7

do 4

преди 7 години

Разликата на айфон с сони и самсунг, е че старите айфони работят. Айфон 4s примерно работи толкова добре, всичко му върви гладко, не сече, не забива и най-важното че може да работи с последната версия на ИОС. За телефон на 6 години!!! Нека и другите марки да седнат и да си напишат домашното и тогава да претендират за нещо повече! А задължителните преинсталации на Андроида няма да говорим!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Вместо за 200 долара да си купуват нови китайски апарати създателите на Малката булка искат да имат маркови i-*** на по 5 години. Толкоз за индийския масов интелект.

5

O.o

преди 7 години

До АнонименОстава и Сори-то ти да работи без проблеми. 2 ми минаха през ръцете -Sorry Trashperia L и Sorry Tashakperia Aqua M4 - На първия ако ми затворят линията отсреща целия звук минаваше през слушалката за разговорите, камерата правеше отвратителни снимки и от време на време се рестартираше сам. Другия т***шак от Сори има проблем с прегряващия процесор и постоянни рестарти - пробвано с Андроид 5 и 6 ... тези съвсем не пеят в хора.

4

Анонимен

преди 7 години

IPhone, та IPhone! :-| Стига вече пропаганда. Какво му е толкова специалното, не вършат ли същата работа като да кажем смартфон на Самсунг, Сони и т.н. Голям престиж за снобите с пари, няма що! Аз имам Сони Хperia и картината му е брилянтна, браузърът му е супер, всичко е perfect. Не робувам на марки, още по-малко made in USA. Все пак от дете съм фен на всичко произведено от Сони. Струва 500 лв, защо да давам още 5-600, само за да се показвам с Айфоун?. Който няма какво ценно да покаже в себе си, показва IPhone, смешни са!

3

1

преди 7 години

Наводнихме се сами. Те просто ни държат бедни, за да искаме да се наводняваме. Това е играта, *** френд. Не може всички да са богати и да печатат пари без покритие. Все някой трябва да бачка и да стои беден.

2

Анонимен

преди 7 години

Дори от *** искат да изкарат пари. Що не писнат бюджетни Iphoni

1

Анонимен

преди 7 години

Все някъде трябва да се изхвърлят.... Нас като ни наводниха с употребявани автомобили?