46

Анонимен

преди 7 години

реформаторите с герб крадоха толкова много че пари вече няма затова спокойно бсп няма откъде да харчи толкова.освен предишните да върнат награбеното

45

Циник

преди 7 години

Комунистчета отвратни - и 1000 минусчета да ми сложите - ще продължа да ви мразя, и плюя!

44

ТЕЗИ....

преди 7 години

ТЕЗИ КАТО ВИДИМ ДОРИ И НА СНИМКА НИ ДЕЙСТВАТ ДИОРЕТИЧНО - ТОВА Е НЕ САМО МОЕ МНЕНИЕ

43

Циник

преди 7 години

Където са прави..са прави! Червените *** вече точат лиги за нова лапачка! И стига сте се оправдавали с Герб - крадеца вика - дръжте крадеца - само при мисълта , че ще ме управляват *** , като Стани-шеф, и компания - ми се повръща! Седем пъти ще гласувам за Герб преди да гласувам за червената престъпна шайка! Мамицата им г*нусна! Мразя ги..и в че*рвата! Българите явно не се учат от уроците на историята, и близкото минало! И за дявола ще гласувам - против комунистите!

42

Анонимен

преди 7 години

Сега разбирам защо Боко не искаше да вдигне минималната заплата и пенсиите! КРИБ са го държали за топките и същите сега се опитват да заплашват, че ако БСП дойде на власт и промени данъците за богатите (според КРИБ заплатата на средната класа била 10 000лв) и увеличи мин. заплата, щели да организират протести!!!! Бедните им мозъци не проумяват, че ако това не се случи, целия народ ще ги помете, заедно с палатите и джиповете им! Умните, красивите, богатите скоро ще се наложи да се крият!

41

Дадо

преди 7 години

Бай Иване или нямаш памет или ти се плаща да говориш лъжи. Децата ти бяха прогонени в чужбина след ликвидацията на българската икономика от съпартийците на тези "мъдри" юнаци. Ще спомена само две имена Филип Димитров и Иван Костов, Божковци и останалите убийци на България бяха от същия седесарски дол дренки.

40

бай Иван

преди 7 години

Комунистите обичат да крадат и харчат чужди пари и никога не им стигат."Червената ламя" прогони децата ни из чужбина.Това е най-голямото им престъпление,което вече е непоправимо.Време е за лустрация!

39

456

преди 7 години

До БСП+ДПС=ПЪЛЕН ФАЛИТ!герб: два мандата по половина всеки и България на дъното! Това дето си го сътворил си го наври дето слънце не огрява ,защото двата половина мандата на вожда ти го бият от всякаде!Не ви ли е срам да пишете глупости!? За толкова жалки ли мислите българите??

38

Pipi

преди 7 години

За да има бизнес в тази държава е на първо място да се затворят голямите хранителни вериги да се спре вноса на *** от Гърция,Турция,Испания и тн.. На второ място да се подпомогне селското стопанство .И на трето място да има правосъдие в тази държава...

37

Анонимен

преди 7 години

650 лв . мин заплата е постижимо и то в доста кратки срокове , стига на някой да му стиска да се пребори с ламята наречена КРИБ . Все пак и сега хората , които работят по 8 ч.за по-малко са рядкост , друг е въпросът че обикновенно се осигуряват на 400 . 650 лв на месец прави по-малко от 3,50 на час , а според мен работодатели , които не могат да осигурят подобна заплата е по-добре изобщо да не работят

36

Торбата с лъжите

преди 7 години

Мисля, че минималната РЗ и средната РЗ на БСП и ГЕРБ са еднакви. Еднаква е и минималната пенсия - 300 лв/месец. Стана ми смешно как двете партии "заковаха" тези стойности на заплатите и пенсията. Ясно е, че 650 лв/месец и 1500 лв/месец е непостижимо дори в края на четиригодишен мандат. Сега обаче се развързват торбите с обещанията, т.е. на лъжите и започва предизборното наддаване. Има отрасли на икономиката - IT техниката, минната и металодобивната промишленост, където РЗ и сега са високи.

35

123

преди 7 години

нови чудовищни заеми", предупредиха от РБ. Ха!!!??? значи старите заеми на боко тиквата, за които никой нищо не говори са ЧУДОВИЩНИ! !!???? не знаех, апропо дефлоратори, патриоти, ***, ще глесат парламента приз крив макарон.

34

опалаа

преди 7 години

Труповете от Деформаторски блог,чак и кусури на другите почнали да търсят,не погледнат себеси че до един са калинки и провалени нелепи крадци,тия мишлета по добре да почнат да си организират погребението,следващата им коалиция ще е с рогатите и ще се върти около казани :)

33

88

преди 7 години

ЗА ТЕЗИ ДВАМАТА ЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМ. ЕГАТИ ИЗБОРА

32

анонимен

преди 7 години

Управлявахте цели 2 години.Оляхте се! Вашите министри бяха най некадърните-Нинов,Москов,Кунева,Танев и т.н.Такива бакии натворихте,но иначе все много знаете.С вашите незнам колко си партиики успяхте да се вмъкнете в парламента,че и да управлявате искахте,и какво натворихте -пълен буламач,ама иначе сте кресливи и само телевизиите обикаляте сякаш някой ви базари в тая държава за пет пари.Не го ли виждате,*** ли се !!!!!Огледайте се колко сте смешни !!!!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Когато бяха дебатите за гласуването на прословутите 16 милиарда РБ до последно говореха, че няма да ги гласуват. И хората им повярваха, защото все още смяъаха РБ за коректив на Герб. Когато се гласуваше изведнъж се оказа, че РБ е "за". Спомням си, че бях потресен от лъжите и извъртанията им преди това. За какво беше целия тоя патос по време на дебатите? Същото направиха и АБВ. Циркове. Защо си мислят, че сега трябва да им се вярва? Сигурно смятат хората за достатъчно късопаметни.

30

Анонимен

преди 7 години

Тая много я бива в закриването на нещо, но когато нещо се прави то е популизъм. Тая глупава ли е или нас мисли за Глупави какво е работила тая и какво е създала някога ?

29

ognyanz

преди 7 години

Комунисти в България отдавна няма. Но анти-комунисти дал господ. Особено преди избори.

28

Анонимен

преди 7 години

*** искате да затриете проект който може да осигури работа на половин северна България и да продаваме ток на Румъния при нужда изчезнете.

27

ognyanz

преди 7 години

До "Провалилата се БСП": Поредно тролване с copy/paste.предни дати:08 януари 2017 г.24 януари 2017 г.записвам и тази