63

Ами..

преди 7 години

Така ще е .Като не сте чели книжката,дето не я дочел еднокнижния.....Комунистите са виновни,че докато се бори с тях,не му остава време.Ще видите като вкара отново на жълтите павета "нашите",как ще борят "***" с вувузели,тУпани,безплатни кафенца и топли банички и голи зад--ци.Ми то сън не ги лови от русофобия,путинофобия,боцофилия,американофилия,духа им червен вятър в главите и трови живуркането им.Сините пъпки отново се пукнаха.Я колко см рад из сайтовете.БЕгам!

62

Анонимен

преди 7 години

Добре че не им е спрял тока като беше минус 20 щяха да изпуснат голямото надписване на сметки.Като гледам колко бързо отстраняват проблема, може направо да не пускат парното, а само топлата вода за битови нужди. Тъкмо няма да чакат хората после при +20 градуса да ги убеждават как се нуждаят от парното да е на 6.

61

Анонимен

преди 7 години

Тъй ли?! В Люлин все още НЯМА нито парно, нито топла вода и е така от вчера!

60

жужи

преди 7 години

по рано вальо-топлото сега гошо-студеното

59

LILI

преди 7 години

Червени, сини, зелени...... какви ли не. Но в Младост-2 вече 4-ти ден няма топла вода и парно. Каквото и да казва тоз монополист, че тук там имало... нема та нема

58

Виновни не са Бойко,

преди 7 години

Светла Виновни не са Бойко, Фандъкова, Герджиков, а бай Тошо. Строил, ремонтирал, поддържал. Сега 30 години безхаберие и гърмят тунели, топло и електропреносни системи, хлътват павета по основни улици. Чакам следващи изненади

57

До 68

преди 7 години

Хахаха, всъщност съм на 31 год, но да оставим това! А на теб колко ти платиха или си *** по рождение ;)

56

Анонимен

преди 7 години

Вижте се какво представлява БСП . Др. Герджиков днес е сменил половината областни управители с мотив да се проведат честни избори. Такова малоумие не съм виждал . Ти от кога ги познаваш какви са та ги сменяш . Моята информация е , че Нинова е дала списък кои да се сменят и кой да е новия . Ето това е терористичната партия БКП-БСП . Затова ще има в скоро време бунтове против БСП . Хубаво го запомнете .

55

Анонимен

преди 7 години

До Абе,хора..65Точно така с принуда ще махнем БСП от власта , те от друго не разбират .

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 66Червен каскет , такива протести ще има ако случайно БСП спечели , че на червените бабички свят ще им се извие .

53

Анонимен

преди 7 години

В Гео Милев и Иван Асен е тука има, тука нема. Пуснат го за няколко часа после пак го спрат, а от снощи няма изобщо. Водата варира между хладка и ледена.

52

Анонимен

преди 7 години

До 64 СрамЕйй откога чаках да го чуя това!!!Ще има ли Радва зима тази година, а тролчета Така поне герберастите и Б.Б няма да се харчат много за протести, ще насъскат глупаците и без пари да излязат. Направо ме разсмивате, макар че то не е смешно...жалко е!

51

Абе,хора..

преди 7 години

Започнаха ди вер сиите по завръщането на "неотразимия".Винаги с ..принуда.Нещата са повече от ясни.Или ще ме върнете или.....

50

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Четете Григор Лилов по темата !!!! Авария няма !!! ТЕЦ-овете не произвеждат топло, а само ток за износ !!!! Затова няма парно ! Олигархията продава тока на вън, за да кешира пари за изборите !!!! Четете в фейсбук Григор Лилов, всичко е обяснено с факти и доказателства !!!

49

Анонимен

преди 7 години

Спирането на парното е поредната комунистическа простотия.

48

do 57

преди 7 години

По-добре Аец и предприятия, отколкото магистрали по 20 млн на км. Нека сега магистралите те стоплят, като ти спрат тока.

47

Истината

преди 7 години

В Гео Милев и частта от Слатина зад Редута няма парно и топла вода трети ден. Не вярвайте на гнусните лъжи на мръсния крадлив монополист.

46

На зла круша зъл пръ

преди 7 години

Призовавам всички, които нямат нормално топлоподаване повече от 48 часа незабавно да заведат дела за неустойки към Топлофикация. Скъпи съграждани, нека да я фалираме и затрием тая гадна монополка веднъж и завинаги. Това е една добра възможност. Искове, искове и пак искове ... до дупка ... индивидуални, колективни, всякакви. Дайде да им спукаме търбусите от дела. 48 часа отдавна изминаха, а поне 4-5 квартала са трети ден без парно и топла вода.

45

Аман от Топлофикация

преди 7 години

Аз не плащам за обясненията на някакъв *** от душегубната рекетьорска монополка Топлофикация (да се затрие веднъж завинаги дано в деветия кръг на ада!), а за парно и топла вода. Като тези две неща ги няма и всичките тия диваци да ги няма! С обяснения ните се грея, нито се къпя. Инж. Паунов да ходи да отглежда нейде пауни, ако и за това става.

44

Анонимен

преди 7 години

До 35БСП като иска Белене да си го строи с пари на техните олигарси , които окрадоха България . Ама те искат не АЕЦ Белене а пак да крадат . Отврат .