22

реално

преди 7 години

До ж.стоев300 000 фирми фалираха, останаха само мутрафонските работилнички за източване на бюджет и европрограми. Както и обгрижвани от властта мононополи. Бизнеса на светло не е цъфнал и вързал. Ако ще искаш по-високи доходи искай ги от чуждите фирми, за които тук е рай. За българи без връзки, които не вършат никакви нарушения е ад. От монополистите и бюджетните хрантутници, нищо не искай. Тяхната далавера трябва да върви към приключване.

21

Анонимен

преди 7 години

До дебел депутатНе ще гласуваме за тези, които директно си казват, че ще ни крадат и циментират мизерията. Проблема не е в обещанията, а в тяхното неизпълнение. Пък ония другите - и *** за зеле не става от тях.

20

Анонимен

преди 7 години

Споделяш си мнението без да нарушаваш правилата на форума - цензурират те.Протестираш за нарушаване свободата на словото - направо ти слагат бан. А Някакви брутализми, цинизми и призиви към насилие си седят с дни недокоснати. Така ли ви учи дедо Сорос да правите?

19

Анонимен

преди 7 години

До Един Пълни глупости. Един да станел и ала бала, Щото като са толкова единни, сякаш за цъфнали и вързали комшиите? Не ти е ясна картинката, или целенасочено дезинформираш от офиса на някое нпо?

18

дебел депутат

преди 7 години

гласувайте за мен ! обещавам - минималната 3000 ? , пенсията - 1000 ? ! освен това иматепо чифт розови очила и цял живот ще ядете розови пастички !

17

ж.стоев

преди 7 години

Аман от такива като този След като няма пари за 600 лв откъде има пари за тези палати и скъпи коли Ако не можеш да даваш 300 евро поне не прави бизнес Една официално фалирала д-ва Гърция поддържа 500 евро Или си *** или ***

16

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ ДАЙТЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ ДО СЕГА УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ЧЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ ,ЧЕ СА КРАДЦИ И НЯМАТ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА. НЯМА ДА ВИ АГИТИРАМ ,НО ЧЕТЕТЕ ПРОГРАМИТЕ НА НОВИТЕ ПАРТИИ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НОВА ПАРТИЯ . ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ ЧЕ ЩОМ КРАДАТ НЯМАТ МЯСТО ВЪВ ВЛАСТТА.

15

КУРНЕЛИЯ

преди 7 години

Никой не може да ви даде толкова, колкото аз мога да ви обещая! Венсеремос другари!

14

реалист

преди 7 години

И този е забогатял на наш гръб, но иначе много разбира. Колко по богати искате да станете? Най - добре не давайте заплати и ще сте най - доволни.

13

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИТЕ АКО ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА ПОТЕГЛИ НАПРЕД ТРЯБВА ОКОНЧАТЕЛНО ДА ИЗОСТАВИ БСП,ДПС И ГЕРБ. ТОВА СА ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ . ТАКЪВ КЕФ ЩЕ Е АКО ТЕЗИ 3 ПАРТИИ ОСТАНАТ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА И ДА ГИ ГЛЕДАМЕ КАК ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ДЖАВКАТ КОЙ ПО-ВЕЧЕ Е ОТКРАДНАЛ !

12

До 13

преди 7 години

Объркал си се нещо-при герб предимно бездарниците , мързеливците и крадците живеят най-добре. Също и при бсп, дпс и тн. Затова мутрите са все още на почит и модел за подражание-защото си свиркат по цял ден

11

9

преди 7 години

Единия при герб бил добре,другия при бсп. Ей, платени палячовци,тез на някой друг ги разправяйте! Всичките да си ходят!

10

До

преди 7 години

13-я с 2300 лв ,работил и пеел . Така сте полит-назначените заплатаджии ! И преди да те спуснат на тази службичка,някой е бил съкратен ! Два пъти идва герб, два пъти ме съкращават, за да наместят послушник ! Не съм партийно обвързан !

9

Анонимен

преди 7 години

За разлика от румънските политици, българските са случили на народ...

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Толкова си *** , че и пропаганда не можеш да направиш . Станишев го изгони народа с камъни , защото беше много добре. Айде бегай на Позитано за нова опорна точка .

7

Темида

преди 7 години

Точно тези управляващи заслижаваме като заспал народ. Точно тези!Дано да стане още по-зле, че да е нетърпимо белким някой излезе на улиците като Румънците!

6

СС

преди 7 години

Хърсев, в Германия минималното заплащане по закон е 8 евро на час, тук колко е? Аман от псевдо-експерти и работодатели-изедници!

5

Анонимен

преди 7 години

Би ли обяснил г-н Нейков какво разбира под конкурентоспособност при пенсионерите? Смъртността ли?

4

Анонимен

преди 7 години

Обещания>изпълнение

3

Чичката

преди 7 години

Предизборните трепети по нашите географски ширини, дядо Вазов ги е описал в "Кандидатът за хамама " ! 100 години все едни същи (лъжи) обещания !