8

о боже

преди 7 години

Направо покъртително .Човека имал халат и гледа телевизия.Да ви имам новината Ню Йорк Таймс.

7

Анонимен

преди 7 години

тръмпи е краварският горбачов не му пречете да изпрати кравария в третия свят където им е мястото.иначе путин ще го накаже

6

Анонимен

преди 7 години

"Как е възможно всички (независими!) медии да са се наговорили да казват едно и също? ли пак ще се появи сега някой вманиачен фен на световните конспирации"Казва се "информационна агенция", не световна конспирация. Например "Ройтерс". Медиите не са независими, а получават новините си от тях и си плащат за това. Владееш ли информационната агенция, владееш и "независимите" медии в куп държави. Така работи системата на медиите.

5

Анонимен

преди 7 години

Медиината воина ще спре срещо Трънп когато Свети Петър си прибере горе на небето Сорос

4

Анонимен

преди 7 години

Това доказва че телевизиите манипулират хората и отразяват това каквото им наредят Редакторите. а пък те ни информират за това което трябва да знаем според вижданията на тяхните началници.А БЕ БАЛЪЦИ МНОГО НА ТАЯ ЗЕМЯ

3

Анонимен

преди 7 години

Всичкото кеч на баналатума! Ей това е войната медийна срещу Доналд Тръмп! Всичко е впрегнато за бой последен, след това гущера Сорос ще *** на умряло... и не само той! Брюкселските *** и те!

2

До хибридна война

преди 7 години

Сега пък почнахте да величаете Сорос. На вас путинофилите все ви е нужно да величаете някого! И CNN ли е на Сорос? И Шпигел? И..... И Боко величаехте така преди време!

1

Анонимен

преди 7 години

Странна е стратегията на Доналд: да спечели, като се изпокара със всички. Дали ще му стигнат силите да се пребори с истинския враг?