4

Анонимен

преди 7 години

Како Ванче, стой близо до татко Тръмп и му давай сили защото хич не му е лесно да обърне щита срещу мюсюлманите ислямисти, срещу хомосексуалисти и лесбо ***.отките

3

Анонимен

преди 7 години

Тръмп си знае работата. Хора които си знаят работата имат много противници. Обикновено тези които ползват демократичните закони като чадър за паразитизма имат проблеми с Тръмп. Иванка му е дар от Бога. Умната и красива дъщеря е дясната ръка на Тръмп.Съпруга на Иванка е много влиятелен строителен бизнесмен, американски евреин със супер практично мислене. Тръмп е непредсказуем, но преди всичко е християнин и посоката му е повече от ясна.Тя е добра и за християнска България.

2

Анонимен

преди 7 години

Американската демокрация е в реанимацията,още малко и ще издъхне.Тръмп ,който се сравни Щатите с убиеца Путин,управлява в конфрикт на интереси,страната,която се смяташе за най-голямата демокрация в света .Дъщеря му,зетьовете му и близки от бизнеса му,са на най-високи постове.

1

Анонимен

преди 7 години

А дайте и с баща си да не се вижда, ммм ? Ама не вие казвате с кой да се вижда Тръммп, а Тръмп казва на вас, а вие козирувате с бърз и отсечен жест изпънати като струни очaкавйки с едно махване на кутрето Тръмп да ви скъса. Но той не прибързва с изпълнението на тоя жест, знаейки че от болното скърцане на цигулките ви ще извади прекрасна музика.