131

СС

преди 7 години

Няма как да си работил на висока длъжност в КГБ и да не си убивал. В този смисъл водещият е прав! :)

130

Анонимен

преди 7 години

Всъщност Орайли обвинява Путин, че е поръчвал убийства на журналисти, а Тръмп отговаря общо взето вие да не мислите, че ние не правим същите неща в много по-големи мащаби и тук не става въпрос за масовите уб йства в Близкия изток, и геноцида над други народи ами именно за уби йствата на журналисти. В Щатите някой журналист като напише, че ЦРУ се занимава с производство и контрабанда на наркотици по целия свят, включително и в САЩ, и му се случва случканаскоро имаше такива случаи

129

Анонимен

преди 7 години

Мириканците само в Ирак от 2003 г. насам избиха 1.5 млн човека, ами Афганистан,ами Сирия около 1 млн. засега, ами Либия, ами Югославия ами да продължаваме ли - само за последните двайсети години колко милиона народ избиха мириканците в името на мира и демокрацията, ми само нобеловия лауреат за мир Обонго и баба Килъри колко милиона избиха знаете ли, и колко държави разрушиха? Както казва баба ви Олбрайт, смъ ртта на половин милион деца в Ирак си е цена, която си е струвала мириканците да докопат петрола на Ирак и бизнес с нар котиците на Афганистан.

128

Новинарска лисица

преди 7 години

Извинявай товариш, че казахме истината на всеослушание. Истината която всички знаят.

127

Обидени джудже

преди 7 години

Видиш ли джудженце- не го обиждай!

126

Ех

преди 7 години

Ех платени коментатори с промити мозъци. Путин бил убиец и...А НАТО и американците не са, а бомбите с обеднен уран над бивша Югославия Путин ли ги прати? Не знам кой е американо Фил и кой не, ама нашите деца плащат данъка с ръста на болни от левкемия. А затлъстяването сред 7-13 годишните е от екологичната храна, не и от ГМО. Срам ме е да ви чета продажни с***оро***соиди!

125

Аспарух

преди 7 години

Виж а кажеш,че НАТО са убийци,разбирам.Да кажеш,че на Хилари Клинтън,ръцете са изцапани с кръв(Либия,Сирия) да,о.к.Ама да обвиняваш Путин,дето си върна Крим,без един изстрел е смешно.

124

Анонимен

преди 7 години

BIL UBIEZ A VOINITE V SARBIA IRAK LIBIA SIRIA UKRAINA KOI GI NAPRAVI che Putin ne e perfekten ne e zashoto moje da hvane za gushkata ruskite hazarceta iznasiashi miliardi za UK USA I SWEZARIA AMA TOVA E DRUGA TEMA

123

Анонимен

преди 7 години

Ех, ама сте го замислили Путин! Чичко Рупърт вече лично се е извинил, той обича да е със силните на деня. Ами вие чий ще го ручате като пресъхне изворчето на онази фондация, дето новия *** не долюбва, а? Нали знаете, че онези другите не обичат толкова да плащат!?

122

Р

преди 7 години

Кажете бе къде дават доларчета. И аз мога да плюя.

121

Анонимен

преди 7 години

Нищо чудно Бил О'Райли да се разболее скоро. Тръмп не отрича обаче твърдението му относно Путин.

120

Анонимен

преди 7 години

Ако не се извините Путин ще ви убие и ще изяде децата ви знаете ли това ?

119

Анонимен

преди 7 години

Когато набедения убиец се извини на майките на руснаците и украинците , дет загинаха в един безсмислен конфликт , тогава и ФОКС НЮЗ би трябвало да му се извини.

118

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Путин трябвa дa нaреди нa ФСБ дa се зaнимaе с тоя отворко !значи си сигурен, че господин Путин се занимава с такива работи!?

117

dp

преди 7 години

LOL, и извинение иска. Само бройката на неудобните му губернатори на области дето изби в "катастрофи" с въртолети го правят почти масов убиец.А блоковете в Москва дето гръмна за да си вдигне рейтинга са предостатъчни, за да махнем "почти"-то.А колко още има за което не се сеща човек на мига - и колко още дето не го и знаем....

116

Анонимен

преди 7 години

Путин би трябвaло дa нaреди нa тоя дa му отрежaт езикa и дa го нaкaрaт дa го сдъвче и изяде !

115

Анонимен

преди 7 години

Путин трябвa дa нaреди нa ФСБ дa се зaнимaе с тоя отворко !

114

Анонимен

преди 7 години

Тоя водещ зaслужaвa чaйче с полонии

113

Р

преди 7 години

Еха какво става тука, има много дето пишат за долачета. Кажете къде да ближа и аз за долари.

112

Путларах акбар

преди 7 години

Чуркан от о-о-не пита *** как е прекарал събота и неделя. Путин:Бях на лов.Чуркин: Е?!?! Убихте ли нещо?Путин :По добре да бях на работа!