9

Факт

преди 7 години

Избираш си да живееш в град, където не се отопляват с твърдо гориво и няма да имаш проблеми с чистотата на въздуха.

8

Фазан от запаса

преди 7 години

Фините прахови частитци, които всъщност са проблем на замърсеният в София въздух, трудно се филтиррат дори с индустриални филтри, какви шалове, какви маски, защо заблуждавате хората!?!Евентуално, ще ви свърши работа противогаз с външен дихател, онези от времето на БНА, с дихател БСС-МО-4У , лицева част ШМ-41М и хопкалитов патрон, който се завива в горната част на дихателя, за филтриране на въглоредния окис(CO).

7

Ednokratnaupotreba

преди 7 години

Izgariame sofia i vazduhat stava pak chist.

6

Миене бре

преди 7 години

Тъпичък съм, ама не требе ли, да миеш улиците, за да ти е чисто.Мръсотията, дет я гледам е от: непоставени добре шахти. Улиците не са под наклон. Тротоари са мръсни до 1 метър от кофите, заради разхвърляни торби от клошарите.Улиците г-да общинари се мият, не фини прахови, ами цели камъчета са впити като кърлежи в грайферите ми. Фекалиите на непочистващите кучкари. В момента вървим върху фекални локви, фасове и разпилени миризливи ферментирали от кофите ***.За кеф черни мазни петна от коли

5

Край

преди 7 години

Купуваш вехт GL или Q7 или Ленд круизер 100 или ес класа или А8 /според вкуса/. Зимаш го дизелак та да не харчи много, махаш катализатори, филтири и пр. пречки пред пълното щастие. Регистрираш го като товарен та да ти е 10 лв. данъка и почваш да се возиш из София. Паркираш го на тротоара - нищо че е към три тона. Така си баровец и всички те уважават мнооо. Така си правиш и въздуха.

4

По-лесен вариант

преди 7 години

- Как да се предпазим от замърсяването във въздуха?- Спрете да гласувате за Фандъкова и нещата ще се оправят. Да вдигнеш цената на градския транспорт, когато строиш метро и се очакват огромни задръствания е признак на нисък интелект.

3

Анонимен

преди 7 години

Добре разбрахме вече че няакви пари ще се усвояват по някаква програма и ни подготвят тука че уж ше взимат мерки.......ай сиктир вече от лъжи, дрме и на общината за въздуха

2

Анонимен

преди 7 години

ползвайте скафандар вместо чист въздух

1

zeus

преди 7 години

Имам един стар противогаз с няколко филтъра, ако тръгна с него как ли ще изглеждам :)