20

сминдух енд чесън

преди 7 години

Човека се надява приказката да продължи,смята че все още има какво да вземе.

19

До сержант

преди 7 години

Не само в армията -навсякъде където има сладки държавни службички е така.В почивните станции на МВР СИ ДРЕМЯТ НА ПЕНСИИ И НА ЗАПЛАТИ ДОСТА ПЕНСИОНЕРИ.В училищата в големите градове-също,а лъжат ,че уж не стигали учители за тях.В общините-също.Тая практика заплата плюс пенсии си е голяма далавера.

18

куката

преди 7 години

Ривеш ли бе дърт хрантутник, риви! Ама га лапаше сепутатски кифтаци ни ривеши!

17

Иван от Нови Хан

преди 7 години

Стажа на депутатите да не се признава, Нито осигуровки нито, резултат за по-добър живот през тези 27 години. Само на Бакърджиев от СДС е виден резултата от труда му. Събори човека мавзолея и виж сега колко добре живее Българина. Може да сме последни по стандарт, ама пъви по КОРУПЦИЯ в Европа.

16

червен депутат

преди 7 години

Как така бре хора?Нали направихме пенсионирането в държавата до гроб?Сега други синекурни работни места ли да си търсим.Лесно ще си намерим!Имаме си връзките.После ще дремем на тия места до гроб!!!!!

15

Сержант

преди 7 години

От такива дъртулници младите избягаха. И в армията е така. Натискаха дъртите до последно и още се натискат на пенсия и заплата , та се чудят защо липсват кадри. Само за сведение един пенсиониран полковник( каквито са голяма част от служителите вМО) взема около 3000лв на месец. Това е равно на 4 войнишки заплати. Вземст и от НОИ и от МО. Не им завиждам просто питам кой го предложи това?

14

Анонимен

преди 7 години

Браво на Нинова, опитаха се да я бламират на конгреса оялите се отпадъци като този, но не успяха. Дано Нинова промени БСП, България има нужда от силна лява партия - партия на идеалите, а не на материализма. Такива като Божинов са срам за иначе хубавата лява идея.

13

Анонимен

преди 7 години

ТОВА Е ОХРАНЕН ДРУГАР С МИЛИОНИ В БАНКОВАТА СИ СМЕТКА И ОТ ЛЯВАТА ПАРТИЯ ДЕТО НАЙ-МНОГО ЖАЛИ ЗА НАРОДА СИ !

12

pipi

преди 7 години

Трагедия... Да влезнеш в магазина и да видиш как една старица плаче, защото не може да събере жълтици за един хляб. Потресаваща гледка! Тези хора са си дали животеца за да ви хрантутят до живот в парламента. За младите, неможе да се опише отвръщението, което изпитват към вас. Но нека това не ви притеснява драги управници.В края на краищата мравката си е мравка, ботуша - ботуш!

11

анонимен

преди 7 години

отиваи на село да бориш битовата престьпност защото не останаха старципо селата

10

СС

преди 7 години

Цялото БСП, а и ДПС са само за затвора и никъде другаде!

9

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГ-жа Лъжа е срам за БКП-БСП . Такава арогантна и проста жена никога не е била начело на тази партия . Премина през всички партии на СДС , после Станишев я изгони като зам.министър на икономиката за кражби и далавери , а сега той я предлага за Премиер . Такъв срам не съм брал никога през живота си . Няма да глясувям за БСП .

8

Анонимен

преди 7 години

Много са ви и три мандата! Цялата комунистическа, русофилл-путинофилскаа измеет трябва да бъдете по стадионите, както в Чили. Там ви е мястото *** и предатели на Клета Майка България!

7

Анонимен

преди 7 години

Не че ми пука за вътрешните борби на БСП, но за това нещо Нинова заслужава букет цветя, не, два букета, за Миков отделно.

6

Анонимен

преди 7 години

Уж Т.Живков бил тоталитарист,а пук и тези депутати искат пожизнено да са в парламента.Дори и 3 мандата са им много.Както президента е с един мандат и после -избори,така и те да бъдат.

5

Време ти е

преди 7 години

Бая си се заседял.... 1000 депутати минали покрай него...Време ти е да се махаш, за времето, което си прекарал като депутат не си свършил нищо полезно за избирателите! За теб самия... може би е обратното.Ако има нещо смислено дето да съм чул през последните години по темата, това е слагането на този праг.На мен лично ми се вижда дори голям. Редно е да бъде като президенския пост - макс 2 броя.

4

ХАЙДЕ НА РАБОТА

преди 7 години

време е да си харчиш парите на село бе Божинов. Ако толкова ти се работи работа бол. Затова я харесвам Ниноова. Че им ритна купичката на такива "вечни"

3

Анонимен

преди 7 години

това трябва да е закон валиден за всички и не 12 а 8 години а сега какво е всички в парламента са мъртви души

2

БАБА КУНА

преди 7 години

БОЖИНОВ ДЕПУТАТ НЕ Е ПРОФЕСИЯ!

1

Анонимен

преди 7 години

Правилно решение, заради такива "технократи" младите хора в партията се обезвериха и я напуснаха.Този само е лапал от БСП, а да не говорим, че може да му се търси отговорност за няколко изборни загуби. Щото то старите чертаеха изборните стратегии.