21

БЬЛГАРИН

преди 7 години

МЕСТАН ДА ОСВОБОДИ И БЪЛГАРИЯ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ---ТУК НЕ Е ЖЕЛАН

20

--------------

преди 7 години

До ОСМАН...и е бил осъден на смърт не за друго, а за убийство на българин. Каква ирония, а?

19

Макар и с уравнение

преди 7 години

Бай Местане престани да ни даваш алтернативи и уроци какви да сме и каде да гледаме,да бръщолевиш за права и свободи и демокрация, това е ясно и е демоде , минаха 27 години-.,,дай програма черно на бяло, дай цели и насоки идеи за решаване на проблемите и подобряването на начина на живот и повишаването на стандартите на гражданите и кажи покажи как ще се придържате и ги постигате - конкретни цели и решения с резултати само така ще важиш и не само ти а всички партиии , народа иска решения и резул

18

жив е той жив е....!

преди 7 години

да ако не бяха руснаците и интереса им към крим тоя козел още щеше да събира кръвен данък

17

u4en

преди 7 години

Браво на Местан !...ДОСТ 4%...ДПС 3.7% и прехода свършва ! Доган в кауша и всички далавери на светло !

16

анонимен

преди 7 години

агента на турция,търси балами да гласуват за него.

15

Г

преди 7 години

ДПС и ДОСТ за едно и също ..... Всичко е договорено .Гущера си изряза ислямската опашка ,но скоро пак ще му порасте. Смепнен е тояконфликт Местан Доган ,та каква е разликата между тях .Ердоган не е ли в НАТО и Путински приятел .

14

Анонимен

преди 7 години

Реално Местан няма електорат нито в България, нито в Турция. Той е продукт на висши политически кръгове и побутван от грандомани като Ердоган, които не ги еня за хората долу в ниското. Българските турци, гурбетчии и традиционалисти по характер, ще гласуват по-скоро за утвърдените имена като "ДПС" и "ГЕРБ". Местан ще разчита основно на купени ромски гласове и диктаторски натиск върху изборните секции в Турция, т.е. партията му лежи изцяло върху основите на омразата, нещо което е нежелано у нас.

13

запознат

преди 7 години

Тъкмо се замислих какво ли мислят от общината в Кърджали,после видях техните коментари под статията. Турците сеотвращваме от ДПС, а младежката им формация е под всякаквакритика. Ядене, пиене, всеки се бута да бъде "видян да работи" за партията. После ще има алъш-вериш за парцели, апартаментии т.н. Да ми кажат как общински работници с 700 лева заплата харчат 2000 лева на месец минимум? Как си купуват нови апартаментипрез 3 години? Защо нашите деца работят на гурбет, а техните без единистински работен ден всяка вечер са по ресторанти?

12

Анонимен

преди 7 години

да бе, Павел срещу Савел за неграмотната рая, че и с Далвзел и Корман Кунев, дето довчера се съскаха с епитети през трибуната. но все пак зависи мюфтията на кой от двамата "спасители" ще заложи електоралните единици.

11

1

преди 7 години

До вчера местан беше в сараите и ближеше зад..ни..ка на доган, днес щял да сменя политиката,утре ще се скрие в турското посолство,на такъв мошеник,не трябва да се вярва.

10

Кирковец

преди 7 години

МЕСТАН Е НАШИЯТ ЛИДЕР В БИТКАТА СРЕЩУОЛИГАРХИЯТА И НАЦИСТИТЕ! ДЪЛГ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИНЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА КЪРЛЕЖИТЕ,КОИТОСМУЧАТ КРЪВТА МУ!

9

обективен

преди 7 години

Крадливия даскал от с.Черноочене нещо е изперкал.След като предаде партийния билет и стана лидер на ДПС , взе си и булка Ширин ,че даже и агенция и направи , а после избяга в турското посолство като плъх.И този двоен предател и родоотстъпник сега се е загрижил за електората на ДПС.Вместо да си дърпа козята брада , обикаля по телевизиите и реве като вдовица.Марш на село бе , козел!

8

Анонимен

преди 7 години

Опита се да промени ДПС през турското посолство.

7

Анонимен

преди 7 години

Ами да ги беше освободил докато беше в ДПС...

6

Българина

преди 7 години

Избирателите трябва да бъдат освободени и от трите турски партии чрез забраната им. Хайде един референдум за забрана на етническите парти освен българските

5

гражданин

преди 7 години

Г-н Местан, руските разбойници от Кремъл водят войни и завземат чужди територии и искат на населението в Украйна и Сирия официалният език да е руски. В Сирия тези разбойници учат децата да говорят на руски като пеят Калинка-малинка, а арабският минава като втори език. Същите тези разбойници 70 години не разрешаваха в България турците да говорят на майчинският си език. БСП е руска партия, а ДПС, Каракачанов, АБВ, Магарешки са техни подразделения, които искат да довлекат в държавата отново престъпната, разбойническа руска власт.

4

Дедо Гого

преди 7 години

Моля, не ни занимавайте с политически трупове ! Много смърди...

3

zeus

преди 7 години

Местан май е забравил, че доскоро беше шеф на ДПС, обаче много се заигра с Ердоган и Доган го издухa. В интерес на истината турчина Доган направи много повече за България с този си акт, отколкото уж българските политици през последните 27 години.

2

Анонимен

преди 7 години

vinagi mi e bil antipatichen no e prav a dano nqkoi nastapi vsenarodniq lubimect izzednik Medi Doganov