281

До 313

преди 6 години

Няма да е нечувано.

280

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

абе, яле са връголили Гиви, а у тая комунярска медия ни дума..не е като да громиш укропа, изглежда :) дилетанти. един вагон рубли глоба.

279

Нане Марсианецо

преди 7 години

До Крият истината! 308Па ти я забрави Месечината! Она е чиста земя македонска и ако требе че се тепаме за нея!

278

Нане Марсианецо

преди 7 години

До Крият истината! 308,Ти забрави за месечината, земята македонска! И за нея ли че се тепаме сеа?!

277

Паметлив

преди 7 години

А,те и за нас говорят(и правят) подобни неща,ако и да се водим съюзници!Ама нищо,времето за големи разочарования отвъд Голямата вода тепърва иде....

276

Македон роден в бг

преди 7 години

Всеки ден в Македония трябва да предупреждават хората понационалната телевизия, че фашистите/бугаротатарите искат да ги нападнат и да ги убиват за земите им!

275

шев и кройка

преди 7 години

На всяка манджа-мерудия!Американците да си гледат Америка! Достатъчно поразии сътвориха, че и тук да се бъркат.

274

младежът

преди 7 години

И за македонците и за българите е по-добре да са обединени. Съединението прави силата!

273

Анонимен

преди 7 години

Не точете зъби за тая пуста проклета земля Македония, България изгуби прекалено много територия заради тая проклетия, а от друга страна самия народ на Македония ни ненавижда...

272

мхъм

преди 7 години

До Крият истината!на този многоброен народ като мравките (мирмидони), населявал хилядолетия след Потопа земите до Колхида, му казват "траки", но си имал свои по-благи имена.а Санде от македоноидната раса по целиот свет до Джапония, отдека е вентилаторот, гонил имперските слонове из Хундзия десетина години, кога го бастисали неговите верни другари, а после и сина му Искандерчо да не се пречка на останалите край гречкия трон

271

Анонимен

преди 7 години

До Хърбел на щърбел -Ами те руснаците с тези територии не могат да се оправят , а ти искаш още да им дадеш .Мисли с главата си преди да " раздаваш" .

270

Анонимен

преди 7 години

Албания искат връщане на османската империя или мюсюлмански съюз с Босна, Турция и България.

269

Хърбел на щърбел

преди 7 години

Моята позиция е, че САЩ не е държава. Съжалявам, но не е държава. Те са толкова разделени, че никога няма да могат да вървят добре заедно. Затова грингосите и африканосите в САЩ трябва да са част от Мексико, а другата част на САЩ трябва да стане част пак от Русия, от Канада или която и да е друга страна, с която те твърдят, че са свързани"

268

Лилит

преди 7 години

Не е възможно представител на тази държава да каже подобно нещо. Още повече ако е политик, стожер, авторитет и спазва върховенството на закона.

267

100%TURK

преди 7 години

До 313. Крият истината. Не изпадай в максимализъм !Всички държави са измислени . Проблема е в границите , начертани след войни и договори.

266

Анонимен

преди 7 години

Защо пък с Косово трябва да делим нещо,за да го превземат от нас натам са се отправяли директно руси,византийци и турци,първите веднага след кат ни превзели някак,а турците преди да дочакат понеж ни взели за васали,потичали нататък,явно ги било страх да не се събуди Крум,който пък се бил за тия земи с Франк и направил Косово център за нея част,ако става въпрос за оная битка при косовско поле то след нея не се е чуло да влачат турците по три сенджира роби от другите учястници,пак от нас да взели.

265

Анонимен

преди 7 години

Никакво делене, взимаме всичко до албанската граница, а Косово и албанското население да се изнася в Албания.

264

Анонимен

преди 7 години

Добре бе, ше ги вземем макетата, ама албанската тиня да премине към косовската част.

263

Корона

преди 7 години

Предлагам да присъединим Чикаго към България понеже там има много българи,та да ги върнем обратно

262

ефир 21

преди 7 години

Този гринго що не си гледа работата.Интересно е това че той е чувал за Македония и България, те щото гринговците в географията са малко простички.Как може да се меси в работата на другите държави.И аз искам велика и мощна България на 3 морета ама няма.Тъй че да си държи плювалника затворен