66

до 101

преди 7 години

Нещо не виждам останалите членки да са се разбъразали да ни гонят от съюза. По-скоро САЩ са се разбъразали да го бутат. Ние ще му изпием кръвчицата преди да рухне. :D

65

Анонимен

преди 7 години

До до 94"Явно всички членки му пречат на тоя съюз."Германия, Франция, Италия, Испания, Холандия, Белгия, Португалия, Лихтенщайн, Австрия, Полша, Чехия. Всичко останало - при Путин и Ким Чен Ун! Останалите страни действително само пречат на евроинтеграцията и не искат да са в ЕС. България и българите например, начело с президента Радев, мечтаят за съюз с Русия! Защо да им пречим? Чемодан вокзал Масква! Наслука!

64

Анонимен

преди 7 години

И понеже е проруска, никой досега не се е замислил за референдум по темата. Дори социалистите.Ясно защо, дори техните деца учат в Америка.

63

Анонимен

преди 7 години

Което върши работа при хората, не върши при говедата. Взехме разни неща от Запада, опитахме се да ги приложим у нас, но просто не отчетохме факта, че нашият народ не е като европейските. Българите са криви хора, егоистични, мързеливи, нискокултурни, вечно гледат да правят напук. Това, което при нормалните народи върши добра работа, просто няма начин да се получи в България.

62

Румен Радев

преди 7 години

Няма по-долен и мрсен народ от българският.Всичко ни е гадно и пртивно - историята ни е проституттска и помярска.Фолклорът - цгански и вулгарен.Традициите - варврски.Манталитетън ни - ориенталски.Морал и ценности - никакви.

61

Анонимен

преди 7 години

Радев:Разбии ги и ще искараш два мандата и ще бъдеш наи запомненият Политик в Европа от България през последните 40 г.А Боико никои няма да го помни

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Повярвай ми, вече е излязла. :)"Колкото по-бързо, толкова по-добре! Дори ти сложих плюс. Великобритания само пречи на съюза. Не веднъж съм казвал, че ЕС трябва да се състои от оригиналните шест страни-основатели на Съюза + Испания и Португалия. Всичко останало да ходи при Путин и Ким Чен Ун. :)

59

Анонимен

преди 7 години

Великобритания излезе но ако сте в час има и други държави които чакат на полусъиденител.Чакат се изборите в Германия Франция а Италия и Холандия се поглеждат.

58

Анонимен

преди 7 години

За тези,които слагат - на 86,потърсете информация в Гугал и не се излагайте с минусчета.Там пише всичко.

57

Анонимен

преди 7 години

"Великобритания не е излязла от ЕС. Дори още не е започнал същинския процес на излизане..."Повярвай ми, вече е излязла. :)

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Великобритания вече излезе от ЕС."Великобритания не е излязла от ЕС. Дори още не е започнал същинския процес на излизане... България може по-бързо да излезе от ЕС от UK и да отиде в митническия съюз с Русия и Северна Корея. Българите, които мразят ЕС, заслужават точно това. Почти всички Западноевропейски страни ще са 100 процента за.

55

Анонимен

преди 7 години

Това се Казва Президент.Не като оня смешния послушко на чужди интересни

54

До 72

преди 7 години

На 28.04.1999 год.България разрешава на самолети на НАТО да преминат през въздушното пространство на страната,но САМО след завръщане от бойни действия,а не на път за такива.Ив.Костов решава да запази неутралитет и затова не разрешава на самолетите на НАТО да преминат през нашето въздушно пространство на път за Югославия.Образовай се малко.

53

Анонимен

преди 7 години

"Ако утре Радев излизе с изявление, че ще организира референдум за излизане от ЕС, още същия ден страни, като Великобритания, Холандия, Франция или Белгия ще ви организират и платят всичко, само да се отърват от България! Повярвай ми!"Великобритания вече излезе от ЕС. Ако Холандия, Франция и Белгия ни ударят едно рамо, да напуснем безболезнено, значи ще ни направят услуга. :D

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Ако утре Радев излизе с изявление, че ще организира референдум за излизане от ЕС, още същия ден страни, като Великобритания, Холандия, Франция или Белгия ще ви организират и платят всичко, само да се отърват от България! Повярвай ми! Смешно е най-бедната страна в ЕС да плаши с референдум за излизане... за разлика от Великобритания, всички ще стискат палци да излезем."Съгласен съм.

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"ОК, кога да правим референдума тогава, г-н прозападен професоре?"Ако утре Радев излизе с изявление, че ще организира референдум за излизане от ЕС, още същия ден страни, като Великобритания, Холандия, Франция или Белгия ще ви организират и платят всичко, само да се отърват от България! Повярвай ми! Смешно е най-бедната страна в ЕС да плаши с референдум за излизане... за разлика от Великобритания, всички ще стискат палци да излезем.

50

Анонимен потребител

преди 7 години

... затова Терминал 1 и бай бай...

49

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите не мога да разбера, наистина ли не разбирате къде е проблема.Проблема е че България е единствената държава на мафията в ЕС, че тук по последните признания и на леви и десни се признава че годишно се крадът по 10 млд лева, че това вече е нетърпимо.Че олигархията ,мафията, картелите управляват държавата и на такива държава никой в ЕС няма доверие да и повери тайните си, защото директно стигат до бандите. За това сме бедни, болни и нещастни..

48

Бай Гошо

преди 7 години

Издислав?

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"ЕК заяви, че България и Румъния покриват критериите. Ти ако се сещаш за някое по-горно ниво, сподели."Според Холандия не ги покрива.