23

Анонимен

преди 7 години

Koi schte playchta takiva smetki nenormalni 460 lv sapkata. Pensia 195 lv hrana lekarstva parno tok kak ne vi e sram gerberi uluzi mrasni fandakova laje 4e 4istat pavlova ne bila vinovna sa dupkite s studa i snega laji povraachtam ot lajite vi v ch brd avstiria nama dupka ot snega i studa ne oadat lampi teabi v tunelute kakvo stava s nadchta bigata bg rasgrabihte ja bedna staba naroda bilen dezata gladni mutrite mutresite milioneri stanaha ot zarvuli i sekenduri mrasni bokluzi ujas e sram

22

Анонимен

преди 7 години

Е не може да греша душата дата пък да не плащаш. Това го има само в БГ.

21

Анонимен

преди 7 години

Бай *** всичко му е скъпо защото е най-бедната в Европа, благодарение на Герб.

20

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо отново технически неграмотни журналисти насажда паника. Ами тези киловата се правят с 3 климатика и 1 бойлер.

19

Анонимен

преди 7 години

И какво искате да ме убедите сега, когато че не могат да се изкарват 2500 като за месец. Ами то има бароковски къщи е Драгалевци, които харчат и по 6000-7000 като. Познавам лично.

18

Анонимен

преди 7 години

Хахах разбрахме че сте надписали с от 23% до 70% сметките. Не се отоплявам на ток и сметката ми е с 7-8лв по-висока без никакво различно потребление. Може би от студа крушките или хладилника са работили на по-висока мощност хахаха нещастници

17

иван

преди 7 години

Колко да ти е сметката като се топлиш много на ток.Аз се топля с парно и сметката за ток ми е 30лв тоя месец, колкото и Юли месец например.Това са абсолютни неновини.

16

Анонимен

преди 7 години

До Do 2Начи по твойта логика, човек ако не е турбобилиардер- няма как да е богат. Успокоявай се с тия речи, за да се чустваш по-добре с 500те лева на месец дето ти ги плащат.

15

Анонимен

преди 7 години

ПРИ НОРМА 220 w ТОКА Е 200 КОЛКО ДА ПЛАТЯ 20/ 30 ....ПРОЦЕНТА ПОВЕЧЕ !!! ТАКА И СТАНА !!!

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ 10 хил. да ти е заплата като те оставят без ток заради авария пак ще мръзнеш. Така, че какво се хвалиш? Като ще мръзнеш наравно с тия на минималната.

13

Do 2

преди 7 години

Ти да видиш:) А минавало ли ти е през ума / стига да имаш такъв / как изглеждаш ти с мизерните си "4 хилки " пред Валентин Златев, напр?А в сравнение с Роналдо, Бионсе или па Цулерберг?Споко, те дори не подозират за съществуването ти...:):):)

12

Той

преди 7 години

Не знам дали друго ви е правило впечатление във фте на ЧЕЗ .Дечът на АЕЦ Козлодуй е общия микс е сано 5-6% колкото и на ВЕИ докато огромния процент е от въглища. Тоест енергийната мафия изнася евтиния ток а на вътрешния пазар остава по скъпия.Това става чрез търговете и познайте кой ги печели . Не ги печелят чужденците от Чез

11

Анонимен

преди 7 години

До светнат 1За БСП е нормално да няма ток , ама да го изнасят , че дружките на др. Овчаров да си пълнят гушите . Това е с тази терористична партия БКП-БСП , само мъка и мизерия .

10

Той

преди 7 години

10 Всичко това са глупости каквото и да краде ЧЕЗ тя краде от тези 10 лева на 100

9

Той

преди 7 години

7 Слави при ЧЕЗ остават едва 10 лв от 100 , 17 лв отиват в НАП сиреч в бюджета а останалите в НЕК и ЕСО или 73 лева пак предимно в държавни фирми

8

Михайлова

преди 7 години

Бихте ли ми отговори ЧЕЗ и тем подобни монополисти как с използването на едни и същи уреди независимо от температурите и студа сметките нарастват 2-3 пъти???? Или Овчаровата чета краде,като за последно?????

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Кофтито на палачинката е, че винаги може да се обърне!

6

Той

преди 7 години

Токът не е изобщо скъп. Времето е студено и заплатите са ниски. Иначе токът е най евтин в ЕС

5

смЕх

преди 7 години

Ще си избият всички "загуби" наш гръб дебелите сметки не са само заради студа ,а и заради ниския волтаж . Това предполага по-вече работа на ел.уредите ,а електромера не прави разлика и ни набива сметките ,и това никой не го контролира от КЕВР пак ще кажат ,че няма доказателства.

4

Й

преди 7 години

До Анонимен 2Как не те е срам да се хвалиш със заплатата си на фона на бедна България. Айде бягай на село и не ни занимавай с твоите 4000 заплата...