния старец др. Герджиков за нови областни управители. Всичките са от БКП-БСП или доносници на ДС . Такова чудо не е било никога . Явно ще се почват протести и бой срещу БСП .

36

Анонимен

преди 7 години

Българска Псевдосоциалистическа Партия

35

Анонимен

преди 7 години

какво ли е видяла та така се е засмяла ?

34

Анонимен

преди 7 години

Нямам търпение БСП да вземе властта за да им гледам сеира. Даже ще гласувам нарочно за тях.

33

гост

преди 7 години

По-голям популист от нинова има ли ?

32

Един мъж

преди 7 години

Как се хили а. Ще стане още по богата

31

Анонимен

преди 7 години

БРАВО ДРУГАРИ- ЧЕСТИТ ВИ ВЪЗХОД КАКВО СТЕ НИ ПРИГОТВИЛИ СЕГА- ХИПЕРИНФЛАЦИЙКА, ПАДАНЕ НА ВАЛУТНИЯ БОРД И ВРЪЩАНЕ В ЛОНОТО НА МАЛКИТЕ БРАТЯ, ГОЛЯМ ТРАП ЗА РОДИНАТА НИ И НОВИ 2/4 МИЛИАРДА- А ЩЕ ИМА ЛИ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТКИТЕ, ИЛИ КАЗВАТЕ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ НАКАЗВАНИ И ДА ПЛАЩАТ ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ. ЦЯЛА ЕВРОПА ВИСОКИ ДОХОДИ- ВИСОКИ ДАНЪЦИ- САМО ТУКА ХЛЕНЧИТЕ ЧЕ НЯКОЙ ВИ НАКАЗВАЛ- А НИЕ БЕДНИТЕ КАКВО ДА КАЖЕМ- А КАКВО ДА КАЖАТ 50% ОТ ХОРАТА НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА.

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33Така е ! комунистическо мислене.Това го наблюдавам и в обещанията на Герб -двойно вдигане на заплатите на учителите но през 4 мандатният им избор и като ги изрита по-рано народът ето оправдание-не си завършихме мандата или пък средна раб.заплата 1500 лв.,което ще рече 5000лв увеличение за Горанов,50 лв. увеличение за обикновеният българин и 0.50 лв.за пенсионерът и осреднено това е 1500лв.средна раб.заплата. Въртят сучат партиите и все те да са на кяр.Българи четете хубаво и вижт

29

Малееей

преди 7 години

Гласуваш за БСП -получваш китка от Станишев, Пеевски и за мезе ***