7

Анонимен

преди 7 години

От как, купих на приятелката мобилен телефон постоянно си е у дома.

6

Бай йуХ

преди 7 години

От опит да ви кажа ,че жените по цял ден споделят крилати фрази у фейсъ , ама ако им кажеш истината си до там. 1.Една позната й казах , че си е малко егоистка и затова приятелят й не я прибира да живеят заедно. 2.На моята приятелка й казах че като съм бил 6 месеца в чужбина(преди да тръгнем сериозно) съм ходил с "реститутки" .И двете ми се обидиха,затова казвате което искат да чуят.

5

mmmmmmm

преди 7 години

Лъжата понякога е необходима. Все еедно жена ми да ме пита "Как ми стои новата рокля" аз естествено казвам "Супер". Ако съм честен трябва да и кажа "Абе не е много добре. набръчкана ти е отзад, коремата ти виси и т.н." В името на семейното щастие ще излъжа.

4

3-фон

преди 7 години

До Генчо Ами че и аз я лупам,защо не се засичаме,нали си на 6-тия етаж?!

3

Анонимен

преди 7 години

До 2Ти ще кажеш! Ако си наясно, колко е чувствителна и тънко обидна половинката ти, друго ще мислиш. Ако си наясно, че се притеснява за щяло и нещяло. Че е възможно от нищото да изпита безпочвена ревност и да се разсърди.Дори да няма причина за това. Някои мъже/жени спестяват. От гледна точка, другия партньор да е спокоен. Някои хора, сами си създават емоциите. И се изострят взаимоотношенията. Без причина, след това ходи се оправяй. Знай, няма нищо по-трудно от обратния път към партньорката.

2

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

когато човек обича истински любовта не иска своето любовта не крие и не лъже .тогава човек е наистина щастлив

1

.

преди 7 години

Ох, че простотия.....