22

boiko

преди 7 години

Не преувеличавайте с новините в търсене на евтина сензация и повече читатели! По телевизияа го показаха,ръцете му не са счупени,малко са го били!!! Ако посегне на вашето имущество ще забравите за съжаление! Човека е вдигнал ръце да му разбиват машините през час!

21

Циник

преди 7 години

Коментар 9 - казва всичко!

20

Националист

преди 7 години

В България се води явна пропаганда и политика срещу суверена!Единственото решение е всеки да вземе закона в свои ръце и да се прилагат Крумовите закони!

19

Анонимен

преди 7 години

До моамед - е това е исляма.ти, получовекът, си се нaлaпaл с лафове, да беше прочел нещо, поне за Винету!

18

Анонимен

преди 7 години

До Данъкоплатец - Браво на човека.къде има човек!?

17

Данъкоплатец

преди 7 години

Браво на човека.

16

Valeria

преди 7 години

Първо това е *** как може да чупи ръце и то на дете а ако е неговото дете какво ще прави? Аз бих го подпалила жив . Първо ние българите трябва да спрем да се крадем после другите. *** такав точно по мюсюлманските закони трябва да се съди на такав сега трябва да му отрежат ръцете. ***

15

Втори път

преди 7 години

Хайде на бас че лапето няма да пипне машините втори път.Това трябва да го направят и да политиците, който краде на площада и малко народно правосъдие ... гаранция ще задминем и Швейцария след това!

14

до "Е"

преди 7 години

Сигурен съм, че ако пообщуваш 10мин. с това четиринадесетгодишно "ромче" изпечен рецидивист, ще спреш да го приемаш като дете. А, може би и като пълноценен човек. Ако утре убие някоя баба по селата, пак ли ще ти е такова отношението.

13

Анонимен

преди 7 години

няма дете...тва е престъпник....добре направил човека...такива деца и убиват по селата старци...*** *** не знаят на кой гроб да реват

12

до "наблюдател&

преди 7 години

Това е голяма заблуда, че "няма държава". Я се защити от банкерите, "ромите," турците, геЮвете, "бежанците"... да видиш дали няма държва - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе, какви дознатели, прокурори, съдии, следователи... Свят ще ти се завие.ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

11

до "НАС"

преди 7 години

Анархията/безвластието е по-малкото зло от това, да си под властта на гадове и престъпници.

10

НАС

преди 7 години

КОГАТО ЗАКОНИТЕ НЕ РАБОТЯТ , АНАРХИЯТА ВЗЕМА ВРЪХ ,ТОВА Е СТРАШНО !!!

9

Е

преди 7 години

Чета коментарите и се чудя тук само садистични *** ли пишат? Това е дете .... *** комплексирани!

8

моамед

преди 7 години

Така е по Корана и по шериатския закон. Ромите нали искат ислям. е това е исляма.

7

Анонимен

преди 7 години

Това е резултатът от неприлагането на законите, условните присъди и т.н.Хората ще вземат правосъдието в своите ръце, ще стават грешки, покрай сухото ще гори и мокрото!

6

д-р Дрегер

преди 7 години

Те така се прави.Първо няколко пъти усвоиш оборота, после хванеш първия хилав тъмнозелен и го представиш на шефчето като виновник че ги нема парите. Щото нали те всички крадат.Тъй се крадат те пари от вендинг машина като нямаш ключ за нея.

5

наблюдател

преди 7 години

Като няма държава, народа започва да взима нещата в свои ръце. Със сигурност "детето" вече си е научило урока по трудния начин. Със сигурност и никой няма да краде монети, поне в близко време от въпросната кафемашина.

4

Анонимен

преди 7 години

Само така!А родителите на детето да се кастрират за да няма повече такива сакатлъци.

3

Анонимен

преди 7 години

Кой наглежда тези деца в тия домове? Как се стига до там, че това дете да е принудено да краде?