9

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

са чекаме гоце да каже как страда българския бизнес, демек фабриките му за бройлери .

8

Анонимен

преди 7 години

От какато Русия наложи санкции за внос на хранителни продукти, вече няколко години, ям плодове и зеленчуци на половин цена в западна Европа. Широкият потребител в Европа е главния печеливш от тази мярка. Хранителните лишения които изпитват руснаците са изписани на сбръчканите им и измъчени физиономии.

7

Анонимен

преди 7 години

Истината е че "денег нет" и Путин се чуди как да държи руснаците гладни за да не се харчат пари за внос на храни.

6

Анонимен

преди 7 години

***-ноидите сега какво ще кажат? Кой налага санкции?

5

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕС утрепа българското земеделие.............................Умнико, земеделието го утрепа още Т. Живков с помощта на братския СССР."От традиционен износител България стана ежегоден вносител на картофи, фасул, зеле, лук,фураж и други селскостопански стоки за стотици милиони долари." Същото бе и с промишленността - пълна амортизация и нерентабилност. БКП за състоянието на икономиката на България, изнесено на пленум на ЦК на БКП на 11 декември 1989 г.

4

Анонимен

преди 7 години

ЕС утрепа българското земеделие, а простите българи се обърнаха към Европа. За какъв дявол им е на руснаците да го подкрепят същото това българско земеделие тогава, купувайки стоките му? Имат достатъчно работна ръка, земя, ресурси и могат да си произвеждат каквото искат. За няколко месеца нова птицеферма започва да бълва месо и яйца с пълен капацитет. Защо да не печелят те? Защо да бе увеличават брутния си вътрешен продукт?

3

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМда, хапвай си заразеното месце.....................Заразен ти е птичият мозък. Грип има само в болната ти глава.

2

Анонимен

преди 7 години

Голям праз

1

Анонимен

преди 7 години

Урааа пилешкото ще поевтиниие преди летния сезон! Браво. България трябва да забрани износа на всичко за русия поради комунистически грип.