39

Бял Данъкоплатец

преди 7 години

Факта,че тази възпълничка мома изпитва въпиющата нужда да се обяснява,въпреки че вече не заема никакъв пост е показателен сам по себе си.Гузната й съвест ли,нареждане от по-високо ниво да се появява в медиите и социалните мрежи да дава обяснение ли....Няма значение,всичко говори за вътрешно чуство за вина и нуждата да се замаже положението.Повръща ми се от вас,господа и госпожи Български Политици.Ама МНОГО!!!!!!

38

*

преди 7 години

Какви инвестиции, като очевидно техническата поддръжка не си е свършила работата. Оставили са стари тежки неработещи лампи, върху гниещи окачващи елементи. При положение че от 8 години падат лампи (25% от времето откакто съществува тунела) и последните 8 години да не се предприеме НИЩО. Това е престъпна безстопанственост. От доста време има евтино LED осветление, с което могат да се замени старото мъждукащо осветление.

37

сметки

преди 7 години

Лиляно проста, ако не ремонтирахте км път по документи за толкова пари, за колкото по другите държави строят 5 км нова магистрала нямаше да ви трябват толкова пари. Било нормално всяка година да се разбива асфалта, положен предишната и да се слага нов, а тунели нормално ли е да седят 30 години без да се поддържат, от които 7-8 под твой контрол?

36

Смуки

преди 7 години

А по моите груби сметки ми се струва, че тая крадла трябва да лежи поне 60 години в най-мизерния затвор!

35

инженер

преди 7 години

"Нещастен случай" щеше да бъде, ако конструкцията беше паднала вследствие на земетресение, например. Тук обаче имаме злополука вследствие на години некадърно и безотговорно управление. И някой персонално трябва да понесе отговорността след като преди пет месеца тази конструкция е минала техническа проверка, която е показала че е годна за експлоатация. Нека госпожата отговори ясно на всички въпроси около техническата проверка - кой, кога, препроръки и заключения и колко са платили за нея.

34

e

преди 7 години

Свинетката отговорна за шадането на лампите в тунела.

33

отращаавам се

преди 7 години

Как ей тъй на някой дал аванс 2 млн и 10 години няма ремонт, няма съд, няма присъда? Оллоууу, като нахранихтне баджанаците си с нашите пари и сега умират хора! Вие /виновните/ сте не само крадци, а убийци! Нека мъката на пострадалите семейства ви преследва до гроб!

32

Антрополог

преди 7 години

Тая па вместо да се извини на роднините на загиналото младо момиче пак за пари ламти не са наяде значи туй посто чудо на прехода.

31

Анонимен

преди 7 години

Така, така, кражбите и безотговорността трябва да продължи!Докато не започнат да влизат в затвора всички които са отговорни за язовирите, жп инфраструктурата, тунелите, тези които раздават обществени поръчки и подписват документите на Пеевски и Божков за да откраднат народните пари без да извършат качествени строежи, няма полза от наливане на нашите пари!Хора разберете , румънската прокуратура е спасението. Съжалявам.

30

Анонимен

преди 7 години

Тази защо смята по медиите, а не е в следствения арест? "Прокуратурата" питам....

29

Анонимен

преди 7 години

Лилето за нищо ги няма тези милиони. Даже знае и как ще се усвоят без никакви грижи. Кой ще контролира също е ясно. Мафията вече не се и крие. Съболезнованията си може да си ги завре в дебелата дамаджана,когато и както иска.

28

Mirko

преди 7 години

Винетката в Румъния за 30 дни е 32 леи или 14 лева, в България е 30 лева. Толкова относно парите. По отношение на отговорността. Имало е доклад от 2015 и от 2016 с едни и същи заключения. Защо нищо не се е направило ? Искам хора в затвора и конфискувано имущество. Апропо, дали построеното от Боко и Лилито може да удържи 30 години без потдръжка ?

27

бай Петко

преди 7 години

"Лиленце, пиленце" малко ли ти дойде, въпреки решението на адм. съд, че цената нагодишните винетки от 97 лв. е неправомерна, ами пак да намекваш ,че НАРОДА, трябва още и още да ви плаща машинациите на герберската ви хунта??? Малко повече от седмица ви остава, сбирайте си парцалаците и изчезвайте за ВИНАГИ от майка БЪЛГАРИЯ !!!

26

Маги

преди 7 години

Ако не бяхте крали, ако не бяхте делкали пари с евро господарите си (та затуй не ви ги спираха евро фондовете на вас) щеше да има пари за пътищата на две Българии, драга ми комунистическа издънке.

25

none

преди 7 години

А тази какво добиче е не е истина !

24

Анонимен

преди 7 години

КОРОЗИРАЛИ СЪОРАЖЕНИЯ: В ТУНЕЛИ,МОСТОВЕ, ТРЪБИ,ПЪТИЩА . ПАРИ МИЛИОНИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ, НО СПЕЦИЯЛИСТИ НЯМА. ДОРИ И ЗА ПАЗЕНЕ НА ГРАНИЦАТА , КЪДЕТО СИ Е 100% ЛЕЖАНЕ..

23

Анонимен

преди 7 години

С-Ф-И-Н-И-А не е обидна дума г-да Администратори.....продажни......това животно, което плюска всичко което му се окаже пред погледа...особено комисионни от обществени поръчки, винетки, данъци, такси, под масата, над масата....ВСИЧКО!

22

123

преди 7 години

До Анонимен 20В някоя нормална държава това, че някоя фирма е взела едни пари и е духнала без да си изпълни ангажимента, не освобождава по никакъв начин същата държава от изпълняването на задълженията за поддръжката на пътищата и съоръженията по тях в добро състояние. Това важи и за всяка друга икон. сфера, това че някой не ти е платил, не те освобождава от задълженито да си платиш данъците например - защо за държавата да не се отнася?...

21

индийски сериал

преди 7 години

Не си мислете, че нашите ръководители, политици и т.н. се притесняват от такива инциденти. В най-лошия случай ще го отнесе някаква шушумига от ниско ниво. Нашият ''елит'' е съставен от хора, които не се срамуват нито от своята непочтеност, нито от изобличението. Те се страхуват само от едно, ако някой им измъкне кокала от устата.

20

Ставри

преди 7 години

България все още се движи по енерцията от времето на тройната коалиция въпреки гербериските калинки.