9

Анонимен

преди 7 години

Защо не се срещна с Меркел? Защото е президент и неговият германски колега е германският президент! Защо мълчал, че софиянците били замръзнали - знаете ли как се казва кметът на София???

8

Анонимен

преди 7 години

Пак ще ни крадат идеите срещу съответното партньорство разбира се те да прибират печалбата от вашите идеи, а вие ще имате щастливата възможност да работите в техните фирми на половин заплата сравнена с немеца.

7

Анонимен

преди 7 години

Пак ще отменят санкциите срещу Москва, май ! Досега това му е основната тема на "българският" президент. И при посещението си в ЕС и при посещението си в Германия все за това се бори.

6

пена

преди 7 години

Там където се набута държавата, "стартъп" или "ИТ" бизнес не виреят.

5

Анонимен

преди 7 години

Поздравления за президента. Вместо негативизъм нека подкрепяме такива инициативи.И на Борисов, и на Плевнелиев също им прави чест, когато провеждат такива инициативи.Лошо е, че те сами по себе си не са достатъчни, но все пак е нещо.Това е реално опит за подкрепа за малките предприятия.А България все още не е президентска република и не може да очакваме много.

4

хахахаааа........

преди 7 години

До Анонимен 4 "Проруския кремълски слуга..."Тогава той трябва да бъде в Русия, а не в Германия.

3

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Президента Радев защо не се срещна с Меркел ? Ами направи някаква бутафорна среща с германския президент, който след няколко седмици напуска поста и който пост има чисто и единствено казионни функциий ? Защо Меркел не прие Радев ? ... когато си отговорите на този въпрос, ще разберете, че държавта ни е толкова мафиотска и прогнила, че започва да навлиза в изолация ! А германския президент няколко пъти повтори за "предизивикателствата пред корупцията за България" и го отпрати нашия ... това е !

2

гласувал

преди 7 години

Радев,уволнете шпионката Елена Йончева.

1

Чепа

преди 7 години

Както разбирам,ще дойдат дърводелци от Германия и ще вземат от нас дървесина ,за да правят клечки за зъби. Браво,Радев ! Колко милиона евро похарчи за поредната чиновническа среща?