169

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Георги Ламбуровггерге. старците нито генерират продукт, нито се размножават. старците гласуват и умират. младите хора които не са вързани бегат, и се връщат тука като старци. българите в българия намаляват, щото умират от старост, а батенцата от амфети и бмв-та на 30 години. за това. намаляването е необратимо. няма човек , излязъл навън, който да има какво да му предложат тук за да остане за период по дълъг от годишната отпуска.

168

ВК

преди 7 години

До АнонименДа, явно приравняваш семейството със рязане на салата, пиян съпруг, раждане на глупави наследници. Това имам предвид под разбити семейни ценности.

167

Анонимен

преди 7 години

До 188Да, майната му на феминизма, друго си е женичките да са по цял ден в кухнята и да служат само, за да ти раждат глупавите наследници и да ти режат салатката. Друго си е й мъжа ти да те смачква от бой всеки път като се напие, но да не можеш да се разведеш с него. Или да те изнасили някой, да забременееш и да не можеш да абортираш и после цял живот да гледаш на изнасилвача детето. Майната и на демокрацията, напълно си прав.

166

.../\...

преди 7 години

До Крум ГрязнъiйВерно ли си толкова зле? В русия е още по-зле.2016 беше рекордна за русия що се отнася до емиграция (биха си предният рекорд от '92-ра) със почти 200к емигранти.сърби-я като толкова лиже *** на путин ,като гледам хич не цъфнала.

165

ВК

преди 7 години

Проблемът изобщо не е в парите. Проблемът е че е разбито семейството и семейните ценности. Процесът започва през комунизма който носи своя форма феминизъм - както всички леви философии. Премахва се църквата като стожер на семейните ценности а на нейно място трябва да се родят социалистически семейни ценности което не се случва. Нарсатват разводите - главоломно. Нарастват абортите - главоломно. Идва олигархичния социализъм наречен "демокрация" и тези процеси продължават + емиграция.

164

Анонимен

преди 7 години

До Крум ГрязнъiйХаповете!!!

163

Анонимен

преди 7 години

Ами нали за това са политиците.Изборите купуват с кебапчета и концерти

162

Анонимен

преди 7 години

България е държавата с най-бързо намаляващото население на планетата Земя.Ако това не е най-важната тема в държавата, която да се обсъжда всеки ден... коя.Докато прираста в България не стане ПОЛОЖИТЕЛЕН, всяко правителство се е провалило. ВСЯКО!Нито един друг показател няма значение, докато населението ни изчезва с този темп (най-голям в целият свят).

161

Анонимен

преди 7 години

Е манг***али има в изобилие даже още се пръкват те са бъдещето на държавата за съжаление.Да му мислят управляващите в бъдеще ще теглят кредит за да изхранват само тях а няма да има никаква производителност.

160

Анонимен

преди 7 години

Ми явно на никой не му пука

159

mnenie

преди 7 години

Ще има роми - необразовани, ненаучени на труд. Но за сметка на това гладни, крадливи, алчни, защитени от десетки организации.Тогава ще видим кой ще издържа държавата. В момента страната ни страда от тумор. Този тумор са нашите управници и наърчаването на безразборното раждане от страна на неграмотни хора... Дори да се изтрие този коментар, това не означава, че не е реален.

158

55895

преди 7 години

Милионер ставаш без диплома. За депутат, министър и президнет не се изисква образователен ценз. Не подценявайте бладите българи - те се ориентират правилно. А момичетата ни от 3-4-годишни искат да са манекенки, модели и мутреси, защото те имат пряк достъп до луксозния живот, издигнат като цел, награда, оправдание. Медиите ги показват тях, а не обикновените трудови жени, които живеят в лишения, за да осигурят на дечицата си мечтаната играчка.

157

Анонимен

преди 7 години

Ще работи Цвета Караянчева!Само трябва да смени стила си,защото нямада останат хора за уволнение.

156

Прав е колегата!

преди 7 години

Най ефективното производство е това в което не работи нито един човек. Всъщност най слабото звено на всяка система са хората. Машините не правят грешки, нямат претенции и могат да работят 24/7 без да спират.Мениджънта на по ниските етажи също подлежи на пълна автоматизация. Във момента в който човечеството се сдобие със пълноценно работещ изкуствен интелект - това ще бъде края на сегашната цивилизация и този икономически модел! Всички ценности в обществото ще трябва да бъдат преосмислени!

155

Анонимен

преди 7 години

Дайте на учителите 1500лв заплата,а на работника-400-500лв и се чудете защо няма работна ръка!До като ви дойде акъла у главата ще е вече късно.

154

Анонимен

преди 7 години

При нас няма страшно, нашите роми са предвидили този проблем и започнаха да раждат на 12 г. за да има млади хора. Да му мислят управляващите как ще ги накарат да учат и работят, а не да берат каквото си искат.

153

Анонимен

преди 7 години

Работните места от комунизма изчезнаха и сега няма нови.

152

ДО ТЪП

преди 7 години

Ако ти работиш и произвеждаш по 5 салама на час , но има още 4 безработни рома на социална помощ , сметката е такава - 5 салама /5 човека =1салам на час .Това е средната производителност .

151

Анонимен

преди 7 години

Само заплатите ли са?????Плащаш данъци-убиват те в дома ти,плащаш винетки-убивате те желязо на пътя,караш си колата-рецидивист ти скача да те пребива,работиш 10 часа 6 дни при договор за 8часа и 5дни за платен отпуск да не говорим,работиш и не ти плащат с месеци-ВИНОВНИ НЯМА.НИКОГА НЯМА И ДА ИМА.

150

Анонимен

преди 7 години

И пенсионери почнаха да напускат България заради ниските пенсии. Остават само политички- калинки и роми.