128

Бай ви Ганя

преди 7 години

Е доживяхме да ги страх от един човек, при това и "техен" Всъщност за кого и за чий свят е опасен този человек. За моя свят той не е опасен. А за вашият. Тези нахвърляни кафяви изявления против управителя на "най силната държава" излъчват само кяфяв мирис който на Балканите буди само смях, а по други ширини и дължини дори презрение.

127

Сър Пичук

преди 7 години

"Spiegel" - Arbeit macht frei!

126

Анонимен

преди 7 години

Май на много либералистчета и толерастчета им пари на дупетата. Европа е обезкървена, разединена с все по-бедно население. Както всички (нормални) знаем до това доведе политиката на Меркел. Но за този геноцид никой не говори открито, само клишета за единство, равенство, толеранстност и т.н. лицемерни до небесата фрази. Няма как милиони пришълци да живеят на гърба на европеската икомномика и да ни обеждават как това е правилно и переспективно - това е извращание над нас работещите, родените тук!!

125

А дано

преди 7 години

Мен лично ме вълнува кога ще закрият Дойчландистан и ще обесят дивата бабичка на Брандербургската врата!!!Парцалът " Шпигел" мюслитата направо ще се скъсат да го четат преди да си изтрият задниците на влизане в джамиите в Мюнхен и навсякъде там!!!

124

До анонимен 164

преди 7 години

,,И Дончо и Вовка са един дол дренки.'' Вярно е и за това чесните хора им се радват

123

м..да

преди 7 години

Германския Шпигел ни е ясен..

122

Reuters :)

преди 7 години

"Шпигел" - "Шпиндел" Въртящ се механичен възел в машина или устройство. На него се поставя и закрепва материал за обработка- инструмент - чий ???ШО.РОШКИ

121

Наблюдаващ

преди 7 години

"... Германия трябва да се противопостави на 45-ия президент на Съединените щати..."Прочетете и осмислете нефелността на това изречение и няма нужда да четете останалото.

120

Грамотен

преди 7 години

До ... 162... изклани и утрепани ...

119

ф 35

преди 7 години

Германия е правила подобни анализи за заплахите за националната си сигурност и преди 150 г и видяхме докъде стигна света .Да си налягат парцалите щото са по -смепни в света вече и от Франция.

118

...

преди 7 години

Епа за съжаления, това което пише тоз човек за тръмп си е баш така! Сега аз отдавна си мисля, че е крайно време за трета световна! Просто ние хората станахме прекалено много по тая земя! Е тръм може да е тоз дето да ни докара до там! Е естествено ше има много изколени и отрепани, ама гледам бая народ го подкрепят така, че явно така си требе! Сега колко е резнонно това, ами и това не е ясно *** явно подкрепата за тоя го доказва!

117

Анонимен

преди 7 години

Шмиргел

116

Кой е автора

преди 7 години

Това Р. Плевнелиев ли го писал? Пак с женски псевдоним! Ах ти чехльоооо

115

Федерал Нерезов

преди 7 години

Сатаната одавна владее света на хората.БАНКИТЕ СА НОВИТЕ ХРАМОВЕ...

114

Цункай Хуан

преди 7 години

Света се преразпределя с много бързи темпове и тромавата и мудна европейска душица на Меркел мига като мишле в брашно.А и вече няма свободни медии почти да разбираме какво се случва...

113

Нарцис Оринджов

преди 7 години

Кво му пука на този 70 годишен фен на плейбойките,просто това е неговото последно шоу.А и добряците ,никой не ги помни,а дори и ги разпъват на кръст.Такаче що не си поиграе малкко няма да гушва сам чимшира я....

112

Анонимен

преди 7 години

Тръмп едва ли взема решения на своя глава без да има подкрепата на силните на деня. Явно някъде някои са правили анализ на света и това в момента се прилага. Явно че ще има нов световен ред. Явно че Европа в този вид няма да има. Великобритания не случайно напусна ЕС. От там никой не плюе Тръмп.Те са и най верните на САЩ. Така че нещата си следват естествения път

111

Анонимен

преди 7 години

Меркел е по - опасна за света от Тръмп.

110

anonimka

преди 7 години

Опасното за света е, че и президентът на САЩ Тръмп и президентът на Русия Путин са психари...другите са без значение...

109

анонимен

преди 7 години

Меркел на своя глава покани ордите мюсюлмани! Тя не се договори с европейските лидери и не ги попита, искат ли през техните страни да минат мигрантите?! Това е престъпление и Меркел трябва да бъде съдена от Европейския съд, камо ли да бъде избрана отново за канцлер! Тръмп защитава родината си!