18

шоп

преди 7 години

Тръмп не можем да го търпим и при пръва възможност че го пребием. Той нищо не разбира от политика и требе некой като мене да му обяснява. Че му обясним с дреновицата у дебелата глава

17

АЗ

преди 7 години

ЗАПЛАХА ЗАПЛАХА

16

паткар

преди 7 години

Най-забавното е, че всеки който е против Тъмп моментално е сорсоид, член на тайно общество или му плащат. Направо сте смешни до болка. Мислим бе хора .. мислим. Не от днес за утре и само за мигрантите или мюсюлманите. Мислим за целия свят и неговото бъдеще. Знам, че не е лесно, но някой го можем.......................................Подсети ме за една ***.

15

Анонимен

преди 7 години

Заплаха за соросоидта и обамитите, спасение за нормалните американци, и хора по света, и у нас.

14

Анонимен

преди 7 години

"Тръмп е заплаха за икономиката на САЩ"Това Шпигел ли го казва?

13

ШибиРиби

преди 7 години

Както обикновено Шопа си разбира повече от американецо за Америка . Бориславе... Цеков... мажи вазелина по честичко и се оглеждай откъм изток и север. Запада не е за плоския ти мозък.

12

До 13

преди 7 години

Милиони американци гласуваха за Тръмп заради това, което той им обеща. След като си изпълнява обещанията какво повече ср иска от него. Явно тези, които го избраха са доволни. А тези, които не са доволни ще трябва да свикнат с мисълта, че са по-малко от доволните. Одвен да вземат и да се сбият. Има и трети вариант - да последва съдбата на Кенеди. Няма да им е за пръв път на американците хората с много пари така да налагат претенциите си. Демокрация.

11

Анонимен

преди 7 години

до 12Проблем е за милиони американци. Да кажеш "техен си проблем" е меко казано смешно. На път е да разедини и съсипе Америка.

10

Анонимен

преди 7 години

Още от първия ден, в който беше избран Тръмп започна да изпълнява обещанията си. А това, че на разни не им харесва си е техен проблем.

9

Анонимен

преди 7 години

Най-забавното е, че всеки който е против Тъмп моментално е сорсоид, член на тайно общество или му плащат. Направо сте смешни до болка. Мислим бе хора .. мислим. Не от днес за утре и само за мигрантите или мюсюлманите. Мислим за целия свят и неговото бъдеще. Знам, че не е лесно, но някой го можем.

8

Анонимен

преди 7 години

Сигурно Сащ си имат достатъчно лекари и инженери, та Тръмп спря вноса

7

Факт

преди 7 години

Не знам колко е вреден Тръмп за САЩ,ама щатските борси са в непрекъснат растеж,откакто спечели изборите!Е, какво значи това??????Колкото до имиграцията-при него тя със сигурност няма да секне,но ще се залага на приемане на НУЖНИТЕ за Америка хора и отхвърляне на безполезните.Безогледното допускане май ще остане в миналото-нещо логично и нормално.Какъв е смисълът да вкарат 1млн. всякакви,та от тях да излезнат 10хил. читави,като може направо да отсеят и приемат тия 10хил.,а останалите да го.....?

6

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е заплаха за исляма и ''държавата'' им и туй денонощно бърка в дебелия разпран *** на Хитлери, защото скоро ще намерят правилните имейли дето я свързват с ИД.

5

м..да

преди 7 години

Тоя Тръмп кефи отвсякъде..Толкова бързо и ефективно работи,че не смогват да го коментират..Дори и противниците му са съгласни -той е ново явление.За пръв път политиката е толкова интересна. Той е нов шанс за Америка..Как го пропуснаха да застане начело и да разбуни статуквото..ех....какви интересни времена

4

Анонимен

преди 7 години

Трьмп е заплаха за икономиката на Сащ!

3

Анонимен

преди 7 години

Тръмп няма как да затвори САЩ, защото краварника винаги е бил сборище на някакви различни култури и етноси и прочие *** Да искаш някаква република и национална принадлежност сред азиатци, африканци и некви други е все едно да се чудиш отде ще избухне бурето с барут. Ако бяха затворили САЩ преди 300 г. някъде, може би.

2

Анонимен

преди 7 години

Глупости, имам право да се заселя в която си искам държава стига те да го одобрявят и особенно в Америка където всеки е емигрант.

1

Анонимен

преди 7 години

Аиериканецо Лафковиц е недоволен. Колко ми е чудно, че хрантутниците на тъмносиния предшественик се мръщят.