6

ЕС

преди 7 години

Стига спекулации! През 2020г. приключва програмния период 2014-2020. След което следва изготвянето на нов програмен период. Пак ще има еврофондове, но още не се знае за кои отрасли!

5

нещо от фейсбук

преди 7 години

Борбата за кокъла в България е жестока. През 2020-та спират парите от европейските фондове. Правителството, което ще изберем през месец март, може би е последното правителство, което ще може да открадне милиарди. За какво си мислите, че е тази жестока битка за власт в момента? За какво са тези домогвания до властта на бивши и настоящи комунисти и патрЕоти? Заради черните ви очи?

4

Божил

преди 7 години

Това,което построи "държавата" т.е. "партията" до 1989 г. беше в 90% ненужно и се руши точно затова,подобно на паркизанските паметници. Нужните неща изобщо не се рушат: за тях веднага се намира някоя червена мющерия,която да ги "стопанисва" сиреч да прибира наеми от тях.

3

Божил

преди 7 години

Колкото по-малко парапети по мостовете,толкова повече безопасност викаш??!! :))

2

смЕх

преди 7 години

Всичко построено след толкова години започва да се предава то са тунели , мостове,язовири ,тръби ,жици ,линии и какво ли не още излиза ,че през тези години не могат само да поддържат построеното по онова време .

1

Анонимен

преди 7 години

тъй ще е за напред, държавата се строеше до 89-та, от 89-та насам се крепеше на качественото строителство и добрия инженеринг, от сега завбъдеще очаквайте само рушене