121

Анонимен

преди 7 години

Купони се въвеждат когато се очаква хиперинфлация ! - колко ли ще падне рублата това е въпроса.

120

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 153Техните държавници мислят за милиардите си. Затова са на това дередже.

119

Анонимен

преди 7 години

В Русия е беднотия до шия.

118

путин

преди 7 години

Спокойно другари, купони има! Днес за бедните , утре и за всички останали!! Щото...........и те пак са бедни:) А и е по-удобно -няма да мъкнете чували с рубли за да си купите два хляба и бутилка "препарат за вана".

117

Американ

преди 7 години

Тука има подобна програма - food stamps - дават се на бедини да си купуват храна и основни стоки за потребление и се дават на почти 50 милиона човека ( демек на 15-16% от населението ). Дават се на почти умрели от глад за колкото за не умрат.

116

Анонимен

преди 7 години

Това е злобна пропаганда на ***. В Русия бедност няма. Тя е ликвидирана в новите лагери за борба с бедността. Ако путате (не питате) форумните ***, те ще ви кажат, че съгласно инструкцията, която имат от посолството на Русия и лично от др. Решетников, в Русия бедност няма. Можете да питате и президента, който избра Решетников. Той също ще ви каже, че в Русия бедност няма и санкциите трябва да се вдигнат. Всъщност той казва това по над 30 пъти на ден. Като нервен тик му е.

115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 134Правилно ли разбирам,че половината християни в този форум са недоволни от това, че в в някоя държава започва да се дава нова помощ за най-нуждаещите се прислойки от населението?Да критикуваш някой че помага на бедните е много грозно,недостойно и лошо!Хора,опомнете се,и пуснете повече любов и състрадание в сърцата си!Никой не застрахован за вечно щастие---А когато Меркел помага на най-огнетените и нещастни хара на планетата вие бълвате злоба. Къде е състраданието в сърцата ви?

114

1984

преди 7 години

После от Министерството на Справедливостта ще увеличат дажбите наполовина!

113

Анонимен

преди 7 години

Ха, в Русия има ли бедни! Нали там всичко беше по мед и масло?!

112

а така

преди 7 години

Сбъдва се мечтата на закоравелите комунисти.Готова работа. Путин върна Русия бавно и полека в 1985.Да са им честити купоните!

111

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 136"Значи неолибералните фашисти считат, че да се помага на бедните винаги е грешно."-------------------Ти тогава защо си против помощите за ромите и бежанците.

110

Анонимен

преди 7 години

До байхейс 144Защото в България управляват още комунистите и техните наследници. Освен това президента се назначава от руския посланик.

109

Анонимен

преди 7 години

До След 27г. демокрация 145А в Русия не умират ли? Там средната продължителност на живота е много по-кратка.

108

Анонимен

преди 7 години

До това е 139: В БГ няма безни!!!

107

ленин

преди 7 години

Опааа!

106

След 27г. демокрация

преди 7 години

В България бедните просто измират, ама са европейци.Няма фалирала погребална агенция у нас.Бизнесът се разраства.

105

не се притеснявайте

преди 7 години

Обикновената банкова карта за населението с ниски доходи.

104

Анонимен

преди 7 години

Разходите за хранителна помощ на населението с ниски доходи се оценяват на различни отдели, ще бъде от 15 милиарда до 240 милиарда рубли.

103

Анонимен

преди 7 години

"Предполага се, че на тази карта може да се купи на почти всички местни храни, с изключение на алкохолни и тютюневи изделия и други вредни храни.

102

Анонимен

преди 7 години

Както е отбелязано в Минпромторг РФ, системата ще бъде разработена на базата на банкови карти от "МИР". Според представител на министерството, картата ще бъде вградена функция за автоматичен контрол за това, допустимо ли продукта придобива притежателя на картата. В случай, че притежателят на картата ще се опита да купи "вредни" храни, системата няма да пропусне покупка.