4

Най-високите

преди 7 години

Проф. Денков изброи кои са успехите, постигнати от МОН с министър Меглена Кунева:- създаването на нова дирекция за професионалното образование в МОН и- успешното начало на учебната година.Обикновено човек посочва най-значимото. Е след като този вижда това като "най", коментарите са излишни.

3

БХ

преди 7 години

Тоя нищо няма да свърши...затова е сложен там! Куневиа е за затвора, и то отдавна. Също и по предните най вече Д. Вълчев. Иначе за краденето от директорите да, съгласен съм на 100%!!! Но тяхното лоби е непоклатимо, който и да е министрън не смее да разрови там... кражбите са огромни, за сметка на учители и деца!

2

ядосан

преди 7 години

Да се обърне сериозно внимание на кражбите от делегираните бюджети от директорите. Под формате на комисионни и с фалшиви фактури усвояват голяма част от средствата. И това се знае от всички, но никой нищо не прави. Учителите не могат да противодействат на това ограбване. И тъй като това става в почти всички училища, чувството за безнаказаност е обхванало всички крадци и грабят с пълни шепи. Говоря за една директорка от Шуменско училище. За 4,5 години изплати заем от 50 000 лева без лихвите.

1

Darvo

преди 7 години

Sofiiskata centralna administracia na besilkite predi 3 mart.