67

Discovery

преди 7 години

"Електротехници с голи ръце и клещи отстраняваха прогнилите лампи в тунел "Ечемишка" и режеха телта, с която са вързани преди години за металните греди, за да не паднат."А бе заухххавци... намирате фирмата дето подръжа тунела, намирате оня дето отговаря за работата и си е сложил подписа, че е ок и директно в затвора!!!

66

Анонимен

преди 7 години

Бай Тошо им е виновен на днешните демократи, че е построил толкова неща, които те не могат да боядисат. Свинетку, а в цената на горивото колко данъци са включени, вкл. и пътен?

65

ааааа

преди 7 години

Сега полицаите какво ще напишат "несъобразена скорост с пътните условия " *** държавата в която живеем. Преди година на брат ми женаму катастрофира заради аквапланинг на магистралата след Жерково в посока София возейки моите две малки деца и нейното на 2 годинки и леля ми на 70 години с автомобил 4 x 4 и скорост около 90 км в час . Полицайте и писаха акт за несъобразена скорост с пътните условия: Питам аз пътните условия се развняват на това да караш в езеро може би

64

мунчо

преди 7 години

Булгаристааааан!

63

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо едно държавно предприятие възлага на друго държавно нещо си с процедура по ЗОП? Прозрачност знаем че няма с тези процедури, тогава каква е целта? Едното държавно да смъкне цената която ще плаща другото държавно? Само бумащина и кой знае колко месеца не е имало договор за поддържка дорде мине малоумния ЗОП. Някой се прави на по-чист от водата абсолютно ненужно

62

Armagedon

преди 7 години

До ГЕРБЕСАР ТЪПНяма как да минеш ГТП-то ако автомобилът ти не е изправен и ако не си си платил всички налози , ако гумите ти са износени или спирачките ти не държат. Само надникни в някоя морга , колко много автомобили се разфасоват след бракуване порадио тази причина.Така че не оневинявай виновните за случая в Ечемишка.

61

Armagedon

преди 7 години

Ако и сега Следствието,Прокуратурата и Съдът не вкарат длъжностните лица , ( от шеф на Фирма нагоре) в затвора за непредумишлено убийство и кражба на държавни средства,то значи ,че стават съучастници в убииството.

60

Анонимен

преди 7 години

пак няма виновни...трябва някой да задвижи системата и държавния апарат да заработи,и да има план за поне 5 години напред. явно трябва да се децентрализира властта не може за паднала лампа премиера ти виновен.. кой носи отговорност? а тези дето по цял ден се чешат, за сметка на данъкоплатеца

59

Умен

преди 7 години

Хора, просто спрете да плащате данъци, винетки, застраховки, ток, вода, парно - всичко! Понеже явно не можем да се обединим и да протестираме по друг начин нека го направим така. Какво ще ви направят? Ще ви махнат номера на колата? А като всички коли почнат да се движат без номера? Ще ви изпратят съдия-изпълнител? А като почнат навсякъде да ги посрещат със сопи и камъни? Анаррхия за тази държава за да се рестартира и събуди.

58

ГЕРБ - Сусурлево

преди 7 години

Винетките станаха по-скъпи, но и телта, с която се "монтират" осветителните тела по тунелите е по-хубава вече - дебела и малко по-дълга. Едно време, са се лигавели с разни болтове-молтове. Загуба на време и пари. В Боколенд на почит са телта и бутафорните спектакли.И не говорете срещу цар Тиква и Свинетка. Те са невинни. Няма значение , че те упрявляваха последните 6-7 години. Виновен е някой друг - Костов, Станишев, Путин, Обама, илюминатите или марсианците. Цар Тиква никога не е виновен.

57

Анонимен

преди 7 години

Днес минавах София-Търново. Отклонението през Витиня е пълен кошмар. Като си помисля за какво плащам винтека направо вдигам кръвно от нерви.

56

ГЕРБЕСАР ТЪП

преди 7 години

Да питам колко от критиците тук са с изправни и оборудвани автомобили?С подходящи гуми.Минимума за грайфер от закона е силно занижен.Минали реален технически преглед и редовно обслужвани в сервизи?Колко си вършат съвестно и качествено служебните задължения?Колко от Вас типично по български претупват нещата,не спазват инструкциите и стандартите.Не им пука,или въобще не съзнават, че ще очернят живота на друг?Не може ***,мързелив и крадлив народ да случи на кадърни и честни ръководители!Кофти!

55

Анонимен

преди 7 години

На ББ винаги другите са му виновни. Като нищо ще изкарат бай Тошо виновен, че е построил тунелите?!

54

oeruio

преди 7 години

Очаквайте и изявите по въпроса на експерт Любка Маринова!

53

Анонимен

преди 7 години

Ха,видяхте ли как всички"независими"телевизии цяла сутрин се надпреварват кой повече да оближе оцапаните и *** диррници на Боко и Свинетка.Шампиони в това дело бяха плешивото мекотело Иво Никодимов и арменското близало Хекимян.Колко време горките търсиха под вола теле и все намираха някакви виновници от преди 15 години.Само ГЕРБ ни лук яли,ни лук мирисали.Станишев пак бил виновен,Тодор Живков,че ги построи.Сигурно и хан Аспарух,че ни е заселил тук.Медиите минават вече всички граници.

52

Анонимен

преди 7 години

Единствения който направи нещо за Българските пътища е ББ, останалите тухла върху тухла не са сложили, а имаше много преди него, да не е господ да оправи всичко от раз

51

Локи

преди 7 години

Значи при падащи ,лампи ,тръби и какво ли не още евентуално ,нас ни държат в тунела 10мин докато чакаме отсрещните да минат около 20 мин след инцидента.

50

БАБА КУНА

преди 7 години

КЪДЕ СЕ СКРИ СВИНЕТКА ПАВЛОВА? НАЛИ НЕ СИ ЗАТВАРЯШЕ УСТАТА! ИСКАМ ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАЩО ПРИ ГОДИШНА ВИНЕТКА В ШВЕЙЦАРИЯ РАВНА НА 75 ЛВ. ПЪТНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ ТАМ СА ПЕРФЕКТНИ, А В БЪЛГАРИЯ ПРИ 97 ЛВ. СА В ПЛАЧЕВНО СЪСТОЯНИЕ, А ПОСЛЕ ДА Я ОСЪДЯТ И ЗАСЛУЖЕНО ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА, КЪДЕТО И Е МЯСТОТО!

49

681

преди 7 години

До benНякога хората си общуваха, а днес всеки се е затворил пред клавиатурата и толкоз...Демек, интернета е създаден точно за разединяване на народеца, което е добре дошло за управниците ни.

48

Щерев

преди 7 години

Родните телевизии се препълниха от "експерти" и коментатори по въпроса, а няма кой да потегне съоръжението и поне една ръка боя да удари, та да не ръждясва....Сега и БХ е готов да го включи в програмата за саниране (срещу поредния милиард в джоба). така е в днешна БГ!