18

Ало

преди 7 години

А какво искате ? Да плюе България ? Малко ли я плюха разни предатели ? Един държавник трябва да говори така !

17

Анонимен

преди 7 години

Интересуват ме повече подробности от разговорите му с Негово Високопреосвещенство Антоний! Все пак летяха с правителствена делегация до Германия за да се срещнат!

16

балама

преди 7 години

"Стабилни" на третото дъно, преди да се сринем в ада на хаоса и унищожението.

15

anonimen

преди 7 години

винаги съм казвал истината рано или късно излиза наяве а аз никога не бъркам що ли щото мислим а на тия със злобата и зависта много им здраве на другаря радев приятен купон да му е сладко

14

Анонимен

преди 7 години

И кои бяха глупостите, че загубихме милиони от Южен Поток и от Белене, или че на Бойко *** източваха заема през БНБ? Ама понеже медиите ги замитат под килима тези неща и овцете си блеят.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Хаха, какви клоуни коментират тукти и за клоун не ставаш, да пишеш такива глупости!

12

Анонимен

преди 7 години

Хаха, какви клоуни коментират тук :)) Ама бързо забравихте заема от 16 милиарда, който уж беше да рефинансираме дълга. Ама вместо да рефинансираме дълга, рефинансирахме джоба на разни Бойкованченца май? А референдума за Белено помните ли го? А Южен Поток? *** народ, слаба държава.

11

е т'ва е!

преди 7 години

"Радев ни видя като остров на стабилността на Балканите"Радев прогледна с очите на Борисов и изрече неговите думи. Браво Радев!

10

хахахаааа........

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАНе се притеснявай, утре ще е извън ЕС...

9

Обаче

преди 7 години

Как му се виждат конците на тая снимка.

8

Браво!

преди 7 години

Браво!Г-н Президентът успешно води българите към стабилност, предсказуемост, колко спортни зали построихме, фабрики, магистрали, детски гтадини, общините станаха градини, Катар казаха колкото агнета произведем всичките ще ги изкупят, границата пазим Камерън видя от джипката, папите ни уважават...Браво!

7

Анонимен

преди 7 години

Сега к'во да продадем освен чехите и унгарците да си поделят енергетиката ? Да дойдат и ингилизите и да си поделим с тях хотелиерството и напред Да живее Брюксел ще чакаме на помощи като социално слаби и едни други.

6

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Кака Корни е в шок... - Ламбо също... - всичко било готово самальотчикът да посети Масква, а той избра лошия Запад... - позор...

5

Анонимен

преди 7 години

до 8!Е де да иде, у руско ли? Там докато иде ще го посрешнат с думите "Вие Бьлгаритедьлжите 1 милиард на русия"

4

Анонимен

преди 7 години

Е тоя ако тъй продължва да се кланя към Брюксел ще ми падне в очите поканете тука всички нека ни изкупят и да приключваме.

3

Анонимен

преди 7 години

Г-н Президент, обещахте че всеми който е бъркал в меда, да си получи заслуженото. Ако трябва герберите да строят нови затвори със собствените си ръце и после да влизат вътре, защото няма да стигнат!

2

От днес Гербер

преди 7 години

Новия президент на Бьлгария от партията на БСП казва че Герб са оставили хазната на +! Е тогава герб е стабилна партия! Догане, кои са мутрите тогава?

1

Анонимен

преди 7 години

Ами на такъв форум така се говори. Какво иначе да им каже, че инфраструктурата е зле, че след 3 г. по официални данни всеки четвърти в трудоспособна възраст ще е от малцинствата, т.е. крадлив и без трудови навици? На такива форуми се лъже и маже, та дано някой се излъже и дойде да инвестира. Но иначе е говорил без преводач и на немски, браво за което.