97

MoX

преди 7 години

Мачкай мутрите от Герб!Лустрация - да не видят повече власт бандитите!

96

ЖОРЖ

преди 7 години

Към 125. Не ми е приятно , но ще ти кажа; КОМЕНТИРАМ ТЕМАТА , ПО КОЯТО,,Мотивът на управляващите е свързан с провеждането на ЧЕСТНИ ИЗБОРИ.....,, КАКВИТО ОТДАВНА НЯМА В ГРАДА НА МАЛКАТА мУТРА .И ДА ТИ НАПОМНЯ ПОГОВОРКАТА ; ,,КОГАТО ДВАМА СИ МЕРЯТ ТОЯГИТЕ , НЕ СИ СЛАГАЙ ЗАДНАТА ТАСТ,,./съвсем дискретно/

95

S

преди 7 години

Убеждават ни, че целият свят се самоубива! Това е простотия. Не сте го доказали, че са психично болни!!!

94

S

преди 7 години

И що да са самоубийства?? Това с броя на регистрираните като психично болни е някаква простотия!

93

Анонимен

преди 7 години

И технологиите ви са откраднали май, как сега правят да се сменят толкова бързо разни образи по разни телевизионни предавания?!

92

ГНЕВЕН

преди 7 години

Всички ОА трябва да се закрият. Напълно излишни са. Това са свърталища на калинки ,събрали само партийни активисти , които не стават за нищо. Използват ги изборно и ги сменят като носни кърпи при всяка смяна на властта. ЗАКРИВАЙ ГЕРДЖИКОВ ! НЯМА ДА ЛИПСВАТ НА НИКОГО !

91

Анонимен

преди 7 години

За областини управители се назначават предимно военни. За война ли ще се готвим?

90

Анонимен

преди 7 години

119 е от църква

89

78/-89

преди 7 години

Сменете и пернишкото злобно русо недоразумение.

88

Жоржета

преди 7 години

Жоржи, какво точно те мъчи? Избрахме си кмета още на първи тур с голяма преднина, и то два пъти. Какъв ти е проблемът, че и кметът, и областният са от ГЕРБ?

87

дсфсдфасдф

преди 7 години

Е сега с тези червени калинки, няма начин да не са честни изборите. Твърде големи надежди възложиха някои на един *** и един бавноразвиващ се!

86

ЖОРЖ

преди 7 години

ПРАХ В ОЧИТЕ НА ЛЕКОВЕРНИТЕ. Какъв ГЕРБ е УЯЗВЕН . В ГАБРОВО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ И КМЕТ СА ОТ ГЕРБАДЖИЙСКАТА БАНДА. Герджиков е ЧОВЕКЪТ НА мУТРАТА от времето на ЦАРЯ-КРАДЕЦ , който направи мУТРАТА ПОЛИТИЧЕСКИ ГЕНЕРАЛ. ИМАМЕ ПАМЕТ , НЕ НИ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ.

85

Анонимен

преди 7 години

БИЙ *** ПО ГЛАВАТА,БИЙ,БИЙ,БИЙ!

84

хахахахах

преди 7 години

Това пък с областните управители винаги ми е било смешно, та чак жалко. Както те назначават, така те и уволняват - без особени заслуги. Не съм забелязал до момента да е назначаван някой смислен човек (може и да има изключения де). Обикновено са някакви мухи, дето *** за зеле не става от тях.

83

До: ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Лисицата:-Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!..гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.-Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА?Гаргата:-Да!Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено:-Аз и НЕ да бях казала, все тая...

82

Анонимен

преди 7 години

Хохохооо...Радев го втъква яко на мутрите.Както се казва бавно на час по лъжичка,но затова пък сигурно и по график.Първо с избора си уволни *** и цялото му продажно правителство.После с встъпването си изрита гербераския парламент.След това наложи вето за концесиите и докара до лудост бойковия авер Киро гелосания.Последва визита в Брюксел и твърдо не за конфронтация с Русия и отказ да приемем върнати емигранти,нещо обещано от Боко.И сега шут на областните и ГЕРБ остават без изборни хитринки.

81

Жибор

преди 7 години

Червените *** нека внимават в картинката,че ГЕРБ ще се върне със или без Бойко но този път с Пиночет,и жална ви майка тогава червени мошеници!

80

Urde

преди 7 години

Opalchenci, haiduti, partizani....narod - obstonationalna bezsrochna stachka na 3 mart za belgiiski zaplati v bg.

79

3

преди 7 години

Тройната ламя се завръща. Да ви е честито.

78

Анонимен

преди 7 години

напълниха пак администрацията с калинки