23

CEZAR

преди 7 години

Мисля, че е крайно време КАТ да има право да пише актове за не поддържаните пътища на АГЕНЦИЯ ПЪТИЩА. Ако има голяма дупка в пътя, то тя създава предпоставка за ПТП. Ама нямало пари. Е добре де ако аз създам предпоставка за ПТП- ми пишат акт, и полицаите не ме питат дали имам пари да си платя акта. По този начин ония учените белким си кажат "Ще крадем по-малко, че трябва да кърпим дупки" - А дано, ама на дали!!!

22

див селски рейнджър

преди 7 години

До 18 Dies IraeНа румънците ремаркета не им трябват. А МВР и изобщо половината министерства в тоя коптор тука са непълно ненужни и не вършат никва работа. По-добре да ги закрият, с тях и без тях все тая.

21

Отдалеч

преди 7 години

Винаги в България всичко започва с ЩЕ. И така 20 и кусур години. Ама и ЩЕ се оправим някой ден, може би.

20

Dies Irae

преди 7 години

До ГДа и водачите са виновни в случай, но ако си минавал по пътя Русе- Бяла повярвай ми друго ще говориш. *** пример - след разклона за Попово посока Бяла пътя за теб е една лента, за движещите се към Русе са две. В твоята лента има първо дупки по 50 см широки и към 30 см дълбоки, към тази хубост добави и факта, че крайния 1 метър от пътя в твоята лента е коловоз на който по средата се е получил шип 10см висок като нож поставен с *** върху маса заради двойните гуми на ТИР и така 10км.

19

рм

преди 7 години

Дейност на МВР:- брои- прави статистика- отчита- съветва- не намира данни (ако намери данни, то те са, че данни няма)- прави карти

18

Г

преди 7 години

От известно време живея в една държава, която има население към 65 милиона и към 1100 убити при пътнотранспортни произшествия на година. В България сме 7 милиона и убитите са към 700. Тук почти не се изпреварваме, движим се в колона според ограничението на скоростта. Аз съм на мнение, че шофьорите са виновни, не пътищата. Точно обратното - при лоши пътища следва да се кара по-бавно и по-внимателно.

17

Dies Irae

преди 7 години

Как да напишат истинската причина? Нали после трябва да отидат в министерствата и да арестуват я зълва, я свекър, я леля, стринка, вуйчо, балдъза, дядо, баба, сестра, брат, стринката на 8-я братовчед по майчина линия. Нали всичките са рода! Навързани така, че като дръпнеш едно повличаш цялата ***. Пък и КАТ или МВР да си размърдат тлъстите ***. Е вчера по новините като даваха за 3 *** дето като ги гонили 2 полицай се ранили тежко, шопарите дето водеха арестантите бяха по тон и нещо.

16

Анонимен

преди 7 години

МВР и КАТ в случая, даже и статистики не могат да правят, а и как да ги правят, след като при почти всяко ПТП, пишат за причина несъобразена скорост, а не истинската причина за ПТП-то.

15

Dies Irae

преди 7 години

на пътищата в северна България или да ни дават вече на Румънците като не ни иска Софето и да се приключва. Как един дупедат не се уби на тоя път бе. Един само да се наниже като прасе на шиш на дърветата и да се сетят да го оправят този траншеи. За 28 години нито едно нещо не се направи в тази част на страната. Всичко все на юг от Стара Планина. Тук кучетата на яли еми като е така да се отделяме като автономия да питаме Румънците дали ни искат и да отиваме там и да свършва тая мъка.

14

Dies Irae

преди 7 години

стърчи. Ако не го знаеш и както в нашия край има мъгли като ги нацелиш или си разбиваш колата или излиташ от пътя. Хората карат по средата защото и крайна лява и крайна дясна лента са животозастрашаващи. Да спират с безполезната магистрала от Шопландия към морето, а да оправят пътя по който минават най много камиони на ден! За това ли плащаме данъци. Цяла северна България я забравиха всички само южна се бута тук там, и разбира се *** Софето. Да оставят ДДС-то от Дунав мост 1 и 2 за ремонт

13

Dies Irae

преди 7 години

Къде пък тия статистически *** от МВР видяха път Русе-Бяла?Това не е път а разорана картофена нива, Сталинградска улица след немска обсада, кална коларска пътека!!!Там стават катастрофи не заради скоростта, а най вече заради трапове, траншеи, кратери от бомби, разоран асфалт от Тирове и каквото друго се сетите защото там ремонт не е имало от както свят светува. Има нови трапове след като асфалта доцъфтя тази пролет. Да минат от Русе след разклона на Попово да видят 10см асфалт като нож

12

Анонимен

преди 7 години

Аз ви казах че МВР може да прави само статистики, нищо друго. ДА СЕ ЗАКРИЕ.

11

do 6

преди 7 години

Толко ти разбира главата. Виждал съм какви ли не идио*ки коментари в този сайт, ама твоя...Автомобилите са най-икономични между 90 и 120 км/ч, в зависимост от типа двигател и т.н.Някъде това е ниска скорост, някъде висока.

10

Stadion arena

преди 7 години

Bulgariii, za kakvo vi sa darjavnite televizii i radia, stom kato ne mojete da pravite prozrachni iavni vidimi televizionni targove s vidimo juri za darjavni porachki v bg ikonomika?! Samo za info pornofilmi na sem li sa vi darjavnite televizii i radia?! :-)

9

Анонимен

преди 7 години

В нормалните страни опасните пътища се обезопасяват, а у нас ги броят

8

светнат

преди 7 години

"Вторият най-опасен път се оказва автомагистрала "Хемус".".........Ми... защото не е магистрала,а междуселски път, ама си караме със скорост като на магистрала.

7

Анонимен

преди 7 години

На моменти ми се струва, че живеем в паралелната реалност на 3-мата ***. Няма ли да е по безопасно за хората вместо да се правят карти да се направят ремонти на тези отсечки?

6

Анонимен

преди 7 години

Червени каскети, купете си някакви нови коли! Може ли да замърсявате въздуха с 15 годишните си таратайки!

5

Анонимен

преди 7 години

Свинеткова каза че няма опасни пътища с изключение на този на герберския провал.

4

Disk

преди 7 години

Mnogo opasno - okolo ns, ms